ГОДИНАТА, КОЯТО ЯСНО ПОМНИМ!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ГОДИНАТА, КОЯТО ЯСНО ПОМНИМ!
Даже и Славия бихте в Пловдив и то само с две несъществуващи дуспи.
Don Rumen написа:Даже и Славия бихте в Пловдив и то само с две несъществуващи дуспи.
убеждавам се колко сте нагли говедата и прасетата
Don Rumen написа:Даже и Славия бихте в Пловдив и то само с две несъществуващи дуспи.
Разбирам! Точно така стоят нещата за теб и за много други. За мен изглеждат по различен начин. Нямат чет мачовете, в които отборът ми е бил ощетяван. В този мач, ние взехме своето с цената на всичко и аз съм щастлив. Направихме го така, както са го правили много други преди нас, ще го правят и след нас.
В същата година бях на мача Ботев - ЦСКА, в който победихте и помогнахте да имаме преднина накрая. Седях както обикновено под таблото и дерях пълно гърло за вашата победа. От свое име, лично на теб благодаря за подкрепата, която ни оказахте и която за съжаление не помогна да останете в групата!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Нито съм говедо, нито съм прасе и ако не е вярно това което писъх отговарям с главата си или вие наглите гледате други мачове, а.. може би като георги илиев с тъмни очила. И така да е той е там, където му е мястото.
Туше, благодаря за подкрепата!
Ихааа в тоя форум сте се събрали всичките онлайн чикии
Бенета, чифутчета, прасчовци, комплексарчетата от локо сф, и всякаква друга паплач. Трябва да помолим модераторите да ви отворят отделен раздел и да ви се разрешава там да пишете само. Както папагалите ги пускаме в Пловдив след като минат през баня и им се издаде виза. Една на седмица е квотата 

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
-
- Контакти:
Туше написа:Don Rumen написа:Даже и Славия бихте в Пловдив и то само с две несъществуващи дуспи.
Разбирам! Точно така стоят нещата за теб и за много други. За мен изглеждат по различен начин. Нямат чет мачовете, в които отборът ми е бил ощетяван. В този мач, ние взехме своето с цената на всичко и аз съм щастлив. Направихме го така, както са го правили много други преди нас, ще го правят и след нас.
В същата година бях на мача Ботев - ЦСКА, в който победихте и помогнахте да имаме преднина накрая. Седях както обикновено под таблото и дерях пълно гърло за вашата победа. От свое име, лично на теб благодаря за подкрепата, която ни оказахте и която за съжаление не помогна да останете в групата!
Нали не искаш да ти повярваме, че май месец 2004та не си си казал... ееееееебаси кефа, добре че Ботев изпаднаха та да се накефим на нещо тая година

Направихме го така, както са го правили много други преди нас, ще го правят и след нас.
Точно за това не направихте нищо необикновено, а просто поредната смешна титла в смешното БГ първенство. Истината е на стадиона : вашата агитка, нашата агитка.. неща, които впечатляват и са константа през годините, с които цяла БГ се съобразява, а титлите - тях ги броят само в София - да, защото ги имат в изобилие, а всъщност защото са им единственото, с което могат да се гордеят

Така е никога няма да забравим тази година!Спомням си мача със Славия как слезнахме всичите долу на терена и се пръскахме с шампанско и ревахме.И вечерта след победата имаше едно шествие всички с колите бяхме и обикаляхме целият град и клаксоните до дупка
Аз си спомням бях отгоре на люка на колата и един мой приятел караше,а аз развявах едно огромно черно-бяло знаме,велико беше!Никога няма да го забравя,за ето тези мигове си заслужава да живееш!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ( 7:1 , 7:2 , 5:0 ) 15 от Гонзо 14 от Наско