ГОДИНАТА, КОЯТО ЯСНО ПОМНИМ!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: ГОДИНАТА, КОЯТО ЯСНО ПОМНИМ!

Мнениеот Don Rumen » 23 дек 2008 00:09

Даже и Славия бихте в Пловдив и то само с две несъществуващи дуспи.

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 23 дек 2008 00:15

Don Rumen написа:Даже и Славия бихте в Пловдив и то само с две несъществуващи дуспи.

убеждавам се колко сте нагли говедата и прасетата

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 23 дек 2008 00:16

Don Rumen написа:Даже и Славия бихте в Пловдив и то само с две несъществуващи дуспи.

Разбирам! Точно така стоят нещата за теб и за много други. За мен изглеждат по различен начин. Нямат чет мачовете, в които отборът ми е бил ощетяван. В този мач, ние взехме своето с цената на всичко и аз съм щастлив. Направихме го така, както са го правили много други преди нас, ще го правят и след нас.

В същата година бях на мача Ботев - ЦСКА, в който победихте и помогнахте да имаме преднина накрая. Седях както обикновено под таблото и дерях пълно гърло за вашата победа. От свое име, лично на теб благодаря за подкрепата, която ни оказахте и която за съжаление не помогна да останете в групата!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 23 дек 2008 00:19

Нито съм говедо, нито съм прасе и ако не е вярно това което писъх отговарям с главата си или вие наглите гледате други мачове, а.. може би като георги илиев с тъмни очила. И така да е той е там, където му е мястото.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 23 дек 2008 00:21

Туше, благодаря за подкрепата!

Plovdiv

Мнениеот Plovdiv » 23 дек 2008 00:38

Ихааа в тоя форум сте се събрали всичките онлайн чикии :) Бенета, чифутчета, прасчовци, комплексарчетата от локо сф, и всякаква друга паплач. Трябва да помолим модераторите да ви отворят отделен раздел и да ви се разрешава там да пишете само. Както папагалите ги пускаме в Пловдив след като минат през баня и им се издаде виза. Една на седмица е квотата :mrgreen:
История на Локомотив Пловдив | Родословно дърво на Локо Пд | Локо Пловдив - Герб | Екипът през годините
Изображение

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 23 дек 2008 00:42

Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 23 дек 2008 01:09

Туше написа:

Разбирам! Точно така стоят нещата за теб и за много други. За мен изглеждат по различен начин. Нямат чет мачовете, в които отборът ми е бил ощетяван. В този мач, ние взехме своето с цената на всичко и аз съм щастлив. Направихме го така, както са го правили много други преди нас, ще го правят и след нас.

В същата година бях на мача Ботев - ЦСКА, в който победихте и помогнахте да имаме преднина накрая. Седях както обикновено под таблото и дерях пълно гърло за вашата победа. От свое име, лично на теб благодаря за подкрепата, която ни оказахте и която за съжаление не помогна да останете в групата!

Нали не искаш да ти повярваме, че май месец 2004та не си си казал... ееееееебаси кефа, добре че Ботев изпаднаха та да се накефим на нещо тая година :)

Направихме го така, както са го правили много други преди нас, ще го правят и след нас.

Точно за това не направихте нищо необикновено, а просто поредната смешна титла в смешното БГ първенство. Истината е на стадиона : вашата агитка, нашата агитка.. неща, които впечатляват и са константа през годините, с които цяла БГ се съобразява, а титлите - тях ги броят само в София - да, защото ги имат в изобилие, а всъщност защото са им единственото, с което могат да се гордеят :)

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 23 дек 2008 15:15

Така е никога няма да забравим тази година!Спомням си мача със Славия как слезнахме всичите долу на терена и се пръскахме с шампанско и ревахме.И вечерта след победата имаше едно шествие всички с колите бяхме и обикаляхме целият град и клаксоните до дупка :P Аз си спомням бях отгоре на люка на колата и един мой приятел караше,а аз развявах едно огромно черно-бяло знаме,велико беше!Никога няма да го забравя,за ето тези мигове си заслужава да живееш!

Потребителски аватар
plamen93
Контакти:

Мнениеот plamen93 » 23 дек 2008 15:50

:D :D :D :D samo s neq 6e si ostanete sega kat izpadnete ot a grupa 6e vidite kupa prez kriv makaron :D
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ( 7:1 , 7:2 , 5:0 ) 15 от Гонзо 14 от Наско :D

Върни се в “Локо Пловдив”