БНТ се гаври с парите на хората в България!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БНТ се гаври с парите на хората в България!
Гледам единствено "Панорама" и сателитеното предаване "Ретро спорт", нищо друго.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- hristo1306
- Контакти:
не съм я гледал НЕ, ама и прецъквал -- пълна глоч да я закриват, не давам пари за нея -
смърди !!!
смърди !!!
За много неща в темата сте прави, но като погледнем всички държавни телевизии и то на развити държави, то нашата е направо цвете, една държавна телевизия няма как да бъде актуална, относно журналистите в България, качествените ги броя на пръстите на ръцете си, всичко останало е плява.

-
- Контакти:
hristo1306 написа:не съм я гледал НЕ, ама и прецъквал -- пълна глоч да я закриват, не давам пари за нея -
смърди !!!
Даваш, даваш... и още как!

crap написа:Иначе серияла, който започна тази неделя, беше добър.
Това е единственото хубаво нещо, което се случва в БНТ от доооста време насам ....

- unist_gp
- Контакти:
PFC Litex написа:За много неща в темата сте прави, но като погледнем всички държавни телевизии и то на развити държави, то нашата е направо цвете, една държавна телевизия няма как да бъде актуална, относно журналистите в България, качествените ги броя на пръстите на ръцете си, всичко останало е плява.
я кажи, кои са тези държави с некачествена национална телевизия, че аз не ги знам
След като не ги знаеш, няма как да направиш сравнение.

Ами тя си е още такава каквато беше преди много години-прокомунистическа,със същите хора от по старо и ново потекло.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Ето едно нещо което ще докара бая пари в бюджета на държавата 

gilento93 написа:По БНТ гледам само Минута е много,защото мога да науча нещо ново.Но и минутата се развали нещо.На БНТ му трябват кардинални промени иначе ще си запада,и запада,и запада,и...
За мен лично, това е единственото смислено нещо по тази телевизия. Голям фен съм на играта и най-вече на Димо Падалски ,който сигурна е спечелил една библиотека с книги от предаването

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”