ВАЖНО!!!! СЛАВЧО, ХРИСТОЛОВ И БОТЕВ!!!!ИСТИНАТА
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Re: ВАЖНО!!!! СЛАВЧО, ХРИСТОЛОВ И БОТЕВ!!!!ИСТИНАТА
Може и да се изненадате,но аз също съм съгласен!Вместо да се радвате,че един от двата отбора,може да тръгне нагоре...вие...не ви разбирам,честно!И пак ще го кажа всеки ден се срещаме по улиците на Пловдив,от един град сме,стъпваме на една земя,дишаме един въздух.....не разбирам каква е причината да си желаем смъртта,ние животни ли сме???
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
-
- Контакти:
edno vreme fenovete na dvata otbora hodeha na ma4ovete na drugija i dvata otbora bjaha v 4elnata petica vinagi. Sega se pljuem edin drug i razni idioti sa ni stanali sponsori i se podigravat s nas.
Мисля,че в близко време ще имаме същия проблем,като съгражданите ни от "Ботев"...За това не трябва да злорадстваме ,когато има проблем при "канарите".Знам ,че моето мнение няма да се хареса на някои от нашите,но аз така мисля.В крайна сметка трябва да има някакво УВАЖЕНИЕ между двата отбора.И друг път съм го казвал : едните не могат без другите.За добро или лошо - това е положението.Най-добре ще бъде феновете и на двата отбора да престанат с простотиите...Аз лично,пожелавам на жълтите фенове да изритат Селския.Не за друго,но лицето ДХ-С е срам за Пловдив...Значи, тоя като го чуя да говори по радиото или ТВ,просто ми се обръщат червата...Няма такъв "модел".Ами ...тва е.Бой по каската,докато омекне... 

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Едно време.....само това остава за съжаление,а ние тука простеем с псувни и обиди като някви хамали.....а България затъва,и то и ние сме виновни за това!Баща ми ми е разправял за мачовете с софийските отбори,как са се организирали и са ходели заедно на мачове Локомотивци и Ботевисти,но .....тва все пак беше едно време,не виждам как ще се върнат тези времен.... 

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
plovdiv_chernobql написа:Едно време.....само това остава за съжаление,а ние тука простеем с псувни и обиди като някви хамали.....а България затъва,и то и ние сме виновни за това!Баща ми ми е разправял за мачовете с софийските отбори,как са се организирали и са ходели заедно на мачове Локомотивци и Ботевисти,но .....тва все пак беше едно време,не виждам как ще се върнат тези времен....
Да,така беше...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Наистина декларацията е пълна глупост, написана от хора ,които могат да представляват само собствените си задници. Проблемите на Ботев са си техни. Кметът нищо не може да помогне . Без решение на Общински съвет изобщо не може да се предоставя каквато и да е база и Христолов лъже нагло , като казва , че Общината пречи на сделката му. Ако Христолов не беше алчен , някога Илиев щеше да купи Ботев , а не Локото и сега всички проблеми на Ботев са с пак от Селския. Но това са си техни проблеми. Ако Славчо иска и може - да им помага. Ако откаже на Локото нещо - тогава да плачем. Но да се пишат декларации от двама души и то само след празните приказки на Христо Андреев , който се интересува САМО от личния си интерес и тези декларации да звучат като рев на вдовица за еди какво си ....
Първо държа да отбележа, че нещо много станаха темите за Славчо(Педофила) Атанасов в нашия форум. Всеки който влезе, отваря тема. Както и да е...
За сметка на това, папагалчетата те заобичаха
Тц-тц-тц... Стотици влиятелни фенове на Локомотив са гонили спонсорите на папагалите. Абе пич, ти нормален ли си? Туй нещо във вестник ШОК ли го прочете? Иди на психиатър майна, честно
Декларацията изобщо не е завистлива. В декларацията са споменати само факти и то доста обезпокоителни факти. По времето на мандата на настоящия ни кмет/който явно си пада по малолетни девойчета/ вече наистина се затриха няколко спортни клуба - по волейбол и по баскетбол. Отделно "Странджата" за първи път от много години насам се маха от Пловдив
Изобщо Славчо Атанасов е лицето на урудливото ВМРО, чийто партиен кадър е същия. За съжаление абревиатурата на тази партия вече е само няколко букви, които не значат нищо. Тя е окупирана от няколко доносника на ДС и е неизменен стратегически партньор на ДПС в няколко вече общини. Включително и Пловдив!
Все пак има нещо смислено в поста ти
1936 написа:Вижте, знам, че сега някои от нашите ще ме намразят
За сметка на това, папагалчетата те заобичаха

1936 написа:Аз лично познавам само ТРИМА фена на локото от стотици, които писаха декларации и звъняха къде ли не да гонят кандидат спонсори от Ботев- ЗУМА, синът му и един на който не искам да кажа името, че не го знаят като такъв.
Тц-тц-тц... Стотици влиятелни фенове на Локомотив са гонили спонсорите на папагалите. Абе пич, ти нормален ли си? Туй нещо във вестник ШОК ли го прочете? Иди на психиатър майна, честно

1936 написа:Такива завистливи декларации не може да напише истински локомотивец!
Декларацията изобщо не е завистлива. В декларацията са споменати само факти и то доста обезпокоителни факти. По времето на мандата на настоящия ни кмет/който явно си пада по малолетни девойчета/ вече наистина се затриха няколко спортни клуба - по волейбол и по баскетбол. Отделно "Странджата" за първи път от много години насам се маха от Пловдив

1936 написа: галя да си ходи
Все пак има нещо смислено в поста ти

тук едните които са наши са хал,другите дето имат уникален цвят на фанелите-и те пълен хал!
само да ви кажа че точно като беше боикота с/у левент и имахме сбирки през ден същия тоя атанасов изпрати негов човек да каже че ще дава по 1 милион лева на двата големи отбора и по 200 хиляди на двата по малки,да изгоним левент и да сложим наш човек а пари щяло да има от общината,да гласуваме за него и спорта ще е ок,ще оправи олимпиада/оправена е почти ама не от него/ и строител,че спорта ще е ок в пловдив!
и какво става след 1 година-ташак пълен,декларацията не е с/у жълтите а с/у този лъжец от класа които забрави кво обеща не самол на нас!
само да ви кажа че точно като беше боикота с/у левент и имахме сбирки през ден същия тоя атанасов изпрати негов човек да каже че ще дава по 1 милион лева на двата големи отбора и по 200 хиляди на двата по малки,да изгоним левент и да сложим наш човек а пари щяло да има от общината,да гласуваме за него и спорта ще е ок,ще оправи олимпиада/оправена е почти ама не от него/ и строител,че спорта ще е ок в пловдив!
и какво става след 1 година-ташак пълен,декларацията не е с/у жълтите а с/у този лъжец от класа които забрави кво обеща не самол на нас!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
NUP-1995 написа:
Лъжец от класа - да, така е. Около него са само бивши доносници от ДС. Нормално е да се научи да лъже майсторски