Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
В неделя знаеш къде да дойдеш за да си пооправиш настроението след поредната загуба днес, така че.... Bourgas, значи скоро не се очаква да си купиш нещо.ntodorov написа:Пак ще си нарушавам режима. Всяка вечер си лягам в 22.00 часа и спинкам до към 07.30 ч. за да съм здрав, бодър, весел, дръзновен, работоспособен, благ, харизматичен и ентусиазиран за новия ден. С теЯ мачове по никое време ще трябва да си надявам нощничката къдЯ 24.00 часа. Разваля ми се режима, а и ако пак не бием ще ми се съсипят вече духът, настроението и малкото детско останало в мен...Много компромиси правя за своя сметка, но предусещам нЯщо Убаво тая нощ.
![]()
![]()
![]()
maldin1 написа:В неделя знаеш къде да дойдеш за да си пооправиш настроението след поредната загуба днес, така че.... Bourgas, значи скоро не се очаква да си купиш нещо.ntodorov написа:Пак ще си нарушавам режима. Всяка вечер си лягам в 22.00 часа и спинкам до към 07.30 ч. за да съм здрав, бодър, весел, дръзновен, работоспособен, благ, харизматичен и ентусиазиран за новия ден. С теЯ мачове по никое време ще трябва да си надявам нощничката къдЯ 24.00 часа. Разваля ми се режима, а и ако пак не бием ще ми се съсипят вече духът, настроението и малкото детско останало в мен...Много компромиси правя за своя сметка, но предусещам нЯщо Убаво тая нощ.
![]()
![]()
![]()
maldin1 написа:В неделя знаеш къде да дойдеш за да си пооправиш настроението след поредната загуба днес, така че.... Bourgas, значи скоро не се очаква да си купиш нещо.ntodorov написа:Пак ще си нарушавам режима. Всяка вечер си лягам в 22.00 часа и спинкам до към 07.30 ч. за да съм здрав, бодър, весел, дръзновен, работоспособен, благ, харизматичен и ентусиазиран за новия ден. С теЯ мачове по никое време ще трябва да си надявам нощничката къдЯ 24.00 часа. Разваля ми се режима, а и ако пак не бием ще ми се съсипят вече духът, настроението и малкото детско останало в мен...Много компромиси правя за своя сметка, но предусещам нЯщо Убаво тая нощ.
![]()
![]()
![]()
Bourgas написа:Аз и за Нафтата съм се зарекал, имам доста неща вкъщи и ако щеш вярвай само един екип имам на ЧерноморецА в неделя ще отида, както правя всеки път, не се и съмнявай!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта