Локомотив1926 написа:favaca8888 написа:Локомотив1926 написа:Пред кого се доказвате ? От опит казвам че в Севлиево е мн яко . Първия кръг си направихме мн яко шоу там

Така е ,но в Севлиево няма агитка.Предполагам двете ви гостувания в София с нас не могат да се сравнят с това в Севлиево, например

Ами не искам да ви обидя ама псувните на селяните ги чувах по-добре от колкото вас когато ни бихте с 3:0 . Севлиевци бяха в пъти повече в от вас , но не отричам че си остават поредната еднодневка . Та пред кого се доказваш не разбрах ? Няма нужда от такива доказваници ! Всеки мач е важен и всеки мач дава 3 точки . Отбора трябва да се подкрепя безрезрвно и навсякаде . Това което направихте последния кръг миналата година на мен лично ми направи много лошо впечатление . Футболистите трябва да се уважават , те са си ваши ! Трябва да ги мотивирате да дават всичко от себе си , а не да ги обиждате . Работа на треньора и ръководството е да ги смъмря и наказва . Това е личното ми мнение и не ангажирам никой с мойте възгледи .

Много неща нахвърля и нищо не разбрах.За някои неща съм съгласен.В София имахте два мача и се изсипахте и двата пъти по 400 човека.В Севлиево няма как да сте били повече просто защото клетката е малка ( за шоуто е ясно

)
Сега че ни си ни чул при 3-0 е било защото си си своя сектор.Аз от А също не ви чувах.
Нормално е севлиевци като са домакини да съберат 1 000 души и да са повече от нас когато сме на гостуване тук не виждам какво имаш предвид.
Та на въпроса, нормално е да се съберем повечко хора с отбори като Вас,Левски, Цска и т.н., това имах предвид доказване.
Колкото до миналата година това беше най-голямата ГАВРА с публиката на Локомотив Сф.Играчите бяха заслужено "погребани" с оглед на това че в тях нямаше капчица уважение нито към нас,нито към клуба.След като примерно един Камбуров беше възхваляван и му беше отдадено заслуженото уважение за хеттрика на Герена ( наградихме го с плакет,фланелки му измислихме, скандирахме му името )този човек след 1 седмица реши че трябва да ни показва средни пръсти и да се бара за макарите.За лицето Златински пък въобще да не го коментираме.ФАКТЪТ е че на всичките тези футболистчета Локомотив им подаде ръка в труден за тях момент и сега играят в чужбина в добри отбори и взимат добри пари.

Което мисля че никой не може да отрече.
Грозната истина е че ние сме може би единствената публика ,която е мразена от футболистите си.Те ни ненавиждат.Не могат да ни гледат.Ако ни видят на тренировка или се засечем някъде по пътя отбягват всякакъв контакт.Това е истината.Но всичко е съвсем в реда на нещата все пак това са наемници ,какво ги боли тях за локомотив.Единия си от Ботев,примерно,друг от Левски,трети от Манчестър Юнайтед и така...
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!