Статията за закъснелите неща
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Статията за закъснелите неща
Ха ч-ц е един никакъв отбор !
-
На мен ми хареса статията !
Левскарин,ти ако си фурнаджия ще оставиш хората без хляб. Какво да направим като регламента в такъв че само един може да е шампион или носител на купата.Помисли какво би станало в другите отбори,ако всяка година правехме дубъл.Лично аз предпочитам извоювано второ място пред купено първо.Или да ни идва цикъла на всеки 20 години.
levskarin написа:...В контекста на последното изречение насочваме всички стрели към целта. Този Левски, който Георги Иванов нарече "моят Левски", е
грандиозен провал и
уникална катастрофа
...
Не знам за "моят Левски", но самата статия е уникална катастрофа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Към автора на статията.
За мен такова понятие като "калъфка" няма- аз обичам Левски и го правя съзнателно от повече от 40 години , не защото печели купи и играе полуфинали за ЕКТ ,ако избирах любимия си отбор по този показател щях да избера друг един отбор. Аз избрах Левски защото го чувствах като моя отбор, бил съм с Левски и когато сме побеждавали Аякс ,Щутгарт, Барселона, Рейнджърс или пък сме разгромявали ЦСКА, бил съм и от Левски и след 0:5 от ЦСКА и 3:6 от Ботев (Враца) на Герена. Просто един отбор се обича не защото печели купи ,а защото го чувстваш свой(нещо за което безкрайно уважавам феновете на Ботев(Пд) , Локо(Пд) и Берое,
Най-вероятно Левски няма да спечели купа тази година(макар че аз все още тая надежда) е и какво от това, догодина с нов късмет. Нека да си кажем честно какво си мислехме миналата по същото време. За мен играта на левски срещу Ловеч по-скоро ми хареса. И нещо друго - преди повече от месец бях писал че Левски ще вкарва голове след статични положения- ами започна да се сбъдва-почти всички голове на Левски пролетта паднаха след статични положения, в момента и защитата ни е с една идея по-стабилна.Винаги съм казвал.че в Европа може да разчиташ на успех само със здрава защита и максимално използване на статичните положения. За мен Левски има нужда от един опитен треньор ,който е добър психолог нещо което Г.Иванов определено не е. За мен идеалния вариант е Люпко,но на него няма кой да му плаща заплатата.
За мен такова понятие като "калъфка" няма- аз обичам Левски и го правя съзнателно от повече от 40 години , не защото печели купи и играе полуфинали за ЕКТ ,ако избирах любимия си отбор по този показател щях да избера друг един отбор. Аз избрах Левски защото го чувствах като моя отбор, бил съм с Левски и когато сме побеждавали Аякс ,Щутгарт, Барселона, Рейнджърс или пък сме разгромявали ЦСКА, бил съм и от Левски и след 0:5 от ЦСКА и 3:6 от Ботев (Враца) на Герена. Просто един отбор се обича не защото печели купи ,а защото го чувстваш свой(нещо за което безкрайно уважавам феновете на Ботев(Пд) , Локо(Пд) и Берое,
Най-вероятно Левски няма да спечели купа тази година(макар че аз все още тая надежда) е и какво от това, догодина с нов късмет. Нека да си кажем честно какво си мислехме миналата по същото време. За мен играта на левски срещу Ловеч по-скоро ми хареса. И нещо друго - преди повече от месец бях писал че Левски ще вкарва голове след статични положения- ами започна да се сбъдва-почти всички голове на Левски пролетта паднаха след статични положения, в момента и защитата ни е с една идея по-стабилна.Винаги съм казвал.че в Европа може да разчиташ на успех само със здрава защита и максимално използване на статичните положения. За мен Левски има нужда от един опитен треньор ,който е добър психолог нещо което Г.Иванов определено не е. За мен идеалния вариант е Люпко,но на него няма кой да му плаща заплатата.
От есента до сега нещата в Левски са следните:
1) Отборът се срина психически след загубата от ЦСКА! ( преди това беше фаворитизиран от всички, включително и сега най-критикуващите медии);
2) След продажбата на Жоазиньо и слабата форма на Младенов и Метондо играем без остриета по фланговете.(нещо което, не сме практикували от времето на Гочето и Жужо) Това още повече направи отбора по-слаб от есента . Левски трябва да умее да играе модерен футбол и без липса на изявени крила (пример Челси- с 2-ма централни нападатели 4-4-2);
3) Йовов според мен трябва да бъде върнат на крилото (лично мнение);
4) Да се дава шанс на Сашо Александров да играе!!! Изключително полезен играч с огромен хъс и опит. Истински левскар! ;
5) Гара Дембеле ( поизгуби част от есенната си форма, което е очаквано...., но не получава достатъчна подкрепа от останалите нападатели);
6) Защитата (каквото и да си говорим тук разлика с есента има и тя е, че сме още по-зле в защита!!!) Не може при всяко статично положение да има опасност пред вратата ни. За мен това е най-слабата защита на Левски през последните 10 години (справка вижте класиранията през годините за головата разлика) Един силен отбор, какъвто трябва да е Левски, не може да си позволи да има слаба защита!!!
7) Вратарите ( Единственото положително нещо за мен от мача с ЦСКА е налагането на Пламен Илиев на вратата ни!) Ако му се даде шанс и играе титуляр до края на сезона ще докаже, че е №1 за Левски!!! Досега с играта си печели само симпатии!
8) Ясен Петров и Гонзо (Нека след края на сезона поемат отговорност за състоянието на отбора), защото е сигурно, че имаме страхотни футболисти, но ръководството ни не успява да извлече потенциала им, който те показаха в Лига Европа с добрите си мачове на Георги Аспарухов!!!
9) Батков по-малко да говори, че само излага Левски, феновете и себе си!!!
1) Отборът се срина психически след загубата от ЦСКА! ( преди това беше фаворитизиран от всички, включително и сега най-критикуващите медии);
2) След продажбата на Жоазиньо и слабата форма на Младенов и Метондо играем без остриета по фланговете.(нещо което, не сме практикували от времето на Гочето и Жужо) Това още повече направи отбора по-слаб от есента . Левски трябва да умее да играе модерен футбол и без липса на изявени крила (пример Челси- с 2-ма централни нападатели 4-4-2);
3) Йовов според мен трябва да бъде върнат на крилото (лично мнение);
4) Да се дава шанс на Сашо Александров да играе!!! Изключително полезен играч с огромен хъс и опит. Истински левскар! ;
5) Гара Дембеле ( поизгуби част от есенната си форма, което е очаквано...., но не получава достатъчна подкрепа от останалите нападатели);
6) Защитата (каквото и да си говорим тук разлика с есента има и тя е, че сме още по-зле в защита!!!) Не може при всяко статично положение да има опасност пред вратата ни. За мен това е най-слабата защита на Левски през последните 10 години (справка вижте класиранията през годините за головата разлика) Един силен отбор, какъвто трябва да е Левски, не може да си позволи да има слаба защита!!!
7) Вратарите ( Единственото положително нещо за мен от мача с ЦСКА е налагането на Пламен Илиев на вратата ни!) Ако му се даде шанс и играе титуляр до края на сезона ще докаже, че е №1 за Левски!!! Досега с играта си печели само симпатии!
8) Ясен Петров и Гонзо (Нека след края на сезона поемат отговорност за състоянието на отбора), защото е сигурно, че имаме страхотни футболисти, но ръководството ни не успява да извлече потенциала им, който те показаха в Лига Европа с добрите си мачове на Георги Аспарухов!!!
9) Батков по-малко да говори, че само излага Левски, феновете и себе си!!!
Левскар съм от почти 50 /малее половин век/години. Естествено ще остана левскар докато съм жив. А през тоя почти половин век Левски е преминавал през какви ли не величия и падения. Но винаги е било с мотивация, самочувствие, с хъс. Обаче с такова неадекватно /да не кажа по-силна дума/ спортно-техническо ръководство НИКОГА! не е бил отбора. Само с подскоци нито се гради отбор, нито се поддържа високо ниво. Наистина Гонзо ще остане футболна легенда, но ще си остане и като най-слабия СТД през годините. Жалко, че се ангажира с тази отговорност, която не е за него. Не може да прескочиш нивата - да преминеш като калфа, чирак, КОЛКОТО И ГОЛЯМ ЛЕВСКАР ДА СИ. Или няма истински приятели, или той не се вслушва в съветите им.
Подкрепян целия анализ на автора, по инерция да се изкара сезона, А после един сериозен дебат, на който да присъстват всички стари и млади футболисти и отговорни фактори на всички нива, можещи и желаещи да помогнат, за да се възроди Левски.
П.П. Не искам всяка година титли и купи, не искам само победи, но искаммъже на терена и извън него.
Не искам феновете на отбора да се страхуват да гледат мачовете на Левски по стадионите, или ДИРЕКТНО по ТВ.
Не искам да паля свещи, стаен от страх да не ни бият отбори от горно надолнище...
И както пеете там "само Левски, обичаме те!", до гроб.
Подкрепян целия анализ на автора, по инерция да се изкара сезона, А после един сериозен дебат, на който да присъстват всички стари и млади футболисти и отговорни фактори на всички нива, можещи и желаещи да помогнат, за да се възроди Левски.
П.П. Не искам всяка година титли и купи, не искам само победи, но искаммъже на терена и извън него.
Не искам феновете на отбора да се страхуват да гледат мачовете на Левски по стадионите, или ДИРЕКТНО по ТВ.
Не искам да паля свещи, стаен от страх да не ни бият отбори от горно надолнище...
И както пеете там "само Левски, обичаме те!", до гроб.
- blue avalanche
- Контакти:
"Eдни от най-върлите привърженици на италианския шампион Интер – тези от трибуната „***** Норд”, застанаха зад отбора след изключително тежката седмица, която тимът изкара. През миналия уикенд „нерадзурите” почти сдадоха Скудетото след 0:3 от кръвния враг Милан, а броени дни по-късно бяха унищожени от Шалке на „Сан Сиро”, губейки с 2:5.
Последва призив на капитана Хавиер Санети към тифозите да не обръщат внимание на писанията в медиите, а да застанат зад отбора в тежкия момент.
„Отговорността за загубите от Милан и Шалке трябва да бъде поделена между клуба, треньора и играчите, но ние феновете ще стоим зад Интер, докато смъртта ни раздели. Единственото, което искаме от играчите е да завършат сезона като мъже и да се борят до последната секунда в Германия. Този тим ни накара да свикнем с успехите и да вярваме каквото и да се случва”, се казва в официално изявление на „***** Норд” към медиите."
Ето така се прави!!!А аз още не мога да си изчистя екрана на компютъра от плюнките,които се разхвърчаха през последните 2-3 дни въ форума.

Последва призив на капитана Хавиер Санети към тифозите да не обръщат внимание на писанията в медиите, а да застанат зад отбора в тежкия момент.
„Отговорността за загубите от Милан и Шалке трябва да бъде поделена между клуба, треньора и играчите, но ние феновете ще стоим зад Интер, докато смъртта ни раздели. Единственото, което искаме от играчите е да завършат сезона като мъже и да се борят до последната секунда в Германия. Този тим ни накара да свикнем с успехите и да вярваме каквото и да се случва”, се казва в официално изявление на „***** Норд” към медиите."
Ето така се прави!!!А аз още не мога да си изчистя екрана на компютъра от плюнките,които се разхвърчаха през последните 2-3 дни въ форума.

blue avalanche написа:"Eдни от най-върлите привърженици на италианския шампион Интер – тези от трибуната „***** Норд”, застанаха зад отбора след изключително тежката седмица, която тимът изкара. През миналия уикенд „нерадзурите” почти сдадоха Скудетото след 0:3 от кръвния враг Милан, а броени дни по-късно бяха унищожени от Шалке на „Сан Сиро”, губейки с 2:5.
Ето така се прави!!!А аз още не мога да си изчистя екрана на компютъра от плюнките,които се разхвърчаха през последните 2-3 дни въ форума.![]()
![]()
Феновете сме си зад отбора, но не и зад треньорското ръководство. Не съм видял някой да обвинява играчите. Всички знаят , че Левски има най-добрите играчи и при един грамотен треньор щяха да са шампиони и носители на купата. Освен това щяха да продължат и в лига европа. Но не може за един месец отбора да претърпи 5 загуби, с всеки изминал мач да играе от зле по-зле, да губи от основни конкуренти и да прави точки само на магия и да продължаваме да викаме - да им се даде още време. Срещу Литекс мача не беше лош, но го изиграхме на мускули. А един кадърен треньор щеше да напълни кошницата на Любчо Супата. Ама нямаме такъв.
Относно статията - твърде черногледа с чорбарски привкус. Провала не е грандиозен (все още) но отбора се срива от към игра и психика все повече и повече. А на публиката взе да и писва. Това е публиката на Левски, не на Видима или Академик. Те са свикнали да гледат футбол и победи. Не изказвания и обещания със съмнителна достоверност.
Коментарите ни са тъжни- защото ни боли. На моменти са изпълнени с гняв и злоба дори- защото сме отчаяни. Започва да ни обзема апатия- защото сме объркани. Когато перспективата постепенно избледнява неусетно претръпваш и емоцията отстъпва пред безразличието. Скандалите, безидейната игра, необмислените изказвания, издънки тип "казанска афера", продаване на перспективни играчи в най- неподходящия момент за смешни пари в никому неизвестни отборчета, попиляването на собствените си юноши в чужди отбори където те блесват и стават национали дори и безброй още смехотворни действия на ръководството оглавявано от неразбиращ от футбол милионер подвеждан от влиятелни мениджъри с нечисти помисли и неприлично нагли и безнадеждно некадърни "специалисти" от спортно- техническия ресор бавно и методично съсипват бъдещето на клуба. От голямото му минало не са взели и грам, тъй като са си играели по островите на Марица. За разклатеното му настояще не им пука- тъй като пребиваването им на Герена явно ще е до последния съдийски сигнал на 30-ия кръг.Бъдещето на Левски не ги касае- тъй като плановете им са свързани с друг град. Те не са хора от школата, не са израсли на Герена, първата им футболна фланелка в детско- юношеска възраст е била с друг цвят. За тях Левски е просто работа. Вършат я съвестно и толкова колкото могат. Ние не можем да искаме повече от тях, защото това им е нивото. Ние можем и трябва да искаме ТЕ ПРОСТО ДА СЕ МАХНАТ. Това, че нямат необходимата класа за Левски не е техен проблем. То е на онзи дето дава парите. Имал пари бол- дал.
Нас това не ни засяга. А това, че с неправилните си и необосновани с грам логика действия съсипват престижа и реномето на клуба. Когат бях малък, мачовете с четирибуквието се играеха на стадион Васил Левски. Секторите А, Б и В бяха сини. Сега не така. С тези не би могло да бъде другояче. Спортно- техническото ръководство трябва да баде изградено от хора израсли на Герена. Дори доктора трябва да е истински левскар. Поне 8 от играещите на терена трябва да са от школата. А защо да не вземем в школата и някое талантливо и бедно африканче, латиноамериканче или от бившите съветски републики. Който и да е- щом е израстнал в нашата си школа ще е левскар до гроб. И като станат истински футболисти да ги продадем в по- голям от Левски европейски отбор. Хем ще дойдат пари, хем липсата им няма да се почуства осезаемо, защото на тяхно място вече ще надигат глави нови по- млади и жадни за успехи момчета.
Ох, хайде стига критики и мечти. Батков тлябва да знае, че волът когато рие с рогата всичко което е изрил все на гърба му пада.
Хубаво утре на всички!
Нас това не ни засяга. А това, че с неправилните си и необосновани с грам логика действия съсипват престижа и реномето на клуба. Когат бях малък, мачовете с четирибуквието се играеха на стадион Васил Левски. Секторите А, Б и В бяха сини. Сега не така. С тези не би могло да бъде другояче. Спортно- техническото ръководство трябва да баде изградено от хора израсли на Герена. Дори доктора трябва да е истински левскар. Поне 8 от играещите на терена трябва да са от школата. А защо да не вземем в школата и някое талантливо и бедно африканче, латиноамериканче или от бившите съветски републики. Който и да е- щом е израстнал в нашата си школа ще е левскар до гроб. И като станат истински футболисти да ги продадем в по- голям от Левски европейски отбор. Хем ще дойдат пари, хем липсата им няма да се почуства осезаемо, защото на тяхно място вече ще надигат глави нови по- млади и жадни за успехи момчета.
Ох, хайде стига критики и мечти. Батков тлябва да знае, че волът когато рие с рогата всичко което е изрил все на гърба му пада.
Хубаво утре на всички!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский