Спокойни ли сте за бъдещето на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Re: Спокойни ли сте за бъдещето на Левски

Мнениеот Л^Геша » 07 апр 2011 12:22

Chelsea Forever написа:
Л^Геша написа:
t0bl3ro_bg написа:Аз мисля, че трябва да дойдат:

1. Нов Президент
2. Нов треньор - играл за клуба, милеещ за любимия си отбор
3. Нов спортен директор - играл за клуба, милеещ за любимия си отбор, не бъркащ се в работата на треньора - отговарящ за свойте си неща като сп.директор

Можем да видим какво става с грандовете, Треньори, играчи и т.н. се назначават в клуба и успехите не закъсняват.

Пример: Зидан - директор и играч в Реал М
Пример: Гуардиола - треньор и играч на Барса
Пример: Фъргюсън - треньор и играч на Ман Юн
Пример: Крал Кени - Далглиш - треньор и играч на Ливърпул

Вярно, не сме гранд, но трябва да се промени всичко което се случва. Ще кажеше Гонзо е играл за Левски, милее за Левски , НО той се бърка там където не му е работа. Това, че е бил добър футболист не означава, че ще е добър Сп.директор и/или Треньор.

добре ...не защитавам никои! ти от каде знаеш,че Гонзо се бърка там кадето не му е работата...недейте да приказвате приказки наизуст! иначе за другото съм съгласен,че ни трябва по-можещи хора в треньорския щаб!

Ти гледа ли вчерашния мач :?: :?: :?:

След гола,Гонзо им казваше да пресират,а Ясен вика спокойно.

Чу ли какво каза Слори като напусна,Ясен е безгласен ;)

ами те и по опитните футболисти подвикват от тъч линията...това какво значи! .. А това за Слори не знам..не съм го чул или прочел ,но няма да се изненадам ако го е казал

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 07 апр 2011 12:23

Л^Геша написа:Да аз съм спокоен!
не толкова,че Гонзо и Ясен Петров са някакви футболни професори,и ще направят всичко възможно да станем шампиони,а за това че отбора има добри футболисти и изиграха доста добри мачове срещу сериозни отбори в Европа!
за мене е нормално да има спад в играта на отбора и това се дължи на треньорското ръководство,пак казвам Левски има добри футболисти ,но слаби треньори!

Казваш, имаме добри футболисти. Съгласен съм, но как постъпваме с тях-продаваме ги. Гонзо каза миналата седмица, че продали играч за 1 000 000евро, а взели за 30 000евро. Е къде си тръгнал тогава? Според мен през лятото ще напуснат- Гарата и Сержиньо, а Дарко също. Е какво като имаш добри футболисти като веднага ги продаваш?

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 апр 2011 12:28

igor tomasic написа:Мен лично ми хареса Иса , 120 мин не спря да тича ! Вкара гола , подаде 2 перфектни паса и много помагаше на Дъстли ! Заформя се добро крило ! Но от другата страна трагедия, тоя матондо да събира куфарите , видович и той на там върви ... той Мъри е луд, така ще го остави ако е много добър ! Пламен няма какво да го коментираме , нека продължава в същия дух , защото Арсенал , Ман ... ослушват се за вратари, а добре познаваме Венгер , дай му млади играчи ;)

Да подаде а глупака Мюлдер изпусна два чисти гола... поне единия да беше вкарал ...

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 07 апр 2011 12:33

Ако Ясен нямаше глас как играта ще е толкова различна от миналата пролет? Защото изведнъж лятото Левски мина през един преход, който промени играта на Левски. Да дойдоха нови играчи, но не само те са виновни за промяната в играта. Левски има най-добрия отбор в България, но отбора не може да свикне с липсата на Жо. Аз съм спокоен за Левски, защото колкото и да плюете по Гонзо той показва голямо израстване в последната година. Да си припомним първия си трансферен прозорец кои футболисти взе Гонзо- Миро Антонов и Кривия и с тях тръгна да стопява голямата разлика с Литекс. Лятото не седяха така нещата- Гонзо купи Гарра, Мюлдер, Грийн, Младенов(който е добър футболист, но нещо му пречи да играе добре), Иво Ивонов(който отново си върна титулярното място и показва добра игра) и само една издънка Слори. Даваше се шанс на Сашо Киров(който е готов за титуляр, но много се чупи), както даваше шанс и на Иса. Последния трансферен прозорев взе Пламен Илиев(най-добрия вратар в Бг в моментра), Дани Димов(стана титуляр преди да се контузи и играе много добре), Матондо(все още не сме видяли какво може, но на Дарко и Жо колко време им трябваше?). Вчера Левски игра добре! Тактически бяхме добре на терена и на последък ми прави впечатление добрата игра в защита на отбора, която есента липсваше.

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 07 апр 2011 12:35

Видя се Игра, със ХЪС.АКо имаме Играч който да завършва Ударите ще е чудесно.Видя се че Гарата не е във Форма.За Пламен Илиев Айде да не го урочасваме ама играе невероятно.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Мнениеот kaloyanker » 07 апр 2011 12:38

Забелязахте ли, че Пламен Илиев хвана посоката на всички дузпи ?
Levski 1 - 0 Sporting

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 07 апр 2011 12:39

Не се заяждам ама и Ясен и той игра за нас,аз даже го помня беше голямо разочарование за мене нищо не играеше тогава(както и сега май нищо не прави).Иса и Илиев са много обещаващи харесва ми последно време циганчето има поглед и бара топката ако се постресне малко и играе по надъхано ще е титуляр.Дано дадат шанс на Киров,Горанов и Тонев.Гонзо се излага не си признава като сгреши значи никога няма да се развие като ръководител щом не си вижда грешките и не се поучава примери са Слори сега Матондо и Видович факта че продължава да им се дава шанс,а не на юношки много ме дразни.Слушам го какви глупости говори давал шанс????!!!!! никой наш юноша от 5-6 години не е играл 6-7 мача поред дори и Огнянов и Балтанов не са играли толкова мача нон стоп,а са от 6-7 години в отбора ??????????????,а Матондо го учим в движение по време на мачовете,как да спира топката и че има и друг крак освен десния(голямо откритие за него предполагам).Та директно на въпроса с Гонзо и Ясен не виждам бъдеще,двамата Илиевци Ники и Илиян ми се виждат добър тандем.Поздрави и САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 07 апр 2011 12:42

kaloyanker написа:Забелязахте ли, че Пламен Илиев хвана посоката на всички дузпи ?

И на мен ми направи тва впечатление.Още ме е ЯД
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 07 апр 2011 12:50

Айде и аз да си кажа мнението:
1)Гонзо - Гонзо гори за отбора.. има духът и желанието, което е необходимо.. трябва му и опит, но той се трупа.. мисля, че никой не бива да си въобразява, че Г. Иванов ще напусне скоро Герена.. поне не докато Батков е собственик.. и аз съм ЗА той да е спортно-технически директор, като единствена алтернатива за мен е Наско
2)Ясен Петров - аз лично имам някакви симпатии към него, но ме разочарова с няколко свои решения, както и резултатите в игрови план (а не точков) на отбора. Мълчах първите 6-7 месеца от как е треньор и вече смея да критикувам.. казвал съм го и друг път..казвам го и сега.. защитата ни не седи добре, а са обиграни момчета. Дразни ме чисто треньорската грешка да не се възползваме от статични ситуации и да допускаме грешки при такива пред нашата врата. Личи също колко много се разчита на индивидуалности, а не на компактност на отбора
3) Тодор Батков - много смесени чувста...не го искам в отбора.. направил е повече грешки от колкото правилни ходове... но не знам има ли кой друг да ни вземе и да си пере парите
4) Бъдещето - много от вас говорят за Ясен, Гонзо, играчите при мъжете и т.н. ...това не е бъдещето на отбора .... това е настоящето..може би от тези неща 1 2 играча + Гонзо са бъдещето.. но бъдещето е в младите..в школата, в продукцията, в перспективата... НЕ не се чувствам спокоен, защото от година на година все по малко качествени юноши успяват да пробият...аз не съм фен на многото чужденци..смятам, че един Мюлдер и Грийн са достатъчни.. може би и Тасевски заради липсата на такива играчи в целия ни футбол.. но няма нужда от матодно, гара, жо, видович и не знам кой още...за да имаме отбор ..отбор който да е на ниво.. не сглобена формация с прилични футболисти ритащи топка, а ОТБОР ИГРАЕЩ ФУТБОЛ си мисля, че трбва повече българска кръв и производство на школата с научени момчета играещи от години в същата схема на игра, която се налага в първия състав..да се търсят играчи то 12 - 14 годишни с данни за всеки пост за да може на 19 да избреш 5 момчета на проблемите ти постове... жалко, е че се работи от днес за утре правилният подход за мен е да се махант чужденците да се намалят зпалатите до поносимо ниво за да стига издръжка дори без Европа(т.е. без групи) да се даде на 1 треньор картбланш за 3 години да работи да му се каже 1-ва година 300к за трансфери и такава цел 2-ра година 500к за трансфери и 3-та година 1млн след като си шампион ...трябва да си интегрирал 8-10 юноши..за да можем да продадем поне 2 3 и така на татак.и така на татак..с 2 думи нямаме план за бъдещето ..което няма как да ме успокои!

п.п: Пламен Илиев изглежда читав но от 3 мача не искам да го издигаме на пиедестал...
Исса играе с все повече самочувствие...
Гаджев трбява да се учи от поведението на кривия ако иска да е лидер.. ако не..много жалко
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 апр 2011 12:52

Напълно спокойна съм!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,