DO SLAV4O ATANASOV

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: DO SLAV4O ATANASOV

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 дек 2008 18:48

Туше написа:Какъв е проблема, че кмет, общинари и т.н. се опитват да помогнат на който и да е жител на Пловдив, бил той и привърженик на Ботев!

Атанасов ще е проблем за нас, ако пречи на Локомотив и локомотивци. Аз лично не очаквам и да ни помага. Считам, че с всичките си проблеми ние можем да се справим сами. Щом е решил да участва в смяната на собствеността при жълто-черните, да го прави. Негово право си е, както и на всеки друг.

Кмета е проблем не заради клубните си пристрастия, а с това, че няма манталитет, знания - умения - образователен ценз, и умствен капитал да управлява град като Пловдив. Щом е решил, че може да свърши някаква работа при тях, да я върши.

Теб специално приятелю ще те потърся за коментар като ви дадат стадиона на концесия преди Колежа и Голямата Къща .Чесно да ти кажа теб те имах за интелигентен човек ,но нещо започваш да ме разобеждаваш с изказванията си.

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 20 дек 2008 18:49

Жълтите анонимници скачат като ужилини, човек като им каже истината...само едни комплексари започват да се оправдават и да реагират така....какво толкова ви заболя като момчето си казва исината?????..."къде го чукаш къде се пука", почнал онова момченце "fcb"да ми изрежда някви имена на хора, абе тука никой не те пита кой е от селското ти отборче Ботяф и кой от отбора на Пловдив !!! :D :D :D :D :D
ПП.
И не стойте на топло пред компа, ами отивайте да сваляте бати ви Митко в Крумово ,че ви направи за смях пред цяла България....ама човек като се замисли май по-добре той отколкото турските протежета на Дугана :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 20 дек 2008 19:14

PLOVDIV PEE 1912 написа:Теб специално приятелю ще те потърся за коментар като ви дадат стадиона на концесия преди Колежа и Голямата Къща .Чесно да ти кажа теб те имах за интелигентен човек ,но нещо започваш да ме разобеждаваш с изказванията си.

Знам какво имаш предвид, но за мен, Славчо Атанасов не е човека за нашия град. Мога да отговоря защо, но няма да ти е приятно да го изчетеш и ще ти го спестя.
Концесия в ръцете на неправилните хора не е благодат, а наказание. Аз лично ще търся концесия след смяната на собствеността в Локомотив.
Идеялни хора няма и аз съм чудесен пример за това. Прав си с последното!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 дек 2008 19:25

Туше написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Теб специално приятелю ще те потърся за коментар като ви дадат стадиона на концесия преди Колежа и Голямата Къща .Чесно да ти кажа теб те имах за интелигентен човек ,но нещо започваш да ме разобеждаваш с изказванията си.

Знам какво имаш предвид, но за мен, Славчо Атанасов не е човека за нашия град. Мога да отговоря защо, но няма да ти е приятно да го изчетеш и ще ти го спестя.
Концесия в ръцете на неправилните хора не е благодат, а наказание. Аз лично ще търся концесия след смяната на собствеността в Локомотив.
Идеялни хора няма и аз съм чудесен пример за това. Прав си с последното!

С удоволствие ще ти изчета мнението ти за кмета ,моля!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 20 дек 2008 20:59

Туше , а според теб Чомаков ли беше човека? Или Гърневски ?
Кво значи не е човека за нашият град ? Обеща , че ще се ремонтират улици и започнаха ремонтите.
Доста разнебитени улици вече са преасфалтирани. Сложиха осветления на доста улици, които преди бяха тъмница.
Аз не помня Чомаков примерно, да е правил толкова неща. Ето и бул. България направиха, 2 кръгови на околовръстното.Кво повече да направи човека майна..
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 21 дек 2008 11:44

В скоро време, като гледам и култ към личността ще му заформите. Той прилича малко на колективизатор, ще му отива. Не си струва да се напъвате толкова, само заради това, че минава за ваш фен.

Припомнете ми, кога БСП е побеждавала на демократични избори в Пловдив, че днес да ни управлява? Какво добро е видял Пловдив от нейното управление? Това е чисто негова заслуга.

Ремонт и строеж на пътна структура е една голяма лапаница. Започна от предходните, продължава и при него. Страшно много пари се изливат, а резултата идва бавно и нетрайно. Пловдив няма оправия с пътната инфраструктура. Един град с тепета в центъра, старинен град, голяма и разлята река по средата с 4 моста (единия в ремонт), централен парк и разкопки през 100 метра, сваля вариантите за развитие на пътната мрежа в центъра до минимум. Затова извеждането на тежко-товарните автомобили в околовръс беше правилно решение. Сега обаче, да затвориш или сложиш тапа на коя да е от 5те основни пътни артерии, обикалящи или пресичащи центъра е престъпление. Още повече, че си затворил за движение малките улички. Сто пъти по-ефикасно, бързо и евтино е да се погрижиш за регулиране на движението в мрежата. Съгласен съм, че ще става все по-трудно, предвид все по-увеличаващия се трафик. Вече няма булка без книжка и кола в тоя град! Обаче аз се сещам за само 5 светофара със секция ляв завой. За сравнение, само в ЖК Дружба, в София са най-малко толкова.
Другия вариант е да намаляш трафика на лични, леки автомобили, като развиваш градски транспорт. Знаете ли каква е ситуацията там и какви дела в буквален и юридически смисъл текат в него? Как може, за да стигнеш от К.Величков до Рокошко шосе, в Кършиака (има-няма 5 км), да ти се налага да сменяш минимум 2-3 рейса! Години наред на никого не хрумна да се пусне една обиколна автобусна линия през 15-20 минути. Вместо това пуснаха обиколен влак, да задръства още повече Мараша... Толкова стари тролейбуси няма и в Албания сигурно.
Мнението ми за управлението, негово и на предходните по тема автомобилно движение в Пловдив изразявам с една дума - ПРОВАЛ!

П.П. Мога да изреждам подобни с часове. Интересно ми е всяко друго мнение, но нямам време за дълги коментари. А от такива има смисъл. За съжаление, един спортен форум не е мястото, а удобно такова няма, няма и кой да ни чуе.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 21 дек 2008 16:47

Добре бе човек ,съгласен съм че има много неща за оправяне.Обаче за тези неща кво е виновен Славчо Атанасов? От кога управлява той? Тези работи трябваше да се започнат преди много години.Не Може за 1 година всичко да се оправи.За нормална пътна инфраструктура,за нашият град е нужно време!За градският транспорт си прав! Трябва и нови тролей да се закупят,тези направо ми вдигат нервите, като направят задръстване.

пп. Не издигаме кмета в Култ ,поне аз,защото аз го харесвах много преди да разбера че е Ботевист.
Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 21 дек 2008 19:33

AREA BIANCONERA написа:Жълтите анонимници скачат като ужилини, човек като им каже истината...само едни комплексари започват да се оправдават и да реагират така....какво толкова ви заболя като момчето си казва исината?????..."къде го чукаш къде се пука", почнал онова момченце "fcb"да ми изрежда някви имена на хора, абе тука никой не те пита кой е от селското ти отборче Ботяф и кой от отбора на Пловдив !!! :D :D :D :D :D
ПП.
И не стойте на топло пред компа, ами отивайте да сваляте бати ви Митко в Крумово ,че ви направи за смях пред цяла България....ама човек като се замисли май по-добре той отколкото турските протежета на Дугана :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Палячо, а Гърневски като дори ви беше президент по време на кметуването си, Чомаков , като ви помагаше , Бонев, който все още е общински съветник като ви помага, а в същото време и всячески пречи на нас, нещо по-различно ли е от сегашната помощ на Славчо към нас? Много ви е къса паметта нещо или не ви изнася да си спомняте?! Измекяри анадолски, викате "тате" на всеки, който клати "майка" ви(локомотив).

Потребителски аватар
ULTRAS LOKO PLOVDIV
Контакти:

Мнениеот ULTRAS LOKO PLOVDIV » 21 дек 2008 19:43

sorcererals написа:
AREA BIANCONERA написа:Жълтите анонимници скачат като ужилини, човек като им каже истината...само едни комплексари започват да се оправдават и да реагират така....какво толкова ви заболя като момчето си казва исината?????..."къде го чукаш къде се пука", почнал онова момченце "fcb"да ми изрежда някви имена на хора, абе тука никой не те пита кой е от селското ти отборче Ботяф и кой от отбора на Пловдив !!! :D :D :D :D :D
ПП.

Палячо, а Гърневски като дори ви беше президент по време на кметуването си, Чомаков , като ви помагаше , Бонев, който все още е общински съветник като ви помага, а в същото време и всячески пречи на нас, нещо по-различно ли е от сегашната помощ на Славчо към нас? Много ви е къса паметта нещо или не ви изнася да си спомняте?! Измекяри анадолски, викате "тате" на всеки, който клати "майка" ви(локомотив).

еи го и тоя папагал подкрепа педофила!!!!!]
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”