Бербатов е най-добрият български футболист!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бербатов е най-добрият български футболист!
Приятел отностно това ,че Бербатов нямало с кой да играе .. Големият футболист е голям .. когато накара по - малките от него да играят , по-мотивирано и да се стремят да се доближават до неговата класа .. демек ... от нищо да направи нещо.. Всеки може покрай изявени играчи да е голям .. но малцина са тези който успяват при недоказаните да напраят нещото голямо .. Това е майсторлъка да изпъкваш да праиш големи неща там където скоро няма наченки да се появят..
- Боримечката
- Контакти:
Punkd написа:Приятел отностно това ,че Бербатов нямало с кой да играе .. Големият футболист е голям .. когато накара по - малките от него да играят , по-мотивирано и да се стремят да се доближават до неговата класа .. демек ... от нищо да направи нещо.. Всеки може покрай изявени играчи да е голям .. но малцина са тези който успяват при недоказаните да напраят нещото голямо .. Това е майсторлъка да изпъкваш да праиш големи неща там където скоро няма наченки да се появят..
Примери,приятелю,примери!
Не съм сигурен точни с какви Футболисти в отбор е играл Диего Армандо Марадона .. Но е факт големите му постижения в Наполи .. но пак казвам не съм сигурен .. немога да дам точен пример в момента найстина не се сещам .. никой не казва че Митко е лош футболист .. просто това не трябва да му бъде оправдание .. той вместо да изпъква се принизява на нивото на уж смешните футболисти от България ..
- edmon_dantes
- Контакти:
Боримечката написа:Punkd написа:Приятел отностно това ,че Бербатов нямало с кой да играе .. Големият футболист е голям .. когато накара по - малките от него да играят , по-мотивирано и да се стремят да се доближават до неговата класа .. демек ... от нищо да направи нещо.. Всеки може покрай изявени играчи да е голям .. но малцина са тези който успяват при недоказаните да напраят нещото голямо .. Това е майсторлъка да изпъкваш да праиш големи неща там където скоро няма наченки да се появят..
Примери,приятелю,примери!
Веднага ти казвам - Вучинич от Черна Гора. Най-изявеният и най-добър футболист в отбора, играе в Рома. Гледал съм няколко мача с него - бяга най-много от всички, ще изоре тревата, вярвай ми. Какъв пример дава на по-младите? Защо Бербатов не е като него? Отговори ми.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

-
- Контакти:
Добър е но не и най-добрия.В националния отбор Мартин Петров вдъхновява играчите,той им дава кураж и ги води към победата.На Бербатов стилът му е такъв,че ако отбора не върви и той не играе добре.Не казвам,че другите му правят играта,но просто,когато съотборниците му се движат и играят със желание,на него му се отваря по-голяма възможност за изява,да изведе някой,да премине през един-двама,да пробва удари,а в националния нямаме халфове,за да играе добре и там.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!