Ъпдейти от строежа на новата супермодерна зала в Русе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ъпдейти от строежа на новата супермодерна зала в Русе
Всичко е прекрасно, но кой ще играе на стадиона 

YA GUNNERS YA
Футболен Дунав ще има, въпросът е в коя дивизия ще играе и какви ще са амбициите на отбора. Но засега местните фирми, които са склонни да подкрепят спорта, по разбираеми причини се насочват към баскетбола.
-
- Контакти:
СТИГА ЗАЛИ И МОЛОВЕ, ИСКАМЕ СТАДИОНИ!!!
Нека се строят и зали, и стадиони. Всъщност залите имат повече общо със стадионите, отколкото с моловете. Има хора, които се интересуват и от други спортове, освен футбол.
Тя залата в Пловдив тъне в пълна инфо-мъгла, ти за Русе се косиш
Нашата верно малко я поизоставиха, дано с тази всичко да е наред, но естествено най-важно е "представителната" столична зала да е N1

Нашата верно малко я поизоставиха, дано с тази всичко да е наред, но естествено най-важно е "представителната" столична зала да е N1

Леле Боже, това изглежда невероятно яко и е като гръм от ясна небе за мен, а и предполагам за много хора! Евала, че ни просвети за този страхотен проект!
А и от това, което казваш, излиза, че строителството навлиза в последните си етапи? Незнам какво да кажа освен Супер, дано всичко авърши благополучно и Русе има една супер модерна зала!
Да се построят още 2-3 подобни и няма да имаме никакъв проблем с приемането на световни и европейски първенства по волейбол, баскетбол и хандбал!
Сега се замислям...за такъв проект има пари, но един милион за Дунав няма!? Смешно, нали?
Знаем, че мразите София, не е нужно да го напомняте!
Не ми се отваря темата за най-малоумното нещо - омразата между градовете, че ще стане мазало в темата!
На мен не ми пука ама изобщо дали ще строят зали в Перник, Ямбол, Русе, Марикостиново, Балчик или тук в София. Нека се строи, пък ако ще и в центъра на кв. Филиповци да е. Адски много се дразня на подобни коментари, които изкарват София като прокълнат град. Но много от вас с идването си в София, както я мразите, след месец почвате да се смятате за кореняк софиянци!!!
А и от това, което казваш, излиза, че строителството навлиза в последните си етапи? Незнам какво да кажа освен Супер, дано всичко авърши благополучно и Русе има една супер модерна зала!
Да се построят още 2-3 подобни и няма да имаме никакъв проблем с приемането на световни и европейски първенства по волейбол, баскетбол и хандбал!
Сега се замислям...за такъв проект има пари, но един милион за Дунав няма!? Смешно, нали?
venomcho написа:Тя залата в Пловдив тъне в пълна инфо-мъгла, ти за Русе се косиш![]()
Знаем, че мразите София, не е нужно да го напомняте!
Не ми се отваря темата за най-малоумното нещо - омразата между градовете, че ще стане мазало в темата!
На мен не ми пука ама изобщо дали ще строят зали в Перник, Ямбол, Русе, Марикостиново, Балчик или тук в София. Нека се строи, пък ако ще и в центъра на кв. Филиповци да е. Адски много се дразня на подобни коментари, които изкарват София като прокълнат град. Но много от вас с идването си в София, както я мразите, след месец почвате да се смятате за кореняк софиянци!!!

И така, вече приключи поставянето на стоманените греди, които ще сържат покрива на залата в Русе. В началото на април ще бъде поставен и покривът на съоржанието, който вече е сглобен на площадката на един от русенските заводи и ще бъде транспортиран до мястото. За целта по трасето ще бъдат откачена тролейбусната мрежа, тъй като товарът е прекалено извънгабаритен.

Залата ще бъде с по-малко от 5 000 седящи места:
http://sg.stroitelstvo.info/show.php?storyid=1125006
http://sg.stroitelstvo.info/show.php?storyid=1125006
Добре за какво се строи залата, когато в София постриха зала и вероятно там ще играе нац. отбор по баскетбол и волейбол ?
Alexx написа:Добре за какво се строи залата, когато в София постриха зала и вероятно там ще играе нац. отбор по баскетбол и волейбол ?
България да не е София бе?!В другата част на страната нали също живеят хора?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема