Заговорът срещу ЦСКА" излиза на светло
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Заговорът срещу ЦСКА" излиза на светло
Г-н батков в нетрезво състояние си призна всичко на аерогарата.Не помните ли крилатата фраза "Жоро ако на тия им дадете лиценз ще вдигна голяма олелия"и г- н жоро предпочете спонсора си г-н Батков
- ЛЕВСКИ_Фен
- Контакти:
CSKA ULTRAS 15 написа:Angoff написа:Ти какъв олигофрен си не е истина...
а ве що не отиваш на работа а стоиш по цял ден в тоя форум не те ли е срамБОКЛУК ТАКЪВ
Полека бе чорбарчета ще се изтрепете вазимно

БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
хм. Това ми напомня един случай - един кретен ме удря с колата. Викаме полицаи, па те се оказаха негови познати. Не бях аз виновен, ама тръгнаха мен да ме пишат виновен. Тогава и аз така казах - ако го оневините тоя за моя сметка ще вдигна такава олелия, че нема ви се верва....
И така, всичко стана по правилния начин. Но, сега като чета мнението на евробоеца се срамувам, трябвало е да си мълча очевидно...
И така, всичко стана по правилния начин. Но, сега като чета мнението на евробоеца се срамувам, трябвало е да си мълча очевидно...
- LEVSKARINYT
- Контакти:
Няма ли да стане 16.00, че да ни отървеш от присъствието си. И недей повече да четеш този Г. Атанасов, че да не изперкаш още-повече!
vs ste si ostane misteria....no vsi4ki se se6tame koi i za kakvo go napraviha,i kakvo im se slu4i posle...
ЦСКА
-
LEVSKARINYT написа:Няма ли да стане 16.00, че да ни отървеш от присъствието си. И недей повече да четеш този Г. Атанасов, че да не изперкаш още-повече!
ti si izperkal.

LEVSKARINYT написа:Няма ли да стане 16.00, че да ни отървеш от присъствието си. И недей повече да четеш този Г. Атанасов, че да не изперкаш още-повече!
ти си чети ЕФРЕМ помака и се радвай
Смешни сте винаги има заговор срещу вас. Усирате се под път и над път и винаги намирате друг виновен. Това е просто част от лечението на болното създание г.а. - да оставим психиатрите да си вършат работата с този заплетен случай.
ЦСКАрчо, не можеш ли да си преместиш часовника с час и половина напред 

Тоя Георги Атанасов нещо хич не го слуша главата