А тука споменават и Забранена любов.Бях го забравил,той беше толкова измислен,че приличаше на боза.
"Стъклен дом"- мнения и коментари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стълкен дом!
Опитват са нашите да направят още един сериал,след Хотел България.Поздрави за опитите,но нито Хотел България съм гледал,нито Стъклен дом гледам.Просто не ми харесват.
А тука споменават и Забранена любов.Бях го забравил,той беше толкова измислен,че приличаше на боза.
Само Черно море.
С тези актьори толкоз
Не съм гледал и 1 епизод, а по случай с непълнолетната, мисля че закона се промени и е подсъдимо, ако се чукаш с под 16 ако си пълнолетен и с под 14 ако не си. Разбира се с тяхно съгласие говоря. Без тяхно няма значение възраста. Може и да се лъжа, но това са ми спомените
Това с напиването, ако искат да покажат реалноста в момента нека пуснат как се напиват 6-7 клас. Иначе човека е прав не трябва да се показват противозаконни неща по ТВ. Единственото БГ сериалче, което ме кефи много е Той и Тя, вижте във филмтие Дзифт и Мисия Лондон са на доста прилично ниво.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- Gunners
- Контакти:
300 пъти по-добър е този сериал отколкото турската помия която всяка вечер цяла България гледа....

- Бижутера
- Контакти:
поне името на темата да беше написано правилно... 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Love_ написа:С тези актьори толкозНе съм гледал и 1 епизод, а по случай с непълнолетната, мисля че закона се промени и е подсъдимо, ако се чукаш с под 16 ако си пълнолетен и с под 14 ако не си. Разбира се с тяхно съгласие говоря. Без тяхно няма значение възраста. Може и да се лъжа, но това са ми спомените
Това с напиването, ако искат да покажат реалноста в момента нека пуснат как се напиват 6-7 клас. Иначе човека е прав не трябва да се показват противозаконни неща по ТВ. Единственото БГ сериалче, което ме кефи много е Той и Тя, вижте във филмтие Дзифт и Мисия Лондон са на доста прилично ниво.
E стълкен дом се прави от същия екип като Мисия Лондон!

Re: Стъклен дом!
За мен, сериал номер едно си остава Морска сол, следван от Клиника на третият етаж. Но винаги е по лесно да се направи комедиен сериал, защото се използват шеги, които са много повече, и по лесно да бъдат вкарани във филм, от колкото цели сюжети, и житейски любови и драми.
Tака е да-то клиника на третия етаж е по-скоро комедийно шоУ,отколкото сериал!!
Но това определено е нещо ново!!!Дано не го развалят само!!
Но това определено е нещо ново!!!Дано не го развалят само!!

За моя радост-не съм гледал никоя от изброените по-горе турско-български бози.Смятам че има доста по-полезни и приятни занимания от това да стоиш вечер по 2 часа зяпнал екрана и да слушаш безкрайни и безмислени диалози със гротескни актьори
Все пак всичко си е въпрос на вкус.....
Пичове,само ще кажа на тези,които не са гледали сериала да не взимат отношение като незнаят за какво говорят,серилът е уникален,много ми харесва,винаги го гледам с кеф,особенно тоя охраната е трепач и неговата фамилийка
.
М/у другото незнам дали забелязахте,но откакто почнаха пак да въртят рекламата на мастика Пе...ска,момчето което поднася пиене на Андреа в рекламата е именно Камен от "Стъклен дом",но тогава е рус,без брада и мустаци,вгледайте се и ще видите.
М/у другото незнам дали забелязахте,но откакто почнаха пак да въртят рекламата на мастика Пе...ска,момчето което поднася пиене на Андреа в рекламата е именно Камен от "Стъклен дом",но тогава е рус,без брада и мустаци,вгледайте се и ще видите.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
На всеки километър, Чадо, Морска сол...все хубави филми