Честито на всички привърженици на ИНТЕР!!!
Да си пожелаем тази година да е толкова успешна колко миналата, а защо не и ПО!!!
103г. INTERNAZIONALE (MILANO)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 103г. INTERNAZIONALE (MILANO)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- blahi_m
- Контакти:
Честит празник да ни радва още толкова години и успех на всички даже и да не сте от интер 

Честит празник на всички със синьо-черни сърца.БЛАГОДАРЯ на отбора за всички радостни мигове които ни подари.FORZA INTER
- Авалокитешвара
- Контакти:
Честита годишнина!!!!!!!!
Интер има не 8, а 9 международни купи: 3+3+3.
За споменатия сезон 1988-9 г. Интер постига 26 победи, 6 равенства и 2 загуби, като не съм сигурен, но мисля, че загубите идват в последните два кръга.
Ние имаме и най-дългата победна серия в шампионата - 17 от 2006-2007 г.
1965 г. Интер става първият отбор, който спечелва европейската титла без нито една загуба в надпреварата. Също така Интер печели втората си КЕШ на собствения си стадион срещу Бенфика. Не знам (или не се сещам) друг отбор да е постигал това.
Интер има 3 междуконтинентални титли, две от които идват в години на пълно южноамериканско превъзходство.
От европейските отбори само Милан има повече междуконтинентални - 4 от 7 финала, а Реал е също със 3 купи, но от 5 опита.
Малко известен факт е, че най-тежката загуба на Интер в Европа официално никога не се е състояла.
1970-1 г. Интер играе срещу Борусия Мьонхенгладбах и губи със 7:1
, Но поради някакви безредици, не помня какви, резултатът е анулиран. Преиграването свършва маааалко по-добре - 0:0
и после Интер достига до финала.
Интер е и единственият отбор в Европа, отпаднал от ШЛ заради повече голове на чужд терен, без да има чужд терен (само ние можем да отпаднем толкова тъпо
).
Интер има не 8, а 9 международни купи: 3+3+3.
За споменатия сезон 1988-9 г. Интер постига 26 победи, 6 равенства и 2 загуби, като не съм сигурен, но мисля, че загубите идват в последните два кръга.
Ние имаме и най-дългата победна серия в шампионата - 17 от 2006-2007 г.
1965 г. Интер става първият отбор, който спечелва европейската титла без нито една загуба в надпреварата. Също така Интер печели втората си КЕШ на собствения си стадион срещу Бенфика. Не знам (или не се сещам) друг отбор да е постигал това.
Интер има 3 междуконтинентални титли, две от които идват в години на пълно южноамериканско превъзходство.
От европейските отбори само Милан има повече междуконтинентални - 4 от 7 финала, а Реал е също със 3 купи, но от 5 опита.
Малко известен факт е, че най-тежката загуба на Интер в Европа официално никога не се е състояла.
1970-1 г. Интер играе срещу Борусия Мьонхенгладбах и губи със 7:1

Интер е и единственият отбор в Европа, отпаднал от ШЛ заради повече голове на чужд терен, без да има чужд терен (само ние можем да отпаднем толкова тъпо

По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар