Ван Гаал напуска след края на сезона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Ван Гаал напуска след края на сезона

Мнениеот MCMXIII » 08 мар 2011 15:18

Колега football.total, как не те домързя да пишеш толкова :lol: За някои неща си прав, че ван Гаал се кара с лидерите на отбора, че ненужно върти състава, че сменя постовете на играчите...

Но! Мюлер за Торес или Дрогба :shock: Не, благодаря :!: Дрогба е мнооооого добър, но май е над 22 години ;) Торес... ненужно скъп. Берба винаги съм го искал в Мюнхен, но никога няма да стане. Робен с тоя финт колко гола е вкарал и ще продължава да вкарва, просто не е истина. Дори твоите любимци миналата година, знаейки че Робен е левичар, гледаха отблизо за 2- ят гол в Манчестър :)

Понеже темата е за тренерът, ти спомена САФ и Венгер. Не харесвам МЮ, но САФ е голям! Къде сложи Венгер тук при големите?

BAYERNBG написа:Аз предпочитам Йоахим Льов за селекционер на Байерн.

Подкрепям!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 09 мар 2011 00:21

football.total написа:Пич ти верно ли си фен на Байерн? Защото коментара ти е доста непрофесионален и пълен със абсурдни твърдения. Май аз съм доста по "запознат" със проблемите на любимия ти отбор.
Първо основния проблем не е Ван Гаал а ръководството около него. В Байерн винаги основна роля са имали лица които не са пряко свързани със отбора и играчите. В работата на всеки един треньор се бъркат ръководни личности било то Румениге, Бекенбауер и най вече Хьонес. Постоянно има критики и несъгласие с тактики на треньора и избор на играчи итн. Нито един голям специалист няма да се съгласи да работи в такава обстановка. В Байерн треньорите винаги са били малко или много "безгласна буква" (изключвам Хитцфелд който е просто футболна легенда на нивото на Сър-а и Венгер). Така че заради тези всезнаещи ръководители, които несъмнено са постигнали много във футбола, но активният им футболен живот като футболист или треньор е приключил, Байерн винаги ще има посредствени треньори които са послушковци или ако дойде голям треньор той ще изкара най-много година, две.
Второ - Ван Гаал не е чак толкова голям треньор! Ван Гаал има проблеми със играчи които са лидери, той не търпи мнение различно от неговото! Затова изгони точно лидерите в отбора - Лусио и Ван Бомел (АБСУРДНО е да си продадеш капитана на полусезона без да имаш финансови причини за това!!! ЧИСТО БЕЗУМИЕ!) Ван Гаал прави ненужни рокади като примерно тази на Крафт за Бут. Бут беше започнал да изживява втроа младост (подобно на Ван дер Сар в Юнайтед) и беше доста солиден вратар през първия полусезон. И тогава хоп идва треньора и обръща всицко с галавата на долу и слага един сополанко на вратата. Още повече че защитата на отбора е на трагично ниво! И когато на вратата имаш един неуверен и млад вратар нещата стават критични! И то само и единствено благодарение на некадърността на треньора! Ван Гаал сам си създава проблемни зони в тима! Ненужно и безумно! Когато имаш стабилен вратар не го сменяш на полусезона!
Ван Гаал поставя играчите на нерпавилни позиции! Забележи един Швайнщайгер който е класическа 6-тица и там е от световна класа, той го мъчи със позицията на 10-ка и убива таланта му. Същото е и със Тимосчук (типичен халф забит централен защитник).
Ван Гаал във всеки мач изповядва една и съща тактика - безцелно владeeне на топката и хиляди пасове по ширината на терена. Всички отбори в Германия вече се научиха да противодействат на нея и Байерн е абсурд да има успехи на местна сцена ако не промени начина си на игра.
Основен проблем са и изпънителите! Рибери за мен е адски надеценен футболист! Той има не повече от 3-4 силни мача за цяла година че и две дори! Другото е една гаща плява. Ненужно мачкане на топката. Робен има скорост и един единствен финт в арсенала си (пускане на топка напред, прибиране и след това удар със левачката). И той се изчерпа. Друг кой да ти коментирам? Мюлер? ОК млад но далеч от класата на Торес, Дрогба дори Бербатов. Гомез - важи същото.
А най голямата глупост която си написал е за Олич! Как ще е свършил за футбола! Ако Олич оздравee и върне формата си и Гомез и Мюлер ще са му резерви! Че това е най добрия нападател в Бундеслигата, осъзнай се малко!

Дам да се чудиш как толкова жалък отбор отстрани твоя Манчестър.
Пич яд те е за миналата година. Един съвет гледай си твоя отбор, защото ти стоиш и джавкаш по форумите ако си и 1% от бездарният Рибери или Робен по твой думи пак ще е добре. Май ти трябва да се осъзнаеш, защото това са истински хора, които имат силни и слаби периоди и живот извън футбола, това не ти е Football Manager където една стрелка да показва в какво настроение са.
На мен пък Манчестър не ми харесват като игра обаче ги уважавам и не ги обсъждам.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 09 мар 2011 00:25

football.total написа:Пич ти верно ли си фен на Байерн? Защото коментара ти е доста непрофесионален и пълен със абсурдни твърдения. Май аз съм доста по "запознат" със проблемите на любимия ти отбор.
Основен проблем са и изпънителите! Рибери за мен е адски надеценен футболист! Той има не повече от 3-4 силни мача за цяла година че и две дори! Другото е една гаща плява. Ненужно мачкане на топката. Робен има скорост и един единствен финт в арсенала си (пускане на топка напред, прибиране и след това удар със левачката). И той се изчерпа. Друг кой да ти коментирам? Мюлер? ОК млад но далеч от класата на Торес, Дрогба дори Бербатов. Гомез - важи същото.
А най голямата глупост която си написал е за Олич! Как ще е свършил за футбола! Ако Олич оздравee и върне формата си и Гомез и Мюлер ще са му резерви! Че това е най добрия нападател в Бундеслигата, осъзнай се малко!

Пич, той и Нани е надценен, по тази лога. Всички научиха центрирането му или нескопосаните му удари, които провалят атаки. Върепки всичко - има доста асистенции, май май.

Да кажеш, че Рибери е надценен или Робен еднотипен... Кво сега, Луис Антонио Валенсия е по-добро крило сигурно от Рибери, нали. Или поне на неговата класа. Меси не е ли еднотипен? Робен колко гола има за миналия сезон и колко гола има ТОЗИ сезон (от мачовете, които е играл). Нека гледаме малко статистиката.

Олич ми е много симпатичен футболист. Напорист, здрав физически и бърз. ОБАЧЕ, ще направи 32 години... и предвид, че не е играл този сезон... Какво, на есен ще изгирае първия си официален мач ли?

Колкото до Гомез - предвид, че Байерн са далеч от най-добрия си сезон, май има бая голове... Още повече, че в голяма част от мачовете ги нямаше хората, дето най-често трябва да асистират (Рибер и Робен).

Айде да гледаме обективно на нещата. :)

Иначе за по-голямата част от нещата, които си казал съм съгласен. Във един футболен свят, в който момента се ценят парите, с които да си купиш супер-звезди и треньор от типа на Моуриньо, който с грозна игра и с по 1:0 ще вземе титли, най-удачният избор за Байерн е прагматичен треньор. Ван Гаал не е такъв. Той има философия, която винаги ще следва. Разбирането му за играта е друго от това на "преводача", татко Карло, Капело, та дори и САФ...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”