Синьо сърце написа:Две столични дербита и 180 минути са достатъчни,за да си изгради човек поглед над нещата.И над перспективите-а те не са розови...И така,какво видя един редови син фен в тези мачове:
-играчите ни са тежки и тромави,липсва им свежест
-в технически план сме трагедия-дори на Дарко му бяга топката,на повечето им се удря в колената
-в игрови план имаме 3(три) чисти положения за два мача-без коментар...
-тактически: двата ни фланга не работят,защитата продължава да прави безумни вересии,всяко статично положение пред вратата ни е страх и трепет,а ако още един път Ясен сложи Йовов дефанзивен халф-му ставам върл противник!
-в атака пълен хаос и блъскане напред,никаква идея,бъркат се елементарни пасове на два метра!
-играем грозно,бавно и с мъка
Въобще-просто сме си много зле!Щастие е,че няма в БГ читав отбор да ни разкрие тотално!Кой е виновен за това-не мога да коментирам,но ако продължим така-6 място ни е в кърпа вързано!Какво сме се готвили и играли в контролите е едно-но това,което видях,е катастрофа!Матондо и сърбина нямат 1(един) пробив по крилата...4 (четири) човека не спряха Платини за втория гол,а трябваше само един протегнат крак!А голът на Ап.Попов е апотеоз на бездарие и безпомощност,както и положението на Локо,когато цялата защита седеше като осрана...Гонзо каза,че напролет ще видим нов Левски-и беше прав!Безидеен,муден,непохватен и бездарен син тим-това получихме като подарък за пролетта!
Е,има и светли нотки...Дебютът на Димов и Илиев показа,че в тях има хляб.Пресата ни работи,и ще става по-добра в следващите мачове.Кондиционно сме добре.И толкоз.
Честно казано,не ми е ясно как ще я караме...Идва мач в Ловеч за купата.Не ми се мисли за него.Имаме ходене в Перник и Стара Загора.А нямаме право вече на грешки.С тази игра никакви шансове нямаме-за нищо!А игра за седмица-две не се променя.Дано не съм прав...
Ще те допълня само: Никакво,ама абсолютно никакво използване на каквото и да е статично положение