Лотар Матеус прави Дока Мадурейра национал на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лотар Матеус прави Дока Мадурейра национал на България
Дока определено е класен футболист.Липсата на класни централни защитници определено е въпроса който би трябвало да тревожи Матеус.
-
- Контакти:
Дока е класен футболист за българското първенство. Все пак аз не смятам, че той трябва да стане национал.
amoros написа:Дока определено е класен футболист.Липсата на класни централни защитници определено е въпроса който би трябвало да тревожи Матеус.
В ЦСКА и Черно Море има предостатъчно добри централни но никои не им обръща внимание ,все пак нямат "точните" мениджъри
А иначе съм за както за Маркиньос така и за Дока , та дори и Том в момента добър десен халф нямаме в национала е има (Иван Стоянов) но пак никой не го взима ,щом може защо пък не , не искам националния да правят дерби мачове със Сан Марино догодина .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Доката е много добър играч.
LEVSKI_FOREVER
Поредната глупост в бг! ТВЪРДО ПРОТИВ!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Нито Дока има 5 години престой в България, нито пък Том . Поредната блъф-статийка.
bat boiko написа:Нито Дока има 5 години престой в България, нито пък Том . Поредната блъф-статийка.
Том е при нас от 2006 години, ти си прави сметка дали има или не пет години, друг е въпроса, че за него не става дума относно националния.

PFC Litex написа:НЕма кЪ да стане, Докич не е играл ПЕТ години в България.
От нашите чужденци само Сандро и Том направиха по пет години в Литекс
Направил съм си я сметката отдавна. В Литекс е от ноември 2006, сега сме началото на март,което ще рече че му трябват още 10 месеца, което пък от своя страна си е почти година.

От март до октомври са 10 месеца и тук нещата не опират до момента да заиграе утре на мига, а и на те тези неща са ти много добре ясни, отделно когато остават малко месеци винаги има вратички в правилниците.
Между другото ще ти напиша само две цифри, ти ще се сетиш какво значат
8.177
Между другото ще ти напиша само две цифри, ти ще се сетиш какво значат

Вратички може да има за в България, не и за правилниците на ФИФА
Отделно въпросния ноември 06 Том е играл само две контроли защото е бил на проби, не и официални мачове. Договорът му е от 01.01.07 и май май месеците станаха повече.
Казвам го защото твърдеше че били по на петилетка със Сандриньо, а това е вярно само за последния. И какво трябва да ми говорат тези цифри, откриваш топлата вода ли?