Официално: Балъков е новия треньор на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Armagedon

Re: УЧТИВО МОЛЯ ЗА КОМЕНТАР

Мнениеот Armagedon » 11 яну 2009 12:15

myuyuta написа:
Armagedon написа:Аз пък си спомням един мач от Кочинпарк, в който шейховете деряха прасетата като касапин еленска кожа - 1:3!!!! Беше наистина красиво и зрелищно!!! Та, в тоя ред на мисли няма нищо лошо в това да има още един отбор, който като излиза срещу цдна и Левски да не е със свалени гащи!!! Колкото повече такива отбори, толкова по-добре за българския футбол!!!

Армагедон следва светлите традиции в жанра на СинТерор и Рабех. Човекът пита за Черноморец, а не за Нафтата. И изрично помоли да няма такива глупости, ама на говедо какво да обясняваш...

Що се отнася до Черноморец - почти съм сигурен, че е далавера. Балъков не само е скъп, ами май е и некадърен - в Швейцария не се е справял добре. Ще го видим тук...

Абе олигофрен, като пита човека за Черноморец, какво ми обяснява на Нафтекс и Левски?!! Айде, кажи бе , глупак?! И аз какво, трябва да си замълча ли?! Ще има да вземате - паламарката на Гонзо, прасе тъпо!!!!

len
Контакти:

Мнениеот len » 11 яну 2009 12:40

M. Subev e vuzduhar ! Ako ne vqrva6, vij kude sa Spartak/Vn/ i Naftex. Spomni si famfarite pri obqvqvaneto
na Plan 2007 - NAFTEX CHAMPION. Taka, 4e sega ... ... no coment.

karaibrahim

Мнениеот karaibrahim » 11 яну 2009 14:27

len написа:M. Subev e vuzduhar ! Ako ne vqrva6, vij kude sa Spartak/Vn/ i Naftex. Spomni si famfarite pri obqvqvaneto
na Plan 2007 - NAFTEX CHAMPION. Taka, 4e sega ... ... no coment.

МНОГО СИ ПРАВ,АМА ДАНО И ДВАМАТА ДА НЕ СМЕ ПРАВИ.

Потребителски аватар
green_boy
Контакти:

Мнениеот green_boy » 11 яну 2009 15:05

LancerDoctor ti si prosto edno tapo govedo kato vsi4ki ostanali ! Любопитно е какво се случва и в Бургас. Там през лятото на 2006 година решиха да обединят най-успешния и с повече фенове клуб Нафтекс (Нефтохимик) с новосъздадения Черноморец 919. Обществеността в града нехаеше. Нещо повече – ветераните и обикновените запалянковци даже подкрепиха идеята, която във всяка нормална футболна страна – би била обявена за светотатство. Сега двата тима съществуват отделно, но с един и същ собственик, а отборът без история и истински фенове на практика узурпира стадиона-символ на „зелените”. В резултат на това и малкото бургазлии, интересуващи се от футбол вече не правят голяма разлика между „шейховете” и „акулите”. Пример за убийство на клубна идентичност. Малкото останали фенове на Нефтохимик са може би единственото футболно нещо, останало в морския град. tova e gor4ivata istina

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2009 12:23

Да, аз съм един от верните привърженици на НЕФТОХИМИК. От "В" групата си ги гледам и когато млатяха червено, синьо, жълто и пр. В"А" група бяха най-силния отбор в България тогава. Но Нефтохимик беше Нефтохимик с Порточанов. Той беше правилния човек. Сега всичко се промени. Обичам всички Бургаски отбори, но славния тим на НЕФТОХИМИК няма да збравя никога.Що се касае за безплатния вход на ст. Нефтохимик - на господинчото ще кажа, че ние Бургазлии сме си платили и си плащаме входа с цената на мръсотията, която дишаме от Нефтозавода за да ви е удобно на всички останали от Провинцията.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

theblue
Контакти:

Мнениеот theblue » 19 яну 2009 09:42

Черноморец е минало !
Идваме от север, идваме от юг...

Върни се в “Черноморец”