Феновете на Локо София с декларация към властимащите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Феновете на Локо София с декларация към властимащите

Мнениеот Lyubaka01 » 22 фев 2011 13:23

favaca8 написа:
Lyubaka01 написа:Далеч съм от мисълта да защитавам Гигов, но как точно го виждате това да се наливат пари(не че се е затичал да го прави), при положение, че стадиона нито е негов, нито му е даден на концесия. Ми и аз да съм, и аз няма да дам пари...
Друг е въпросът, че си мечтая да му го дадат най-накрая на концесия тоя стадион, та да му гледаме сеира... Че то не бяха закани как ще го направи като тоя на Рен, то не бяха приказки... Интересно ми е тогава какво оправдание ще си намери(това се отнася за всички мрънкащи президенти на ФК)!

Чакай,чакай малко ......От 17 години този човек ползва стадиона все едно е на концесия, не е ли така ?! :evil:
В случая и аз да съм на мястото на държавата няма да му го дам като се види на какво дередже го е докарал!

Не ме разбра-липсата н концесия е идеално оправдание за Гигов... Така че докато няма концесия-няма и пари от негова страна(не че ако му го дадат ще го направи по-добър от Алианц Арена).

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 22 фев 2011 15:32

Хм. Това не е ли малко сложен казус?

След като е на държавата, не трябва ли тя да си поеме разходите по ремонта?

Това е като да живееш под наем и наемодателя да те кара да правиш ремонт, без да ти удължи договора или без да ти отбие от наема.

Един вид, никой не прави нищо по стадионите, защото не се знае дали след като направи няма да го изхвърлят и да дадат стадиона на някой Лудогорец или друг отбор с чичко милионер.

Предпочитам да се разруши, вместо някое измислено отборче да се нанесе на него, след като го отремонтира някой!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 22 фев 2011 15:38

Целта на декларацията е да накара всички в кюпа да се замислят,да седнат на една маса и да се разберат.
Защото така вече се въртиме в един затворен кръг близо 17 години.Единия ония му пречил,другия немало да инвестира защото му давали нз кво си...ПИСНА НИ !
Да решат веднъж завинаги ! :evil:

Потребителски аватар
toni_del4ev
Контакти:

Мнениеот toni_del4ev » 22 фев 2011 16:47

Само си плямпаме и нищо!!! Трябва всички който обичаме отбора да организираме митиг.Това неможе да прдължава повече :!: :o :idea:

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 22 фев 2011 17:12

Тук става въпрос да се надигнем всички.
И точно това е идеята, да се стигне до мирни протести разбира се,докато не се вземе окончателно решение.
Гаврата трябва да спре !

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 22 фев 2011 22:31

unist_gp написа:Еми ремонтирайте го бе. Гигов си построи 10 къщи през това време (2 от които във Франция). Тотализаторът се е превърнал в бащиния на Иво Тонев, две 6-ци от по над 6 милиона лева "непотърсени", две поредни 6-ци с еднакви числа, доста се налапа тази отрепка. В понеделник пак съдията ще ви свири някоя дузпа, иначе не можете и ОФКМонтана да биете. Правилно правят хората, Локо София отдавна загина. Има ФК Гигов, и подобно на ФК Гр.Ганчев, на никой не му пука за мафиотите, станали футболни президенти с цел да събират симпатии.

Да пишеш за корупция и купени мачове без да споменеш левскицска -ВУЛГАРНО

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 22 фев 2011 22:56

Забрави за тези.

Декларацията е към всички и Гигов е в кюпа, поне отговори сега чакаме другите :evil:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 14 мар 2011 18:51

Чакаме, чакаме ама ... нищо явно си трябва сбирка пред общината.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо София”