Анкета от gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Анкета от gong.bg

Мнениеот UltraBlue » 11 дек 2008 14:56

chorbata3 написа:svetovnatakupa ne zna4i ni6to ima svetovno parvenstvo olimpiada evropeisko mi toi nai golemia mu uspeh e 8 miasto ve

както казах,не разбирам от тоя спорт ,но смятам че световна купа не е малко постижение :!: А и аз не казвам че той трябва да е там,а че на Барби мястото и не е там :!:
Последна промяна от UltraBlue на 11 дек 2008 14:58, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

chorbata3
Контакти:

Мнениеот chorbata3 » 11 дек 2008 14:58

zna4i mom4eta as sam ot cska oba4e 6te vi kaja toi za men e pederas ne moje da ne igrai6 za balgaria pravlisam

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 дек 2008 15:00

chorbata3 написа:zna4i mom4eta as sam ot cska oba4e 6te vi kaja toi za men e pederas ne moje da ne igrai6 za balgaria pravlisam

Еми и аз това казвам :!: Не виждам защо тръгваш да спориш тогава 8-) Още по малкото тръгваш и да обиждаш наред 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 дек 2008 15:01

С какъв акъл автора на анкетата противопоставя едни спортисти срещу други и то при обявен вече резултат? Все едно аз да питам кой от Гонг не заслужава да е там? Ето това за пореден път доказва, че и спортните журналисти нагнетяват излишно напрежение и агресия сред феновете. Всеки от 10те напълно го е заслужил. Да са живи и здрави всички български спортисти и догодина според възможностите им повече
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 дек 2008 15:02

Ей мерси,и аз съм се объркал-гласувах за Бербо и Румяна Нейкова ,а то било кой НЕ заслужава :oops: :oops: :oops: :oops:
Изображение

chorbata3
Контакти:

Мнениеот chorbata3 » 11 дек 2008 15:02

mom4eta ot levski lek den i naistina iskreno vi pojelavam da ne se slu4i s va6ia otbor kato na6ia . no s tes palia4ovci tomov i batkov tova ni 4aka ama moje i po lo6o da .

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 дек 2008 15:05

ros написа:С какъв акъл автора на анкетата противопоставя едни спортисти срещу други и то при обявен вече резултат? Все едно аз да питам кой от Гонг не заслужава да е там? Ето това за пореден път доказва, че и спортните журналисти нагнетяват излишно напрежение и агресия сред феновете. Всеки от 10те напълно го е заслужил. Да са живи и здрави всички български спортисти и догодина според възможностите им повече

Еми така е-в случея виновни са журналистите :!: Но за мен,по голяма вина имат тея,дето са гласували с цветни очилца 8-)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 дек 2008 15:07

Абе въобще е тъпа самата класация.Не може да протипоставях спортисти от индивидуални спортове срещу такива от отборните.То тогава никога футболист не може да я спечели ако се гледат титлите за БГ.Ако ще и Марадона да е ако играе в БГ нацилоналния отбор пак не може да спечели СВетовноти или Европейското.
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 дек 2008 15:14

cska_90 написа:Абе въобще е тъпа самата класация.Не може да протипоставях спортисти от индивидуални спортове срещу такива от отборните.То тогава никога футболист не може да я спечели ако се гледат титлите за БГ.Ако ще и Марадона да е ако играе в БГ нацилоналния отбор пак не може да спечели СВетовноти или Европейското.

За това има класация "Спортист на годината" и такава , казваща се "Футболист на годината" :!: Ама има тапанари сред журналистите,дето и това не могат да схванат :!: :!: :!: Особено в това отношение ме дразни Крум Савов :!: :!: :!: Аз имам чувството ,ч е тоя се е изпедерастил и ако Бербатов му поиска сексуални услуги,тоя на мига ще се надупи :oops: :lol:

Потребителски аватар
stanbi6ona
Контакти:

Мнениеот stanbi6ona » 11 дек 2008 15:27

кой луд е гласувал против румяна и станка.

Върни се в “Футбол - България”