chorbata3 написа:svetovnatakupa ne zna4i ni6to ima svetovno parvenstvo olimpiada evropeisko mi toi nai golemia mu uspeh e 8 miasto ve
както казах,не разбирам от тоя спорт ,но смятам че световна купа не е малко постижение

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
chorbata3 написа:svetovnatakupa ne zna4i ni6to ima svetovno parvenstvo olimpiada evropeisko mi toi nai golemia mu uspeh e 8 miasto ve
chorbata3 написа:zna4i mom4eta as sam ot cska oba4e 6te vi kaja toi za men e pederas ne moje da ne igrai6 za balgaria pravlisam
ros написа:С какъв акъл автора на анкетата противопоставя едни спортисти срещу други и то при обявен вече резултат? Все едно аз да питам кой от Гонг не заслужава да е там? Ето това за пореден път доказва, че и спортните журналисти нагнетяват излишно напрежение и агресия сред феновете. Всеки от 10те напълно го е заслужил. Да са живи и здрави всички български спортисти и догодина според възможностите им повече
cska_90 написа:Абе въобще е тъпа самата класация.Не може да протипоставях спортисти от индивидуални спортове срещу такива от отборните.То тогава никога футболист не може да я спечели ако се гледат титлите за БГ.Ако ще и Марадона да е ако играе в БГ нацилоналния отбор пак не може да спечели СВетовноти или Европейското.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта