САИДХОДЖА ПОДПИСА С ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: САИДХОДЖА ПОДПИСА С ЦСКА
kalo никои не ти иска тъпото мнения на теб както и на др говеда ае отиваите си в обора 

- krasimilkov
- Контакти:
в кочината започнаха да навлизат и Дървеници ,честито пигита

evro написа:Уж нямаме пари па само нови попалнения, Саидходжа сам гледам само 1 негов мач добар ли е или не немога да преценя .Вия кфо мислитее щте заместили Здравко и Манчев
Става, но не очаквайте да ви е голмайстор. Става за поддържащ нападател, не и за таран/голмайстор.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
- Контакти:
evro написа:Уж нямаме пари па само нови попалнения, Саидходжа сам гледам само 1 негов мач добар ли е или не немога да преценя .Вия кфо мислитее щте заместили Здравко и Манчев
Абе,неграмотник,ти да не си му рода на това"българче"-Ходжата

OBI4AM LEVSKI неси ми интересен БАТЕ но мога да ти еба маиката 

-
- Контакти:
evro написа:OBI4AM LEVSKI неси ми интересен БАТЕ но мога да ти еба маиката
Аз мога и баща ти

Аз мога и тебе 

-
- Контакти:
evro написа:Аз мога и тебе
Съмнявам се,а и няма да ти дам шанс да пробваш,вече ще си при св.Петър

Леле помака подписал с прасетата. "Направо сън не ме лови,страх ме е. Как ще ни разбива?" - Мечти на прасетата от новата премиера "СЪН В СВИНСКА НОЩ".
Хм, интересно ако тази нова придобивка на шампиона вкара да речем и той 3 гола на Ботев а после, понеже не става за таран а само за поддържащ нападател - ей тъй - пусне 2 голови паса за победата напролет над фк " Баткова Калъфка 1913" - какви ще ги плямпате тогава от "Герена"...
Изчакайте първо да видите как играе този играч в отбора на шампиона и тогава праскайте "умните" си коментари....
Много синя простотия се е намърдала в червения форум - няма ли модерати тук???
Синята футболна мъка и тя голяма - поне малко радост по Коледа с първото място .... на полусезона
А като слушам тия дни Велев, искрено се смея - надиграли категорично "Сливен" - просто този рикошет в 22-рата минута на продължението е най-малкото с което се оттървали....
А гледам нещо Вицов се записал за лиценз "Про"
Щяло да има лектор от Борисов - не е за изпускане, а

Изчакайте първо да видите как играе този играч в отбора на шампиона и тогава праскайте "умните" си коментари....

Много синя простотия се е намърдала в червения форум - няма ли модерати тук???

Синята футболна мъка и тя голяма - поне малко радост по Коледа с първото място .... на полусезона

А като слушам тия дни Велев, искрено се смея - надиграли категорично "Сливен" - просто този рикошет в 22-рата минута на продължението е най-малкото с което се оттървали....

А гледам нещо Вицов се записал за лиценз "Про"

Щяло да има лектор от Борисов - не е за изпускане, а

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!