Мнениеот pavkata77 » 08 ное 2008 01:39
Един ден едно невръстно дете хвърчеше във въздуха подхвърлено от дядо си,Ботев бе вкарал гол!Истинският Ботев,не Брокерския или Селския(Крумовски).Хората се радваха имаше много знамена и викове.След това ,това дете поотрасна и беше в 5 клас,когато от училище ги заведоха на екскурзия на хижа"Здравец" и със негов съученик се прибраха пеша до Пловдив за да идат на стадион "9 Септември" и да гледат мача Ботев(Пд.)-Левски(Сф.) .Ботев мачкаше,невероятни отигравания на Зико,поведохме на бързо с 2:0,после 3:0,Ботев за пореден път изнасяха своята лекция.Мачът завърши 3:1 за Ботев.Момчето вече е 8 клас Ботев-Цска(със Стоичков,Костадинов,Иванов,Бълъков...) 1:0,момчето вече е 11 клас Ботев-Левски(за купата)2:0 и мощен десант в Благоевград!Това момче съм аз и това е моят Ботев,който ще подкрепям до последният си дъх с всички позволени средства.През цялото това време подкрепях и отбора на Локо(Пд) за домакинските им мачове,когато не бях на гостуванията на Ботев.Единствено на дербито съм бил против Локо!Дядо ми Бог да го прости почина,но ми завеща любовта си към Ботев,завеща ми любовта си към Пловдив,накара ме да подкрепям мощно Локо,защото това също е велик пловдивски клуб,а ние"майните"трябва да се подкрепяме,независимо къде сме!Нямаше "кур за..." и други подобни словосъчетания,защото мачкахме и нямаше нужда от вулгаризми,а само от внимание да следиш играта и да й се наслаждаваш!Така играеха нашите отбори,а Левски и Цска трепереха,както казваха по-възрастните "на Ихтиман губеха с 2:0".Благодарен съм,че Ботев е моя отбор!Единственото,на което се надявам сега вече ръководство и фенове да се обединят и да върнат славата на МОЯТ БОТЕВ!На Локото пожелавам също само успехи с изключение на дербито.Хора нека бъдем човеци за да могат нашите деца да ходят по стадионите в пълна безопасност и да не слушат идиотщини,в крайна сметка бъдещето е свързано с тях!
Един е Ботев!