Думата е на феновете.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

1962

Re: Думата е на феновете.

Мнениеот 1962 » 09 дек 2008 14:58

kiddo написа:Изопачаваш думите на кокалчо, но със тия шумкарски номера пред мен не минаваш, мурджо :lol:
Кокалчето каза, че тия които бяха да посрещнат отбора на летището са били пияни или дрогирани и после се извини, но той ще си носи последствията до живот за това, както и ти от твоите срещи със бордюри, благодарение на сините фенове, които са ти причинили силен психически травматизъм :mrgreen:

ХА ХА ХА ПИЯНИЦО ТИЯ КОИТО ГО ПОСРЕШНАХА СИГУРНО БЯХА ЦЕСЕКАРИ.

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 09 дек 2008 15:09

1962 написа:
kiddo написа:Изопачаваш думите на кокалчо, но със тия шумкарски номера пред мен не минаваш, мурджо :lol:
Кокалчето каза, че тия които бяха да посрещнат отбора на летището са били пияни или дрогирани и после се извини, но той ще си носи последствията до живот за това, както и ти от твоите срещи със бордюри, благодарение на сините фенове, които са ти причинили силен психически травматизъм :mrgreen:

ХА ХА ХА ПИЯНИЦО ТИЯ КОИТО ГО ПОСРЕШНАХА СИГУРНО БЯХА ЦЕСЕКАРИ.

ха ха ха колко ти е гадно :mrgreen:
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 09 дек 2008 19:50

1962 написа:
ЛЕВСКАРКА написа:както се вижда моя любим отбор е Левски. когато се изтегли жребия за ШЛ, ние мислихме и бяхме убедени, че Левски непременно ще влезе в групите. След отпадането ни от Бате Борисов, бяхме много тъжни, че тима не играе, както преди години. След акто Господ ни целуне и ни определи Жилина за съперник, който да преодолеем за Уефа, си казахме, че сме сигурни в групите, но уви пак се издънихме. Не приемах смяната на вуцов след първия мач с бате, защото трябваше да му се даде шанс, поне до реванша в Беларус. Вярно е, че Велев е бил толкоз години помощник треньор, но както се видя, много време му трябваше да влезе в крачка. Радостното беше, че даваше шанс на почти всички играчи, на които разполагаше, защото излизаше с поне 3, 4 смени на всеки мач. Хареса ми последните 5 мача от а група и двата от Купата на България, с навременните смени, които направи. Дано Левски да заиграе както преди 2 години, когато трупахме евроуспех, след евроуспех. Левски завинаги в моето сърце.

ТИ ПИЯНИЦА ЛИ СИ ИЛИ НАРКОМАНКА? ИЗПРАТИ СМС ВЕЛЕВ ПРАВИ СТАТИСТИКА
Първо нямаш право да ме наричаш пияница и наркоманка, защото не мепознаваш, дали пия, а и дали употребявам наркотици. За свое сведение не употребявам наркотици, но мисля, че нямам право да си обсъждам живота с точно такъв тип като теб. левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Върни се в “Футбол - България”