Как ще изглежда Левски през пролетта

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Re: Как ще изглежда Левски през пролетта

Мнениеот аби » 10 яну 2011 17:18

Mисля,че привличането на Старокин беше необходимо!Веселин Минев издиша,а Орлин си е левскарче от дете и има много хляб в него! ;)
Последна промяна от аби на 10 яну 2011 18:02, променено общо 1 път.

Сашо Александров
Контакти:

Мнениеот Сашо Александров » 10 яну 2011 17:52

аби написа:Mисля,че привличането на Старокин беше необходимо!Данчо издиша,а Орлин си е левскарче от дете и има много хляб в него! ;)

Какъв Данчо?!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 10 яну 2011 18:00

Струва ми се че в центъра на защитата ще имаме проблеми и друго прави впечатление че когато не играе някой от титулярите тези които влизат не се представят добре или не допринасят с нищо за подобрение на играта.Искам да кажа че резервите не са за Левски.При положение, че Гара остане имаме голям шанс за титлата.И какво стана с Мбемба беше добър вариант.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 яну 2011 18:04

Определено се нуждаем от класен централен бранител, защото се видя че Иво Иванов поне за момента не става за Левски. А вместо това привличаме опорен халф в лицето на Даниел Димов, което ме навежда на мисълта, че Ясен и Гонзо гласят Грийн за централен зашитник за втория полусезон. Едва ли Карвальо е по-добра опция за крилото от Дани Младенов. Все пак е на 30 години и каква скорост ще има в него? А и Дани Младенов колкото и слаби мача да направи, толкова и важни голове вкара за Левски, докато един Жоазиньо беше пълна дупка в последните мачове. За мен лично титулярния състав на Левски за втория полусезон трябва да е следния:

Акалски - Мулдер, Миллиев, Грийн, Минев - Гаджев, Димов, Младенов, Тасевски, Жоазиньо - Дембеле (Карвальо)

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 10 яну 2011 18:05

аби написа:Mисля,че привличането на Старокин беше необходимо!Данчо издиша,а Орлин си е левскарче от дете и има много хляб в него! ;)

Милиев ли?

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 10 яну 2011 18:11

Моето мнение е, че Младенов не е крилото за Левски. Зе Соарес и Мечо бяха с пъти по - добри и точно в нея зона куцат нещата.Иначе пък вкарва важни голове, но като че ли се дължат по скоро на шанс от колкото на възможности.Дано Сантон се окаже поне наполовина добър колкото съименника си Давиде. Също така мисля че трябва да налагат двойката Милиев, Иванов в защита. А в халфовата линия мисля че Димов ще оправдае очакванията и заедно с Гаджев ще заформят дует и за националния може би по натам. Доколкото Грийн аз имам по различно мнение от всеобщото и смятам че Не става. Но явно аз не разбирам защото тази есен го изкараха и фенове и журналисти едва ли не Шави Ернандес. Както и да е , като цяло не лош потенциал като титуляри , но доста слаби резерви, пък един излишен вече Кривия. Естествено дал много на Левски, доказал се футболист, но както каза Гонзо за Петков:''На всеки му идва времето". А на Сашко му дойде отдавна мисля.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 10 яну 2011 18:40

Дай Боже ,да не съм прав,но мисля,че ще изглежда по-зле от есента...селекцията беше насочена главно в...продажбата на Дембеле...
Вратар-и тримата са...в бъдеще време..
Защита-Минев е в конфликт,нервак и и това може да изиграе лоша шега ,ако остане.Иванов...не е за Левски.Гриин-не му е мястото там,Милиев-бавен има да работи много,Мулдер-дано си върне формата,Щърков-един мач не стига,Станчев--по-добре да пази страничния...
Халфове-там,горе долу...все нещо ще се закърпи...
Нападение-двама са малко,трима са много...Дембеле ,ако остане,трябва да го пази СОТ :) Карвальо-1 година ,най-мното да изкара...Младенов-ако се разтича поне...за сметка на липсата на техника...Жоазиньо-не трябва да му се сърдим,всеки има спадове,но не всеки има желанието му за игра..ако остане....Киров,Огнянов и сие-просто не ги коментирам тези момчета...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 яну 2011 18:47

аби написа:Mисля,че привличането на Старокин беше необходимо!Веселин Минев издиша,а Орлин си е левскарче от дете и има много хляб в него! ;)

Какво Левскарче от дете бе колега та той е юноша на ЦСКА.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 яну 2011 18:49

Ще изглеждаме адски силни през пролетта :)

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 10 яну 2011 18:54

Santiago Munezz написа:
аби написа:Mисля,че привличането на Старокин беше необходимо!Веселин Минев издиша,а Орлин си е левскарче от дете и има много хляб в него! ;)

Какво Левскарче от дете бе колега та той е юноша на ЦСКА.

Мда, и аз така знам. :lol: Старокин е перспективен, трябваше да го вземем.

Върни се в “Левски”