Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Linky написа:Толкова добър играч и в същото време такова леке , то не беше кокайн,бой,скандали не знам си какво си......дългове , отсъствие от тренировки![]()
и листа продължава... но пък като играч поне на мен много ми допада ...
pomiqrat написа:ПОредната простотия. Те май и от Челси бяха го изхвърлилиТо не беше Барса, Марса. Стига с тъпи теми за Муту. Никой не го за него.
0007 написа:luddeN написа:TodorT написа:Муту там, Мути тук..... яйде стига! Муту не става за Фиорентина, а па в Челси ще ми ходи
А кои са Челси ? Челси имат 4 титли на Англия - 3 от които са заради Роман. Фиорентина имат 2 титли на Италия. Двата отбора имат по 1 загубен финал в ШЛ.
Един от грандовете на Европа и ще е по-добре да го осъзнаеш
luddeN написа:TodorT написа:Муту там, Мути тук..... яйде стига! Муту не става за Фиорентина, а па в Челси ще ми ходи
А кои са Челси ? Челси имат 4 титли на Англия - 3 от които са заради Роман. Фиорентина имат 2 титли на Италия. Двата отбора имат по 1 загубен финал в ШЛ.
luddeN написа:0007 написа:Един от грандовете на Европа и ще е по-добре да го осъзнаеш
Какъв "гранд на Европа" като нямат нито една спечелена ШЛ ?
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта