flo написа:ЦCKА написа:HTC е номер 1 в момента!!!
Айфоне са по добри ама за тея пари няма да намериш Айфоне.
Iphone трябва да си го купиш от чужбина, ако искаш да ти върши работа.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
flo написа:ЦCKА написа:HTC е номер 1 в момента!!!
Айфоне са по добри ама за тея пари няма да намериш Айфоне.
delije_sever написа:Забелязъл съм,че винаги в някой форум като се пусне тема- "Кое от двете е по-добро" и общо взето всеки предлага нещо друго. Някой пита,каква кола да си купя-Пежо или Ситроен, веднага някой се появява и му казва вземи си Мерцедес. Или пък пита за компютър до 800 лв. и пак- ама сега ако отделиш още 100 лв.ще си вземеш с дъно DDR 3 и т.н. Всеки човек си има някакъв определен бюджет или вкус. По темата- за мен C6 e по-добрия .
embaro написа:Жена ми е с С6 и е доволна.Има една подробност когато си взимаш Нокиа гледай да е произведена във Финландия.До колкото знам обаче и двата телефона не са произведени във Финландия.Ако държиш на Нокиа Е-72 е чудесен избор,аз вече една година съм с него и съм много доволен.Жена ми работи във верига магазини за продаване на GSM и мога да ти кажа че телефони произведени във Финладия нама на ремонт и нямат никъкви дефекти.Иначе относно това кой е най-добър за мене лично това е I Phone.
fcb_bg написа:Мерси, пичове!Жената вече е със C6. Нямал топла вода, ама ще го преживее.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта