Иначе и аз бих го посъветвал да обърне внимание на някой измежду Дарън Бент, Брандао или Лисандро Лопес

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
macheda написа:Давид Де Хеа-Вратар .Играч на Атлетико Мадрид .Смятан за един от най-обещаващите млади вратари. Цена : около 16 млн.
Уесли Снайдер-Атакуващ халф по двата фланга.Играч на Интер .Техничен и бърз ,ще ни бъде от полза . Цена : около 24 млн.
Frankie Lampard написа:E тоя ви трябва:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9q0EDnRRgjc[/youtube]
Rofles написа:Ако не се лъжа той играя централен халф бивш играч на Милан и на около 27-30 години.Ако греша ме поправи.Иначе той беше втория човек, за който щях да пиша, но ме изпревари..
Btovfan80 написа:Rofles написа:Ако не се лъжа той играя централен халф бивш играч на Милан и на около 27-30 години.Ако греша ме поправи.Иначе той беше втория човек, за който щях да пиша, но ме изпревари..
Аз ще те поправя, този играч все още не е напускал Франция, но не се сещам за кой отбор играеше. А и още не е минал 25-те.
bojkyy написа:Btovfan80 написа:Rofles написа:Ако не се лъжа той играя централен халф бивш играч на Милан и на около 27-30 години.Ако греша ме поправи.Иначе той беше втория човек, за който щях да пиша, но ме изпревари..
Аз ще те поправя, този играч все още не е напускал Франция, но не се сещам за кой отбор играеше. А и още не е минал 25-те.
Юноша е на Милан, игра под наем в Бордо, Миналата година откупиха правата му, лятото го продадоха на Лион, но не знам дали играе добре там
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Neftochimic1892 написа:Поусен от ливърпул
години : над 40![]()
цена : 6 лева - 2 паунда
Наистина мн класен играч![]()
[offtopic]май 6 лева са мн![]()
[/offtopic]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Btovfan80 написа:Rofles написа:Ако не се лъжа той играя централен халф бивш играч на Милан и на около 27-30 години.Ако греша ме поправи.Иначе той беше втория човек, за който щях да пиша, но ме изпревари..
Потребители, разглеждащи този форум: Majestic-12 [Bot] и 5 госта