Продават ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Neftochimic1892
- Контакти:
Re: Продават ЦСКА?
нека най-накрая цска да имат нормални собственици , не съм цскар но 6те е хубаво за бг футбола това да стане 

- santiliana
Името на бизнесмена е това на депутата Тома Томов. Беше особено проспериращ по време на управлението на тройната коалиция, ръководено от Станишев. Всъщност, проспериращ е от 20- тина години, защото беше и с Костов, през 90-те, и с Царя, и с комунистите (социалистите).
тази продажба ми наподобява когато моя любим отбор(Ботев Пд) беше изпаднал и дори до по лошо положение всеки ден кандидати за отбора всеки път нови срокове и все същия резултат.дано не се повтори нашия сценарий а пък и да се повтори не е страшно важното да се започне начисто и със свежи идеи а не само да се покрие една дупка а да се отворят нови две от това няма смисъл.успех момчета
селски вземи си скункса не се сърди
продават,продават ама няма кой да ги купи и аз си продавам старата Мазда ма няма кой да я купи
- lastsentinel
- Контакти:
Става въпрос за човек, участвал вече в управлението на ЦСКА.
Лупи се завръща?

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
santiliana написа:Името на бизнесмена е това на депутата Тома Томов. Беше особено проспериращ по време на управлението на тройната коалиция, ръководено от Станишев. Всъщност, проспериращ е от 20- тина години, защото беше и с Костов, през 90-те, и с Царя, и с комунистите (социалистите).
Батко, това звучи като описание на адвоката-агент

това си звучи направо като донос 

Не вярвам да продадът ЦСКА, просто в момента няма кой да го купи. Сам човек не може да се справи с финансирането на клуба плюс дълговете. Мечтая си за един консорциум от няколко големи фирми, с равни дялове, които да ни върнат на мястото, което ни е определила историята. Дано нещо да се промени, иначе отиване към нищото. Титан се провалиха и единственото, което им остава да продадът отбора дори само срещу дълговете му. Иначе никога няма да се оправят нещата, ще затъваме все повече и повече.
докато са запорирани акциите,нищо не може да се продава.всичко друго е чешене на езици