Левски е най-печелившият клуб в България
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски е най-печелившият клуб в България
....много съмнително тази информация се появява,точно след разследването на американската държава за връзките на Чорни с престъпния свят и неговия наместник в България-Батков,та с какви точно пари се издържа Лефски.
[offtopic]не мога да разбера защо в спортни.бг веднага след днешната новина за приходите на Левски има и друга новина за деня (от преди година и нещо), че Левски плащал с пъти по-малко от ЦСКА за заплати. не коментирам дали е вярно или не, ама трябва ли така да се манипулират хората???[/offtopic]
[center]
[/center]

Alex написа:[offtopic]не мога да разбера защо в спортни.бг веднага след днешната новина за приходите на Левски има и друга новина за деня (от преди година и нещо), че Левски плащал с пъти по-малко от ЦСКА за заплати. не коментирам дали е вярно или не, ама трябва ли така да се манипулират хората???[/offtopic]
Ми и аз това се сетих, че вие редовно ги осигурявахте на по 240 лв. , сега на 2 хиляди. Все пак това е подигравка ! Всички в Левски взимат по 2 хиляди лева ?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- batmanlive
КОГАТО игреш честно и спортсментски печалбите неминуемо идват заедно с успехите.Но ако се нуждаеш от подпиране и със съдииска помощ се налага да побеждаваш отбори като Малеш -Мировци,както прави един друг отбор от София не само ще ти запорират средствата ,но и ще те смачкат в Европа
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
- blue avalanche
- Контакти:
Едно не разбирам!Вместо феновете да са доволни,че в тези кризисни времена Левски,все пак,"прави" някакви пари,някои седнали да броят левовете на Батков!Ми като е толкоз лесно,да вземат да си направят един отбор и,след някоя и друга година-милионери!Междувпрочем,колко от тези 300 000лв. от артикули излязоха от техния джоб?
В България доволни хора няма!
We`ll drink a drink a drink
To Eric the King the King the King
He`s the leader of our football team
He`s the greatest
Centre forward
That the world has ever seen
To Eric the King the King the King
He`s the leader of our football team
He`s the greatest
Centre forward
That the world has ever seen
-
- Контакти:
Никъде обаче не се споменава колко от тези заработени пари остават след като се обложат с данък и колко са разходите то не може да има само приходи ....но и каквито и да са разходите,Батков бърка в джоба си но ме съмнява че толкова дълбоко както се оплаква от време на време по интервютата
-
- Контакти:
до Masaba:
През есента на същата година Левски унизява ЦСКА с митичното 7-2, след което следва поредното запомнящо се шествие на привържениците на отбора до паметника на Апостола на свободата в центъра на София. Радио Белград пък съобщава:”Отборът на народа в България – Левски победи отбора на властта – ЦСКА със 7-2”.
Разбрали сега защо отборът на народа?
Относно приходите, мен ми е по-интересно друго. Батков като тръби наляво и надясно как давал по 500 хиляди всеки месец от джоба си, той може ли да обясни от къде ги има тези пари??? Защото аз не виждам много приходни източници, които да му набавят тази сума
През есента на същата година Левски унизява ЦСКА с митичното 7-2, след което следва поредното запомнящо се шествие на привържениците на отбора до паметника на Апостола на свободата в центъра на София. Радио Белград пък съобщава:”Отборът на народа в България – Левски победи отбора на властта – ЦСКА със 7-2”.
Разбрали сега защо отборът на народа?

Относно приходите, мен ми е по-интересно друго. Батков като тръби наляво и надясно как давал по 500 хиляди всеки месец от джоба си, той може ли да обясни от къде ги има тези пари??? Защото аз не виждам много приходни източници, които да му набавят тази сума

Щом радио Белград ти е източника ,ясна ми е и информациятя ти.
- blue avalanche
- Контакти:
The|Master написа:до Masaba:
Разбрали сега защо отборът на народа?![]()
Че Батков да не е длъжен,преди да си занесе декларацията в НАП,да я показва на теб!Нали не си мислиш,че Левски е единственото,с което се занимава?