Блекпул - Манчестър Юн

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Блекпул - Манчестър Юн

Мнениеот Ballancee » 05 дек 2010 16:41

runnersa написа:
bekono написа:Ще се играе и Блекпул ще победи.

Но това няма да те стопли защото следващия кръг Челси пак ще се издъни :lol:

Как не ви омръзна , във всяко изречение присъства Челси , толкова ли голям дразнител е ?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 дек 2010 16:48

Ballancee написа:
runnersa написа:
bekono написа:Ще се играе и Блекпул ще победи.

Но това няма да те стопли защото следващия кръг Челси пак ще се издъни :lol:

Как не ви омръзна , във всяко изречение присъства Челси , толкова ли голям дразнител е ?

А на тебе Манчестър не ти ли е? Или просто си фен и на Блякпул и заради това... :twisted:
Ти идваш в форума на Манчестър да даваш прогнози за загуба на тях после ние сме имали дразнител ха ха :twisted:
Спокойно както сте тръгнали скоро вече няма да сте дразнител за никой фен на водещите отбори ще сте средняшко отборче както винаги ;)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 дек 2010 16:53

Мчи , не съм аз този който не спира да говори за Манчестър Ю, Манчестър Ю , Манчестър Ю постоянно , и то във мачове в който , отбора не взима участие , докато сега пак съобщавате , Челси а играете със Блекпул и не виждам логика да споменавате отбора . Не не съм привърженик на Блекпул. Ето радвайте се , Челси е разбит и раздиран от проблеми и дефакто не е конкурент на , Юнайтед и не виждам защо постоянно трябва да го споменавате Арсенал е реалният ви съперник , Челси не ви е конкуренция :!: :!: :!: :!:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 дек 2010 16:56

Ballancee написа:Мчи , не съм аз този който не спира да говори за Манчестър Ю, Манчестър Ю , Манчестър Ю постоянно , и то във мачове в който , отбора не взима участие , докато сега пак съобщавате , Челси а играете със Блекпул и не виждам логика да споменавате отбора . Не не съм привърженик на Блекпул. Ето радвайте се , Челси е разбит и раздиран от проблеми и дефакто не е конкурент на , Юнайтед и не виждам защо постоянно трябва да го споменавате , Челси не ви е конкуренция нали така :!: :!: :!: :!:

е това, че не ги споменаваш не означава, че не се занимаваш с тях кво търсиш в тоя форум тогаз :roll:
Все едно аз да дойда във вашия форум като играете с някой слабак и да кажа, че те ще ви победят без да ви споменавам е това все пак няма ли да е заяждане нищо, че не съм споменал името на вашия отбор :roll:
Последна промяна от runnersa на 05 дек 2010 16:59, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 05 дек 2010 16:57

Gil-galad написа:
mironi88 написа:И Гранден като вкара ще си вдигне фланелката и под нея на друга ще има надпис "Стадион, школа, адекватно управление" !

:lol: :lol: :lol: и Вън Боклуците! :lol: :lol: :lol:

Момчета тия два коментара ме накараха искрено да се смея! Благодаря !
Иначе по темата Баце Бербо пак ще вкара ! И МЮ ще бият!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 дек 2010 16:59

Колегата от по-горният пост каза ,че Блекпул ще победи , не аз :!:
А и не виждам какво лошо е казал , така вижда развоя на мача така го прогнозира това ,че лично на теб не ти изнася неговото мнение и виждане си е твой проблем.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 дек 2010 17:03

[offtopic]все си мисля че runnersa е новия ник на Великия Lord of Memories :shock: :shock: :shock:[/offtopic] Иначе МЮ ще бие с нови голове на Бербо(все пак човека има да изпълнява квота от 25 гола) :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 дек 2010 17:03

Ballancee написа:Колегата от по-горният пост каза ,че Блекпул ще победи , не аз :!:
А и не виждам какво лошо е казал , така вижда развоя на мача така го прогнозира това ,че лично на теб не ти изнася неговото мнение и виждане си е твой проблем.

Ама това е несериозно да ни бият с 4:1 с хеттрик на Гранден и си е чиста провокация защото той беше писал +1 на подобно мнение значи е съгласен с него! АЗ ако напиша такава прогноза на ваш мач с Блякпул надали няма да го приемете като провокация :roll:
И затова му казах да си гледа Челси, а не да се занимава с Манчестър ;)
Последна промяна от runnersa на 05 дек 2010 17:05, променено общо 1 път.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 дек 2010 17:04

Gil-galad написа:[offtopic]все си мисля че runnersa е новия ник на Великия Lord of Memories :shock: :shock: :shock:[/offtopic] Иначе МЮ ще бие с нови голове на Бербо(все пак човека има да изпълнява квота от 25 гола) :lol:

[offtopic][/offtopic] Все си мисля, че говориш пълни глупости :shock:
Иначе мача си е 0:2 ;)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 05 дек 2010 17:05

1:3
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer