runnersa написа:bekono написа:Ще се играе и Блекпул ще победи.
Но това няма да те стопли защото следващия кръг Челси пак ще се издъни
Как не ви омръзна , във всяко изречение присъства Челси , толкова ли голям дразнител е ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
runnersa написа:bekono написа:Ще се играе и Блекпул ще победи.
Ballancee написа:runnersa написа:bekono написа:Ще се играе и Блекпул ще победи.
Как не ви омръзна , във всяко изречение присъства Челси , толкова ли голям дразнител е ?
Ballancee написа:Мчи , не съм аз този който не спира да говори за Манчестър Ю, Манчестър Ю , Манчестър Ю постоянно , и то във мачове в който , отбора не взима участие , докато сега пак съобщавате , Челси а играете със Блекпул и не виждам логика да споменавате отбора . Не не съм привърженик на Блекпул. Ето радвайте се , Челси е разбит и раздиран от проблеми и дефакто не е конкурент на , Юнайтед и не виждам защо постоянно трябва да го споменавате , Челси не ви е конкуренция нали така![]()
![]()
![]()
Gil-galad написа:mironi88 написа:И Гранден като вкара ще си вдигне фланелката и под нея на друга ще има надпис "Стадион, школа, адекватно управление" !
![]()
![]()
и Вън Боклуците!
![]()
![]()
Ballancee написа:Колегата от по-горният пост каза ,че Блекпул ще победи , не аз![]()
А и не виждам какво лошо е казал , така вижда развоя на мача така го прогнозира това ,че лично на теб не ти изнася неговото мнение и виждане си е твой проблем.
Gil-galad написа:[offtopic]все си мисля че runnersa е новия ник на Великия Lord of Memories![]()
![]()
[/offtopic] Иначе МЮ ще бие с нови голове на Бербо(все пак човека има да изпълнява квота от 25 гола)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост