Чавдар Етрополе
ЦСКА
Добруджа
Литекс
Монтана
Левски
Ботев Криводол
Академик
Малеш Микрево
Локомотив София
Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България
[center]FaceBook Анджелина Джоли[/center]
acmilan написа:Пак ще сме при мечките в гората в ЕтрополеВсе пак започваме защитата на трофея с жертвата си от миналогодишния полуфинал
[offtopic]Не очаквайте топло балканско гостоприемство: Най-личната мома на Етрополе, пременана и ружена с питка хляб и медец

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Пловдив1926
- Контакти:
Хммм защо сме гости, не трябва ли да домакинстваме на Локо Сф при положение, че миналата година сме свършили след тях в класирането?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
То има и още мачове
Созопол – Калиакра Каварна
Вихрен – Черноморец Бургас
Доростол Силистра – Пирин Благоевград
Чавдар Бяла Слатина – Етър Велико Търново
Тополите – Черноморец Поморие
Лудогорец Разград – Славия
Победители ще са:
Калиакра Каварна
Черноморец Бургас
Доростол Силистра
Етър Велико Търново
Черноморец Поморие
Славия
Созопол – Калиакра Каварна
Вихрен – Черноморец Бургас
Доростол Силистра – Пирин Благоевград
Чавдар Бяла Слатина – Етър Велико Търново
Тополите – Черноморец Поморие
Лудогорец Разград – Славия
Победители ще са:
Калиакра Каварна
Черноморец Бургас
Доростол Силистра
Етър Велико Търново
Черноморец Поморие
Славия
Берое,ЦСКА,Ботев Враца,Литекс,Монтана,Левски,Ботев Криводол,Малеш,Миньор Пк,Локомотив Сф,Калиакра,Черноморец,Славия,Етър,Черноморец Поморие,Пирин,тези ще продължат според мен,като в дербито между локомотивите все пак може да стане всичко.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Пловдив1926 написа:Локо София изтеглиха верно късата клечка, не виждам как ще ни победят в Пловдив. Два пъти такъв безумен късмет като тоя, който ги гонеше на националния едва ли е възможно който и да е отбор да извади...
Защо в Пловдив като мача е 1 и ще се играе на Националния ?
Иначе незнам защо едно 90% ни отписват ? Все пак се надявам да да бием.
При равен в редовоното време , продължение и дузпи ли ще има или се преиграва в Пловдив ?
Пловдив1926 написа:Хммм защо сме гости, не трябва ли да домакинстваме на Локо Сф при положение, че миналата година сме свършили след тях в класирането?
Няма такова правило.Единствено отборите в по-долна група са домакини по право срещу тези от по-горна.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Чавдар (Бяла Слатина) - Етър 20.11.2010 - Купа България
Чавдар (Бяла Слатина) - Етър 27-11-2010 - първенство
Не съм привърженик на договорките, но тук съдбата си каза думата. Етър се бори за първенство, а Чавдар за добро представяне в турнира с цел трансфери. Предполагам, слаби мачове с разменени победи.
Чавдар (Бяла Слатина) - Етър 27-11-2010 - първенство
Не съм привърженик на договорките, но тук съдбата си каза думата. Етър се бори за първенство, а Чавдар за добро представяне в турнира с цел трансфери. Предполагам, слаби мачове с разменени победи.