Черноморец атакува титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

GreeN-1913
Контакти:

Re: Черноморец атакува титлата

Мнениеот GreeN-1913 » 25 ное 2010 10:03

marmi52 написа:8-)

Титлата и тази година си е в Ловеч ! 8-)
Много здраве от Гриша Ганчев да имате !!! ;) :lol:
Второто и третото място са за грандовете ... 8-)
Мислете за 4-тото като за 1-во ! :lol:

И тази година и се порадвайте,че следващата вече много ще ви дойде ---Президент-Милионер ---Купени Фенове 8-)

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 25 ное 2010 10:56

Дерзайте акули,мечтите са безплатни! :lol:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 25 ное 2010 11:05

Стегнете се бе хора, софийските отбори, които имат най-сериозно лоби във футбола ни не могат да се преборят с организацията на Гришата, какво остава за Черноморец, дето е силен отбор от... вчера-оня ден?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 ное 2010 11:19

Само да попитам. Нима си мислете, че Събев не е можел да си купи титлата, като Гриша Ганчев. Построи кампус, два пъти презатревявахме терен, реновиран е стадион и са поддържани дублиращи отбори в Поморие, 12 юношески формации, финансова обезпеченост и куп други неща. Та в тази връзка на мисли - наистина ли си мислите, че с тези вложени инвестиции не можеха да се купят поне две титли?...Ама после какво - да се червим из Европата ( като нашите Евробойци и "съдийския" Литекс ). В БГ - шампион не се става с игра - става се с пари. Има си ред. Литекс си е купил титлите за още една година. Черноморец е до година - решено е. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Reckless

Мнениеот Reckless » 25 ное 2010 11:43

А вие от позицията на европейски шампиони ли оценявате представянето на отбор в Европа ? Аз разбирам да сте някаква велика сила, да давате оценка, ама като се виждате всички, какви сте гайдари, как имате нерви да говорите, кой как се представил в Европа !?
И стига с това "Бате и Жилина", че тези, който и да хванат от българските отбори, ще го пукат.
А колкото до Черноморец, защо да не атакуват титлата. Имат си реалните шансове, само че ако наистина станат сериозни претенденти, неминуемо ще започнат и приказки за купени съдии и прочее. В България винаги всички реват срещу първия, без да си дават сметка с какво те, са по-заслужили !

miro_k
Контакти:

Мнениеот miro_k » 25 ное 2010 12:56

Не е тази тема, където да дискутираме шампионските амбиции на Ловеч, но мен би ме преснявало много да
хвърлям пари, организация и да бъда на нож с всички , само и само да изпълня една цел да стана шампион в България.
Ако отбора играе, то тогава е ОК. Но да дойде Жилина едно скромно отборче, да дойде 3-я предварителен кръг на ШЛ и да разбера, че ние имам отбор от нещастници - които нито тичат, нито правят това , което иска треньора би ме притеснявало и би ме отрезвило.
Както и да е . Имаме прилично първенство в момента и всички отбори са еднакво слаби. Разликата м/у 2 и 8 е някакви си 6-7 точки, което дава поводи за интрига. Но "богатите отбори" не показват , кой знае каква по-добра игра от Монтана, Берое, Локо Пд например.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 25 ное 2010 14:04

Много ми се иска това да е вярно, но ако трябва да съм реалист, Черноморец трудно ще се преборят за титлата. Не и с тази игра, която показват до момента. Виж, ако през паузата наистина доокомплектоват отбора с двама-трима качествени футболиста, вече е друго. Поне ще можем истински да се намесим в борбата за титлата. Има обаче и други фактори - Гр.Ганчев..... и това не ме кара да съм оптимист :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 25 ное 2010 15:12

petkan написа:Много ми се иска това да е вярно, но ако трябва да съм реалист, Черноморец трудно ще се преборят за титлата. Не и с тази игра, която показват до момента. Виж, ако през паузата наистина доокомплектоват отбора с двама-трима качествени футболиста, вече е друго. Поне ще можем истински да се намесим в борбата за титлата. Има обаче и други фактори - Гр.Ганчев..... и това не ме кара да съм оптимист :(

Поживуркайте си още малко...!Идваме скоро и ще ви наритаме здраво задниците,особено на Литекс!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 25 ное 2010 15:44

3latan написа:Поживуркайте си още малко...!Идваме скоро и ще ви наритаме здраво задниците,особено на Литекс!

Кво ши напраиш? хахахах къде беше смешната част, я по сериозно...
п.п. кога ще е сватбата с доган, че годежа много бързо мина....
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 25 ное 2010 18:51

Чак шампиони НЕ ,съсредоточете за купата по добре
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Черноморец”