След критиките Васев уволнен?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: След критиките Васев уволнен?
Васев си има трески, но това изгонване преди мача със Славия е помия, а Гигов долен .....
Алелуя!
Гледайте сега как уддряме Славия.
Гледайте сега как уддряме Славия.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Васев бе изгонен защото говори и е локомотивец, сега начело е Диян Петков с Гошо Марков невероятна комбинация. Всички на мача за Локомотив и против Гигов.
Pride написа:Васев си има трески, но това изгонване преди мача със Славия е помия, а Гигов долен .....
ееееееееееееееееееееееееевввввввввввввв...славист
james написа:Pride написа:Васев си има трески, но това изгонване преди мача със Славия е помия, а Гигов долен .....
ееееееееееееееееееееееееевввввввввввввв...славист
Други епитети бих сложил преди това. Отдавна не го понасям и прави всичко възможно това да се задълбочи

Така или иначе борбата за Европа я изгубихме по добре да го сменят в неподходящ момент за да има някакъв катаклизъм нещо да ги разтърси и малко да се нахъсят преди подготовката за пролетта .А че Гигов заслужава много епитети е истина,но за сега това имаме!
Васев се оказа мъж и доказа на всички, че Локомотив е в сърцето му. За качествата му като треньор няекой друг да коментира, аз не съм компетентен.
Васев даде всичко от себе си за Локото,колко успя е друг въпрос.Казвал съм много пъти,щом отбора не върви си отива треньора.Това е световна практика.Колкото до тава,че бил страхлив,ми отбора излизаше с 4ма нападатели,това ако е страх.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
-
loko29 написа:Васев даде всичко от себе си за Локото,колко успя е друг въпрос.Казвал съм много пъти,щом отбора не върви си отива треньора.Това е световна практика.Колкото до тава,че бил страхлив,ми отбора излизаше с 4ма нападатели,това ако е страх.
E не е страх ,ама показва колко е треньор!
loko29 написа:Васев даде всичко от себе си за Локото,колко успя е друг въпрос.Казвал съм много пъти,щом отбора не върви си отива треньора.Това е световна практика.Колкото до тава,че бил страхлив,ми отбора излизаше с 4ма нападатели,това ако е страх.
Отбора излизаше с каквото има останали нападатели с нападатели излиза останали защитници с тях излиза.