Ангел Ангелов аут до лятото
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Ангел Ангелов аут до лятото
Абе на такива палячовци до живот трябва да им спират правата
- batmanlevski
- Контакти:
по принцип ганчев призна ,че досега повече от 1000 кинта на мишок-съдия нее давал,но досега не са наказвали никого от неговите подлоги.в случая обаче са наказали една от подметките му ,така че Гришата ще му бутне там едни керливи 10 000 бона за да искара до лятото и после старата песен на нов глас
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
A на Генов кога ? 

Този продажник изгоря но какво от това, той вече си свърши работата. Пък и нали се сещате че веднага ще се намери друг такъв, Мумията от Ловеч едва ли ще докара някой, който няма да играе по неговата свирка. Решението е само чужди съдии напролет за дербитата, защото на нито един наш съдия не може да се вярва. Всички те показаха че са долни продажници и ибрикчии.
След като всички недоволстване от съдийските отсъждания на мачовете на Литекс, защо до сега никой не поиска чужд съдия?
Ето Литекс - Локомотив София си беше възлов мач, всички очакваха отново съдийско подпиране, а Гигов не пожела чужд съдия. Аз зная защо се прави всичко това, защото ако чужд съдия свири даден двубой, дори и да сгреши в полза за някой от отборите, то няма да има как да се плюе след мача и да се обвинява този или онзи.
Ето Литекс - Локомотив София си беше възлов мач, всички очакваха отново съдийско подпиране, а Гигов не пожела чужд съдия. Аз зная защо се прави всичко това, защото ако чужд съдия свири даден двубой, дори и да сгреши в полза за някой от отборите, то няма да има как да се плюе след мача и да се обвинява този или онзи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Това не е решение. Наказан е до края на сезона...и какво от това
Сега на някой друг ще се дават важните наряди, ще се издъни, ще го накажат, и така трети, пети...През това време наказанията на предните изтичат, те се връщат и хоп: омагьосанит кръг се затваря 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Кой ще ни върне точките?
Никой естествено,ако някой връщаше точки доста неща щяха да са различни.
Каква златна среда след като сте на 3 т. от зона УЕФА ???
Станалото, станало!Налягайте си парцалите.Имате още доста време да си вземете вашето.
Върни се в “Футбол - България”