delqnski47 написа:Драги червени фенове,
и аз като вас не ми е притеснено от това че ще зимуваме на задната седалка зад Левски!!!Но това не бива да ни притеснява!!!Тази точка ще изгори в най-скоро време!!!НО.........

Има неща които трябва да се направят за да отидем там където бяхме дъъъъълго време!!!За съжаление нито аз,нито вие,нито които и да е друг в този форум има възможноста да направи това,което ТРЯБВА ЗА ЦСКА!!!
На първо място е кой ще е новият собственик на ЦСКА!!!(ако изобщо ще има такъв)Ако се намери сериозен собственик преди Коледа,това ще ми е най-сладката Коледа която съм имал до сега,а надявам се ина всички останали червени фенове!!!Има обаче едно сериозно проблемче!!!!!!!!!!!!

човекът който трябва да свърши цялата тая работа е .............АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ!!!
ДРАГИ ФЕНОВЕ........НАПРОЛЕТ щЕ РАЗБЕРЕМ!!!!НАПРОЛЕТ щЕ СЕ РАЗБЕРЕ ВСИчКО ЗА ЦСКА!!!!
Пич нема да чета цялата тема, щото допускам, че пак е настанало едно мерене на малки пишки по-долу. Иначе е добре в ЦСКА да има сигурност и пари, защото слаб ЦСКА означава слаб Левски, което означава слаб национален отбор! За това казах малки пишки, щото ние тука се боричкаме и се радваме на кого отбора е по-малко слаб, а не гледаме, че всички имаме един отбор - националния, а той е не просто слаб... Плачевно слаб е. Айде късмет и дано не тръгнете стремглаво надолу напролет, а да имате един собственик, който да инвестира в школа, база и наши момчета, а не в туристи. Батков затова не ме дразни - изцепва се, прави глупости, но поне осигурява отбора. Лека.