Състоянието на стадион Г.Аспарухов!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Състоянието на стадион Г.Аспарухов!

Мнениеот blue avalanche » 15 ное 2010 09:01

vratar4eto написа:
ЕМИЛ написа:
kartago написа:Все си мисля, че футбола е именно в името на феновете! Колкото до свикването, хайде, автора ще започне тренировките от утре още, ами децата какво правят?! ;)

Децата ще ходят в сектор "Б" .Там подкрепянето на отбора се извършва в изправен. ;)

Само че в Б сектор падат цели редове :!: Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно. Онзи ден на мача с Академик застанах на място където реда липсваше, а към 30та мин падна 1 ред пред мен. Добре, че никой не пострада. Не съм ходил скоро в другите сектори, но смятам че Б се нуждае от спешен ремонт, преди да се е случило нещо лошо.

Спокойно!Като ни заплашат с лиценза за ЕКТ,бързо-бързо ще го оправят!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 15 ное 2010 09:01

Еми уж Баждеков беше казал, че за пролетта ще има промени коренни по стадиона и по-точно сектор Б, пък ще видим колко. И тия седалки само ги подменят без никакав смисъл, първо те падат заедно с реда, защото железата едвам се държат, второ такава пластмаса няма никъде, прекалено лесно се чупат тези седалки. Ако има някаква промяна то трябва да се махне всичко от сектор Б и да се подравни, след което седалките да се слагат директно в/у цимента/бетона както е на Славия и Националния стадион сега. Като се сложат и по-добри седалки ще се сменят по 10-20 седалки най-много на сезон, а не 1200 седалки като този случай, които след Спортинг пак ще са толкоз, а пък бием ли просто не ми се мисли. То да не се израдва човек... на тоя стадион, че падат цели редове. Не мисля, че трябват чак толкова пари, а и може да стане на етапи
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 15 ное 2010 09:02

Всички знаеме много добре положението на Георги Аспарухов.Баждеков спомена в някое интервю,че ще бъде направен цялостен ремонт на сектор Б( през зимната пауза)...предполагам че всичко ще се махне,ще се излеее доста бетон и наново ще се монтират седалки.Така че изтърпете още малко и да видиме дали ще направят поне някакви подобрения.Аз в Б сектор не хода от както си скъсах чисто нови дънки и не разбрах чисто нови обувки....По евтино ми излиза в сектор А или В :D

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 ное 2010 10:13

В сектор "Б" няма проблем, просто няма да се стъпва върху седалките и готово... Така и така не се използват. В другите сектори обаче си трябва ремонт. Не знам, но Черноморец ще строят стадион, дано се получи, поне за техния да се порадвам малко. Всичко друго, което се изговори са празни обещания. Как пък навсякъде по света си намират инвеститори, а само тук не може? На Борат празните приказки за Раковски ги слушаме от преди 5-6 години. "Дават ни стадиона и го правим"! Да ама НЕ! Кризата ще мине(за богатите няма такава, само такива като мен я усещат) и тогава ще има друго оправдание. Отделно, притеснявам се, че ще вземе пък да стане, да разрешат строеж, да се намери инвеститор и да правят стадион Раковски. Минавал съм там, мисля че квартала е Иван Вазов и да ви кажа то е по-зле и от Георги Аспарухов. Освен че има транспорт добър - нищо. Голяма бутаница, до стадиона баш има улица и БЛОК, какво ще го бутнат ли тоя блок!? Нема место за паркиране и т.н. Най-добре е ако се строи стадион, да бъде избрано място на края на София, с добри пътни възли и градски транспорт, както и места за паркиране. Малко полета има, та да забиват в центъра стадион. Вервайте ми, по-бързо ще стигнете от единия до другия край на София, отколкото от единия край до Центъра.....

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 15 ное 2010 12:06

Ако мога да вметна - според мен на София и трябват два нови стадиона - тип италианските:

Един от 30 - 40 000 за Левски и ЦСКА и един от 15-20 000(даже е много) за Локомотив и Славия.

Тъкмо искам да видя, как точно ще си чупят седалките и ще ги горят, като са на "техния" стадион? :mrgreen:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 15 ное 2010 12:46

Vojdek написа:Ако мога да вметна - според мен на София и трябват два нови стадиона - тип италианските:

Един от 30 - 40 000 за Левски и ЦСКА и един от 15-20 000(даже е много) за Локомотив и Славия.

Тъкмо искам да видя, как точно ще си чупят седалките и ще ги горят, като са на "техния" стадион? :mrgreen:

+1 е без последното изречение,но това е добър вариант ! ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 ное 2010 13:28

Avenger написа:Еми уж Баждеков беше казал, че за пролетта ще има промени коренни по стадиона и по-точно сектор Б, пък ще видим колко. И тия седалки само ги подменят без никакав смисъл, първо те падат заедно с реда, защото железата едвам се държат, второ такава пластмаса няма никъде, прекалено лесно се чупат тези седалки. Ако има някаква промяна то трябва да се махне всичко от сектор Б и да се подравни, след което седалките да се слагат директно в/у цимента/бетона както е на Славия и Националния стадион сега. Като се сложат и по-добри седалки ще се сменят по 10-20 седалки най-много на сезон, а не 1200 седалки като този случай, които след Спортинг пак ще са толкоз, а пък бием ли просто не ми се мисли. То да не се израдва човек... на тоя стадион, че падат цели редове. Не мисля, че трябват чак толкова пари, а и може да стане на етапи

+1... на националния седалките са перфектни за такива неща. Не че се интересувам, но след дербитата с цска не се е видяло да има счупена седалка.Това трабва да се направи във всички сектори, не само в Б!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Fonzky
Контакти:

Мнениеот Fonzky » 15 ное 2010 14:52

konvoec написа:В сектор "Б" няма проблем, просто няма да се стъпва върху седалките и готово... Така и така не се използват. В другите сектори обаче си трябва ремонт. Не знам, но Черноморец ще строят стадион, дано се получи, поне за техния да се порадвам малко. Всичко друго, което се изговори са празни обещания. Как пък навсякъде по света си намират инвеститори, а само тук не може? На Борат празните приказки за Раковски ги слушаме от преди 5-6 години. "Дават ни стадиона и го правим"! Да ама НЕ! Кризата ще мине(за богатите няма такава, само такива като мен я усещат) и тогава ще има друго оправдание. Отделно, притеснявам се, че ще вземе пък да стане, да разрешат строеж, да се намери инвеститор и да правят стадион Раковски. Минавал съм там, мисля че квартала е Иван Вазов и да ви кажа то е по-зле и от Георги Аспарухов. Освен че има транспорт добър - нищо. Голяма бутаница, до стадиона баш има улица и БЛОК, какво ще го бутнат ли тоя блок!? Нема место за паркиране и т.н. Най-добре е ако се строи стадион, да бъде избрано място на края на София, с добри пътни възли и градски транспорт, както и места за паркиране. Малко полета има, та да забиват в центъра стадион. Вервайте ми, по-бързо ще стигнете от единия до другия край на София, отколкото от единия край до Центъра.....

Незнам кое по точно не хареса на Раковски мястото е идеално за да идват повече хора защото пътя до която и да е част на София е не повече от 20 мин, което при крайните квартали се увеличава много и отблъсква много хора. Базата е огромна можеш да строиш игрища стадион зали административна сграда и даже да ти остане място. А за паркинга най лесното е да се направи подземен.

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 15 ное 2010 20:47

Samoyl написа:Всички знаеме много добре положението на Георги Аспарухов.Баждеков спомена в някое интервю,че ще бъде направен цялостен ремонт на сектор Б( през зимната пауза)...предполагам че всичко ще се махне,ще се излеее доста бетон и наново ще се монтират седалки.Така че изтърпете още малко и да видиме дали ще направят поне някакви подобрения.Аз в Б сектор не хода от както си скъсах чисто нови дънки и не разбрах чисто нови обувки....По евтино ми излиза в сектор А или В :D

Граматика ако не си ли учил, ще ти помогна. Винаги в подобни случаи изписвай в кавички "Георги Аспарухов".

Vlado Marinov
Контакти:

Мнениеот Vlado Marinov » 16 ное 2010 17:14

не е моя работа, тъй като съм от "лошите", но тоя стадион не е на ПФК Левски 1914, за да го събарят и да строят нов, същото важи и за стадион Раковски, и за Българска армия...
Проблемите няма да се решат докато стадионите не се дадат на концесия и не се осигурят нормални условия да се строи. Скоро няма да имаме един лицензиран стадион за мачове от ЕКТ....

Върни се в “Левски”