Ще падне ли главата на Ходжсън?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Ще падне ли главата на Ходжсън?

Мнениеот 0007 » 14 ное 2010 19:05

Kotzata написа:Баш пък 7 точки от 15 мача....
Тук вообще има ли някой, който може да прецени трезво?Или ще кажат, че мачкаме наред или, че резилът ще е пълен.
Мисля, че няма какво да се залъгваме за избора на Рой.Далеч не е идеален, но след Рафата той беше един от добрите варианти.Другото е, че той беше от тези, които вообще бяха готови да заемат този пост предвид тежкото положение на отбора.
Ако Рой не осере остатъка от полу-сезона, може и да остане начело като треньор поне до зимата.Пък тогава може да се пазарим и за Манчини :lol:

[offtopic]5 имах предвид ;) :mrgreen:[/offtopic]
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 14 ное 2010 20:16

Ливърпул - Уест Хям
Тотнъм - Ливърпул
Ливърпул - Астън Вила
Нюкясъл - Ливърпул
Ливърпул - Фулъм
Блекпул - Ливърпул
Ливърпул - Уулвс
Това са мачовете, които ни предстоят до края на календарната година. От тук виждам напълно възможни домакински мачове, гостуване срещу сравнително лек съперник като Блекпул (който обаче ни победи у дома) и две тежки гостувания на Тотнъм и Нюкясъл. Реалното според мен, което можем да очакваме от тези 7 мача е около 13-15 точки. Т.е. в края на годината ние ще сме достигнали актива на Челси към настоящия момент... Това с оглед на програмата би трябвало да ни донесе запазване на разликата до заветното 4то място на около 6т. и място в една групичка от около 8 отбора, борещи се за зона Лига Европа, които по това време едва ли ще имат разлика в точките повече от 5т. Това са грубите реалности, без да вкарваме каквато и да е било доза оптимизъм или песимизъм в разсъжденията. Струва ми се, че Джон Хенри е разумен човек и неговите очаквания също се доближават до тези цифри. Ако логичното се случи и тези цифри станат реалност (или дай боже се преизпълнят) за мен Рой Ходжсън остава в отбора поне до края на сезона. В противен случай обаче, ако се отдалечим и от борбата за 5-6 място, то тогава през Януари ще имаме нов мениджър, но до края на календарната година съм почти сигурен че мениджърът ни ще се казва Рой Ходжсън.
Ако трябва да споделя собственото си мнение и предпочитания, още след края на летния трансферен прозорец аз се настроих по-скоро негативно към новият ни мениджър. Покупките, които направи той тогава в момента с чиста съвест можем да наречем най-слабите ни футболисти, а в същото време ни напуснаха основни играчи, които градяха играта ни през последните години. Последвалите груби тактически грешки по време на мачовете ни, затвърдиха негативните впечатления. Така че при едно напускане на Ходжсън не бих тъжил особено за него. Но въпроса е кой би могъл да го замести. Ходжсън бе избран в една ситуация на анархия, безпаричие и гонене на лични интереси. Сега надявам се нещата стоят по друг начин. Джон Хенри и съветниците му трябва добре да се подготвят с варианти и да обмислят възможността за смяна на мениджъра, за да се подсигури идването на мениджър, които е чувствително по-класен от настоящия. В противен случай провалът е сигурен - идването на мениджър близък до калибъра на Ходжсън, би ни изкарало със сигурност извън ЕКТ, оттам и напускането на основни фигури ще стане неизбежно. Това ще се случи най-малкото защото на този мениджър ще му е необходимо време докато навлезе в нещата на отбора - време през което видяхме докъде ни докара Ходжсън.
В Англия и в частност Ливърпул не се сменят мениджърите като носни кърпички и им се дава достатъчно шанс, за да докажат способностите си. Затова си мисля, че Ходжсън скоро няма да смени местоработата си. Но дори и да стане трябва да сме наясно, че това ще бъде нож с две остриета!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 14 ное 2010 21:39

Истината е, че с това дърто чучело начело можем да загубим срещу абсолютно всеки съперник. Не знам как виждате леки мачове. Та ние загубихме вкъщи от новака Блекпул, сега губим от един от най-слабите отбори. Политиката на Ливърпул през последните 20 години е на средняшки отбор. Не можеш да държиш по 5-6-7 години треньори, които се провалят сезон след сезон. Първо беше неудачникът Улие, после страхливеца Бенитес, няма да се учудя сега ако се мъчим още 3-4 години с изкуфялия Рой. Аз лично мисля, че ни трябва или голямо име или потомствен скаузър като Далглиш.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 14 ное 2010 23:36

за съжаление си прав за много неща. лошото е, че началото на средняшкото мислене не го поставихме с Улие, а още с Греъм Сунес (всъщност по неговите думи той напуска, точно защото е усетил подобен манталитет в играчите си... друг е въпроса дали и той самият няма вина за това)а и след това с Рой Евънс нещата не се променят, дори напротив - задълбочават се. И на мен ми се иска начело на отбора да застане някой по-качествен специалист от Ходжсън. Споменаваш едно име като възможен вариант... а аз мечтая този човек да застане начело на отбора. За мен единствената алтернатива на Кинг Кени е Иън Ръш, но не знам доколко е възможно някой от тях да стане мениджър. А ако алтернативата на Рой е някой който хабер си няма какво е да си мениджър на отбор като Ливърпул... пак казвам не мисля че е много удачно подобна смяна да се прави посредата на сезона...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 ное 2010 09:23

Бартер с Интер-Ходжсън за Бенитес!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 ное 2010 16:11

За мен Ходжсън има доста голяма вина за моментното състояние.Просто направи доста куца селекция,а отпрати футболисти просто ей така.Да със сигурност не му е било лесно лятото предвид вирусите,световно п-во,почти постоянни спекулации за смяна на собствеността както и за напускащи играчи.Все пак обаче за момента работата му е доста слаба.Лесно допускаме подценяване,мъчи отбора да играе нещо което просто не го може и т.н.
Въпроса е дали трябва да се махне на момента или да му се даде възможност да изкара сезона.Според мен тук идва въпроса кой какъв е.Ако Камоли има големи права и клуба разполага с ресурс за трансфери може би най-логичното е да си сложи човек близък до неговите идеи.Ако заместника на Пърслоу ще е водеща фигура то почти сигурно Ходжсън ще изкара сезона.Просто докато се намери новия директор и той грубо казано влезе в час п-вото ще е към края си.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 15 ное 2010 22:58

По принцип Рой не показва това което трябва но не мисля че след смяна на трениор още този сезон всичко ще се промени мигновено бадете реалисти . Дори и Маоринио да доиде средата на сезона отново няма да стане чудо точно за това такива драстични промени не се пряват в футбола защотот след смяна на мениджар колкото и по добар да е може да стане още по зле за отбора ........... така че Рой трябва да остане дори и до края на сезона не до зимата !!! :) И надявам се да покаже какво може като мениджар . А имаме и играчите но я няма сработката между тях трябва да се сработят и ливероол ще станат машина. Надявам се да е скоро :) ;) :) :) ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 ное 2010 19:41

kireto2 написа:Ходжсън въобще не трябваше да го назначават! Този човек става за средняшки отбори но нищо повече!

Абсолютно правилно!!!

Върни се в “Ливърпул”