Да помогнем на пострадалото момче от Локо София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

elit
Контакти:

Re: Да помогнем на пострадалото момче от Локо София

Мнениеот elit » 28 ное 2008 22:07

И аз искам да изразя своята подкрепа за фена
на Локото и да я осъществя финансово.
Наистина ме радва написаното от участниците във
форума. Това показва, че България не е
загинала и все още има истински хора!
Обединението на нормалните и трезвомислещи люде,
независимо от техните спортни и политически при-
страстия, това е пътя за разчистване на тинята и
чалгата в която живеем.

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 29 ное 2008 10:11

Ботевист съм,но това няма никакво значение.Това е една човешка трагедия,още в понеделник ще изпратя пари.Апелирам към всички:хора,дайте да помогнем на момчето кой с колкото може!Нещастия и беди могат да се случат с всеки от нас,никой не е застрахован!Това са моментите,в които трябва да се обединяваме независимо от клубните си пристрастия!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 29 ное 2008 11:49

l-pool написа:
Феновете на Локомотив София организираха акция в помощ на техния приятел Атанас Иванов, който преди два дни претърпя ужасен инцидент.

Момчето, прегазено от трамвай в столичния квартал „Рожен” (недалеч от гара София-север), се оказа привърженик на „червено-черните”, но състоянието му остава критично. Лекарите от Военно-медицинска болница все още се борят за живота му, а по-рано бе ампутиран десният му крак.

В желанието си да видят 24-годишния си приятел отново на стадиона, феновете на клуба се обърнаха към всички хора, включително и привърженици на останалите български тимове, да помогнат на Наско и неговото семейство.

„Той е истински локомотивец и искаме отново да го видим как подкрепя отбора. Надяваме се да помогнем с каквото можем”, споделиха приятели на пострадалото момче.

Акцията на феновете ще продължи и по време на мача на Локомотив София срещу Славия в понеделник.

Привържениците на клуба се надяват всички, които могат да помогнат - да откликнат на молбата за спасяването на един човешки живот. За целта е открита сметка на името на майката на Насо - Ирина Атанасова Иванова:

Емпорики Банк

BG 31 BINV 9480 1001 7153 00

Ще помогна с удоволствие! :(

СЕГА РАЗБИРАМ ТРЯБВА ДА СМЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ХОРА!!!!!!ДАНО ДА ОЦЕЛЕЕ!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 29 ное 2008 18:23

Cesc Fabregas написа:
Kobra666 написа:и аз ще помогна , от работата в понеделник ще пратя пари през счетоводството .. без това взимам заплата ще дам колкото мога...

п.с. роден съм на Герена ,живея и до днес..от 5 годишен ходя на мачове на Левски, със синя кръв съм .. и ЦСКА-р да беше щях да дам . Първо човек , после фен !

Евала пич,де да имаше повече такива хора като теб!Когато трябва да се помага,"да се забравят цветовете!"!

П.С.Мисля си,и се чудя как до сега никои от ръководството на Локомотив не е изразил подкрепата си,морална или парична!!!Удивен съм и същевременно уйасен!Толкова ли звездите им да се бръкнат с по 200-300 лева,това момче в статията е описано като верен фен!!!дано някои от играчите или ръководството се сети за тази идея! :( :( :(

За ръководството на столичните железничари незнам .. но днеска в Б сектор на мача с Македонска слава (Симитли) /истинският Пирин е в Б група/ едно момче ме помоли да им помогна с транспаранта за Наско ..момчетата го държаха 10 минути...евала им правя
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Футбол - България”