Махнете Беконо от вратата !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Махнете Беконо от вратата !!!

Мнениеот Joni_ » 28 ное 2008 16:06

Направо се изложихме ,вместо да си вземем мача спокойно допуснахме този нелеп гол накрая .
Беконо е ясно ,че не е за ЦСКА ,не е лош вратар ,но просто няма нужната класа за отбор като ЦСКА .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 28 ное 2008 16:07

Angoff написа:Махнете го тоя късоглед дядка от вратата ... и при 2-та гола никаква реакция ... Данчо Тодоровввввввв 3-ти мач решава в 90-та минута,защо бе Данчо не вкара тва елемнтарно положение за 1-3 ами стана това ? ...

До тук за този мач игра се нали ? ...
де беше тоз Саша Симонович на мача с Левскиту ?
Какъв беше тоя отменен гол за неправилно дишане ?
Ако това не е дузпа , при това контузиха Манчев незнам кое е ... Сини смешници видяхте ли какво е да играеш истински мач ?

До кога "А" група ще бъка от сини сателити ?
До кога съдийте ще ощетяват ЦСКА с нерално смешни дузпи и отменени кристални голове ?

Ай писна ми ... то се търпи ама до време , какво е това ?

Ако някой види по чист гол от този на Котев да дойде да ми се обади ... писна ми от тва БФС и от тия съдий бе да му се невиди !!!

OMG чист отменен гол!!!
Иначе съдията се справи добре.
Пифа ще потпише 2 договор споко!!!
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 28 ное 2008 16:09

хах цесекар се жалва от смешни дуспи.....ако небяха тези смешни дуспи щяхте да се борите за 3-то място не за 1-во ;)
А как играха срещу вас Литекс а и други отбори, аман от сателити на червените.
Смешен си брато като правиш такива коментари. Плачеш че с тези футболисти неможахте да биете Локо мездра? По-добре се радвай че с тези футболисти и с този собственик се държите още, защото този полусезон го избутахте с голям късмет.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 ное 2008 16:11

Беконо си го представям в голия календар на цска, в ролята на баче кико. В ролята на курвата може би е удачно да се върне сакатлиев, а коментатор, естевствено ще бъде пената. Поклон!!!

ПП Ангов, ти си ебахти дрогата, честно :mrgreen:

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 28 ное 2008 16:11

Angoff написа:Махнете го тоя късоглед дядка от вратата ... и при 2-та гола никаква реакция ... Данчо Тодоровввввввв 3-ти мач решава в 90-та минута,защо бе Данчо не вкара тва елемнтарно положение за 1-3 ами стана това ? ...

До тук за този мач игра се нали ? ...
де беше тоз Саша Симонович на мача с Левскиту ?
Какъв беше тоя отменен гол за неправилно дишане ?
Ако това не е дузпа , при това контузиха Манчев незнам кое е ... Сини смешници видяхте ли какво е да играеш истински мач ?

До кога "А" група ще бъка от сини сателити ?
До кога съдийте ще ощетяват ЦСКА с нерално смешни дузпи и отменени кристални голове ?

Ай писна ми ... то се търпи ама до време , какво е това ?

Ако някой види по чист гол от този на Котев да дойде да ми се обади ... писна ми от тва БФС и от тия съдий бе да му се невиди !!!

Леле, колко жалка история. Значи срещу вас отборите не трябва да играят? На вас съдиите не трябва да ви отменят голове? На вас трябва да ви датав измислени дузпи? Никога не трябва да ви вкарват голове? Един отбор ви взе точка и опищяхте света.

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 28 ное 2008 16:12

Red Army написа::evil: Да ти кажа направо съм бесен...за беконоВ изобщо нз дали спаси някое положение баси статиста.Не ме е яд толкова за отменения (чист) гол а за това че накрая преди техния гол имахме две чисти положения на Данчо които безкраино уважавам и му свалям шапка но не може да се изпуска така.Няма значение армеици до гроб. ;)

Ти си единственият "червен" фен,който не се оплаква от садията.Можехте да биете,ако Данчо Тодоров беше си вкарал положението.Не може само той да ви вкарва.Иначе поздравления за коментара,който си написал :)
Последна промяна от LSFC1914 на 28 ное 2008 16:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 28 ное 2008 16:13

Незнам защо критикувате Беконо за тези два гола. При първия незнам да има вратар дето да може да реагира. Страхотно изпълнение на един истински майстор. При втория гол също... греда и след това довкарване. Далеч по-удачно е да се зададе вопроса къдя бяха защитниците, които трябваше да попречат на ударите на противниковите нападатели и халфове.....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 28 ное 2008 16:13

Огромна част от феновете на ЦСКА определиха Йордан Тодоров и Евгени Йорданов като главни финовници за изпуснатата победа срещу Локомотив в Мездра.
Първият е обвинен заради това, че малко преди изравнителния гол на Симонович пропусна да реши всичко сам срещу вратаря Левашки, подарявайки му буквално топката в ръцете, така както го направи преди година срещу Тулуза, но от разстояние.
Йорданов, който се представя безобразно цяла есен, когато получи шанс за изява от Димитър Пенев, загуби по детински топката до тъчлинията, след което последва головата атака в 92-ата минута.
След последния съдийски сигнал камерите на РИНГ показаха спор между Тодоров и част от агитката на "армейците", като най-деен бе небезисвестният фен с прякор Главата.
Освен това в официалния форум на "червените" заваляха куп обвинения към двамата веднага след края на злощастния мач, който със сигурност прави Левски есенен първенец при очакваната домакинска победа на "сините" срещу Пирин утре.

forever
Контакти:

Мнениеот forever » 28 ное 2008 16:17

3 ne6ta za ma4a i za sezona:
1.za ma4a-pulna takti4eska negramotnost ot strana na stratega.bezumni smeni,kato za purvi put vijdam kak se smenq nai gradivniq futbolist,koito edinstven mai znae6e kak se zadurja topkata, s bek,koito zaema mqstoto na desniqt bek,a izpulnqva6tiqt dotogava tazi funkciq bek,otiva na leviq flang,kato propuska da re6i ma4a.Smqnata e izvur6ena v 80 min. kato spokoino moje6e da bude zabavena za 90 i ma4a da budi svur6il.
2.polojitelnoto ne6to,koeto ne e za prenebregvane e 4e cska ot 2 godini nqma ureden ma4,mojebi edinstvenoto polojitelno ne6to ot rukovodstvoto na TomOFF.za primer-gledaite ma4a loko mezdra -lefski!!!!!!!
3.i nai vajnoto-s futbolisti kato(da me izvinqvat,ina4e sa mnogo dobri mom4eta) dan4o todorov(spokoino moje6e ve4e purvenstvoto da e re6eno),bekono,mashado i nai ve4e genata jordanov(tova e napadatelq s nai mnogo izvur6eni ot nego falove v svetoven ma6tab),tokova!da ne kaja,4e nikoi ne e o4akval i tova.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 ное 2008 16:17

Абе какво толкова е станало-просто нямахме късмет -с два удара ни вкараха два гола.Споко при положение че преди сезона ни отреждаха място около 6 тото -евала на момчетата за полусезона-аз съм много доволен от тях.Може да не играят най-красивия футбол,но се раздават и се борят-ЕВАЛА.А й втория полусезон нашата програма е по-лесна особенов началото ,а трудните мачове са последните 4 5 кръга ,когато всичко може и да е решено,така че титлата е наша.Главния проблем е все оше несработеността на отбора-Мороз ,Коща ,Манчев и Лазаров доидоха по средата на сезона и а има много контузии.А и относно вратаря споко - ПИФА се връща.В заключение искам да кажа няколко думи за ДАнчо-въпреки грешките срещу Тулуза , Левски и Мездра той продължава да ми е любимия футболист заради себераздаването и любовта му към ЦСКА.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”