„Б“ групи, XIII кръг Резултати

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Ботев Враца
Контакти:

Re: „Б“ групи, XIII кръг Резултати

Мнениеот Ботев Враца » 06 ное 2010 17:31

Враца вече е време да влизат в А група ... айде Ботев Враца наистина много бих се радвал да влезнем в А група :lol: :lol: :lol:
Господ е с мене като мощен и страшен защитник

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Мнениеот liany » 06 ное 2010 17:46

Митко Събев може ли да има 2 отбора в А група? Ако влязат и Поморие той ще има 2 отбора.
А на запад Ботев Враца ми се струват доста неубедителни и не съм сигурен че ще влязат в А група.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 06 ное 2010 17:59

Дидо написа:
Kerer написа:Пак ли Падат Дунав Бе Бахти Да му се невиди.ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ РУСЕ,ВЪН ЙОТОВ ОТ ДУНАВ

Кой да дойде бе градски :?:

Някой Дето ще Върне Дунав в А група
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 06 ное 2010 18:03

Докато се въртях из Фетболните сайтове във Футбол24 нали мачовете от А група на живо и имаше снимка Къде се намират Отборите из България.Много се натъжих като Видях Напълно Празно е Североизточна България Калиакра влизат там ама кой е Калиакра и какъв Стадион имат.Североизточна България е Най-изоставената Част от България Поне аз така мисля Нит Футболен отбор в А група Нит Нищо.Айде Баскетболния Женския Дунав Направи Нещо ама само с Морална игра за нищо друго,а Само не ми се мисли с пари какво ще постигне.МНОГО
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 ное 2010 18:17

k_oleto написа:a аз искам Ботев Враца и Етър в А група. Това са футболни градове, с много история

От твоята уста в божите уши ! 8-)

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 06 ное 2010 18:22

k_oleto написа:a аз искам Ботев Враца и Етър в А група. Това са футболни градове, с много история

ОЛЕ БОТЕВ ;)

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 06 ное 2010 18:22

За съжаление наистина Североизточна България е слабо представена или по скоро отборите и се представят мн слабо.Единствено Черно море държи ниво в а група.Но Спартак Варна във В група без да намисаме кой е истинския кой не.Шумен във В група трудн осе вижда изход и за тях.Славния отбор на Дунав вече толкова години не може да се върне в А група ,а за капак тази е пред разпадане и закриване.Един от стойностните отбори от региона Добруджа се мъчи всяка година в дъното на Б група,не се вижда и искра от времето когато отбора играеше в а група,а като за капак феновете не искат да припознаят клуба докато не се уреди обединяването.Разград много шум но без реални резултати засега.Доростол качествен тим но за 5-8 място в Б група.Така че наистина Североизтока е много зле представен.Да не споменавам и клубовете от другите региони като Спартак Плевен,Етър,Ботев Враца които заслужават да са в елита.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 06 ное 2010 18:32

Юношите на Левски правят защитата на Чавдар (Бяла Слатина) феноменална - само 5 допуснати гола в 13 мача :!: В това време при мъжете се изявяват идиоти като Иво Иванов...
Може ли някой ми обясни с какво последния е по-добър от Виктор Генев примерно :?: :!:

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 06 ное 2010 18:36

Как точно разбра, че Ботев Враца са неубедителни...гледа ли мача днес??? Симитли вкара гол и от 20 минута играеха с 11 човека отзад...след изравняването играта се отвори, а накрая Ботев можеше да бие с 3-4 гола разлика, изпуснаха и дузпа! Определено Ботев трябва да вземат 2-3 нови играчи, но чак да са неубедителни! Проблемът е, че при 3-4 контузени и отборът увисва...днес пак бег игра централен защитник, халф игра крило и т.н.
Етър и Ботев са 1 и 2 накрая, зимата ще стане ясно в какъв ред!

lokomo032

Мнениеот lokomo032 » 06 ное 2010 19:42

На изток няма изявен лидер,на запад пак не ясно.Спартак Пд обявиха че ще атакуват А група.Но не ги ли подстрекават едни други с цел придобиване на лиценз наесен?

Върни се в “Футбол - България”