Превратаджиите ще издържат ЦСКА с 40 пъти по-малък бюджет

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: Превратаджиите ще издържат ЦСКА с 40 пъти по-малък бюджет

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 03 ное 2010 20:20

TristaNNN написа:
cska_90 написа:
stannn написа:Не са глупости. Нека се види кой прави интригите в клуба.

И как да не са глупости-като изброените хора-имат пари к олкото да издържат квартално магазинче??

Не е съвсем така, и за пореден път Спортал "пречупват" нещата и ги правят по-пикантни :)
http://www.7sport.net/archive7ds/2010/1 ... /index.htm

7дни спорт, стандарт са на боратков те са говежди медии; не им вярвайте и не цитирайте тях
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 ное 2010 20:22

cska_90 написа:
vaskonti написа:
cska_90 написа:И как да не са глупости-като изброените хора-имат пари к олкото да издържат квартално магазинче??

Ти намери ли нов собственик или още мислиш кой да е?

Не ми е работа аз да намирам!! ;) ;)

Така ли? :shock: Интересно защо съм останал с друго впечетление? Може би защото нонстоп повтаряш, че "споко, ще намерим", тайнствено шепнеш "нищо не знаете какво става" или пък "само изчакайте и ще видите"? Все пак би било адски глупаво ако искаш Титан да се махне без да има готов вариант за нов собственик, не мислиш ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 ное 2010 20:26

vaskonti написа:Така ли? :shock: Интересно защо съм останал с друго впечетление? Може би защото нонстоп повтаряш, че "споко, ще намерим", тайнствено шепнеш "нищо не знаете какво става" или пък "само изчакайте и ще видите"? Все пак би било адски глупаво ако искаш Титан да се махне без да има готов вариант за нов собственик, не мислиш ли?

Не -защото в момента -в които те се махнат кандидати и варинанти ще изникнат!! ;) В това бъди сигурен! ;)
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 ное 2010 20:29

cska_90 написа:
vaskonti написа:Така ли? :shock: Интересно защо съм останал с друго впечетление? Може би защото нонстоп повтаряш, че "споко, ще намерим", тайнствено шепнеш "нищо не знаете какво става" или пък "само изчакайте и ще видите"? Все пак би било адски глупаво ако искаш Титан да се махне без да има готов вариант за нов собственик, не мислиш ли?

Не -защото в момента -в които те се махнат кандидати и варинанти ще изникнат!! ;) В това бъди сигурен! ;)

Е аз предпочитам първо да се появят няколко кандидате и по възможност Титан да изберат най-добрия, вместо да се обяви фалит и да ни вземе първият желаещ защото при това положение този желаещ може да е в пъти по-зле от Титан. Странно ми е, че не осъзнаваш нещо толкова елементарно.
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 ное 2010 20:41

vaskonti написа:
cska_90 написа:

Е аз предпочитам първо да се появят няколко кандидате и по възможност Титан да изберат най-добрия, вместо да се обяви фалит и да ни вземе първият желаещ защото при това положение този желаещ може да е в пъти по-зле от Титан. Странно ми е, че не осъзнаваш нещо толкова елементарно.

Напротив осъзнавам го!!!Но по-лошо от това според тебе може ли да стане? Няма време-какво да чакаме-като натрупаме още някой милион дълг и кой ще ни вземе!?
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 ное 2010 20:46

Какво значи няма време? Защо смяташ, че като се обяви фалит(защото това е единственият начин Титан да се "махне") изведнъж ще се появят сума ти кандидати? Ти искаш да преобърнем колата и да после да викаме неволята! Ми безумно е, замислете се малко!
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 ное 2010 20:55

vaskonti написа:Какво значи няма време? Защо смяташ, че като се обяви фалит(защото това е единственият начин Титан да се "махне") изведнъж ще се появят сума ти кандидати? Ти искаш да преобърнем колата и да после да викаме неволята! Ми безумно е, замислете се малко!

Какъв фалит-има и други варианти-но не форума е мястото да се обясняваме!!предполагам се сещаш защо?? ;)
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 ное 2010 20:59

Ами не се сещам защо да не говорим във форума за каквото и да е. Дай ми поне един реален вариант Титан да се махне без да обяви фалит. Просто ми е любопитно как някой шеф на фирма може да се махне от фирмата си просто така.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 ное 2010 21:30

cska_90 написа:

Нали знаеш, че те ако само се махнат, без да продадат клуба, това означава несъстоятелност и фалит?А може и да не знаеш :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 04 ное 2010 09:28

Не мога да разбера, що му се връзвате още на пича CSKA_90. Освен да говори и да поства глупости, нищо друго не прави.

Повярвай ми, може да стане много по-зле. Дори не си представяш. В днешно време не става с гол ентусиазъм. Трябват парици. Ясно е, че няма да спреш с тъпите си протести, ама поне не ни занимавай нас.

Да подкрепим ЦСКА точно в най-трудния момент. Вижда се, че напоследък играят с желание. Заплатите са им изплатени - какво друго могат да искат. През зимата сигурно ще махнат некадърниците, и нещата ще почнат да се нормализират. Ако купим Мболи и един конструктивен халф, и се върне Вальо Илиев, мисля, че пролетта отборът ще играе добре.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”