3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: 3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Мнениеот Irish stout » 31 окт 2010 17:07

Deluxx написа:ЦСКА се надига и е несериозно да говориш такива глупости виж какви мачове ви чакат,а ти говориш глупости с/у Черноморец тоя мач специално е Х, а мача срещу ЦСКА е 1-ца

Виж, довчера и левскарите бяха убедени, че мачът е единица. Така че аз на твое място бих си спестил надменните коментари, най-малкото от уважение към противника.

За нас най-важното е да стоим на земята и да не се превъзнасяме, щото падането отвисоко било. Вие го знаете много добре. 8-)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 31 окт 2010 17:16

Deluxx написа:ЦСКА се надига и е несериозно да говориш такива глупости виж какви мачове ви чакат,а ти говориш глупости с/у Черноморец тоя мач специално е Х, а мача срещу ЦСКА е 1-ца

В събота по обед един левскар ми разправяше горе долу същото.Още не ми се е обадил,пък живеем в един вход... :roll:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 31 окт 2010 17:19

Нека говорят, лошо няма. Дано и на тях им оправим настроението като на Ясен.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2010 17:23

Irish stout написа:

Виж, довчера и левскарите бяха убедени, че мачът е единица. Така че аз на твое място бих си спестил надменните коментари, най-малкото от уважение към противника. quote]

трудно гостуване на Цска - Според мен червените са доста по-зле от сините този сезон и с оглед на това мисля,че една победа е напълно възможна. Те са много зле във защита,както и Левски. Мисля си,че при сходен стил на игра и тях ще ги бием при това доста лошо.

Дали според теб, автора на темата има уважението? Най-малкото, че ЦСКА е домакин! Хайде, нека всеки да си има мнение, а уважението да е след мача.

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 31 окт 2010 17:26

Победа срещу Академик
X в София
Трудна победа срещу Черноморец

Така ги виждам нещата аз и мене ме устройва.
Изображение

stoev_0028
Контакти:

Мнениеот stoev_0028 » 31 окт 2010 17:39

локомотивци само не забравяйте кой ви е собственик с тоя човек ние биехме всички и падахме от всички дано с вас да не е така пожелавам ви успех !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 окт 2010 17:40

Спокойно може да пиете по няколко ракии за успехът срещу Левски и да мечтаете за 3 победи в следващите 3 мача.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 окт 2010 17:48

msm написа:
Irish stout написа:

Виж, довчера и левскарите бяха убедени, че мачът е единица. Така че аз на твое място бих си спестил надменните коментари, най-малкото от уважение към противника. quote]

трудно гостуване на Цска - Според мен червените са доста по-зле от сините този сезон и с оглед на това мисля,че една победа е напълно възможна. Те са много зле във защита,както и Левски. Мисля си,че при сходен стил на игра и тях ще ги бием при това доста лошо.

Дали според теб, автора на темата има уважението? Най-малкото, че ЦСКА е домакин! Хайде, нека всеки да си има мнение, а уважението да е след мача.

Мнението на автора на темата ли е определящо за твоето мнение? :geek:

За нормалните хора уважението преди мача е задължително. Другите пък имат привилегията за говорят глупости.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
lafsho
Контакти:

Мнениеот lafsho » 31 окт 2010 17:55

Irish stout написа:

Виж, довчера и левскарите бяха убедени, че мачът е единица. Така че аз на твое място бих си спестил надменните коментари, най-малкото от уважение към противника.

За нас най-важното е да стоим на земята и да не се превъзнасяме, щото падането отвисоко било. Вие го знаете много добре. 8-)

Много точно казано,това за уважението на противника!Всички си мислите,че лесно ще ни биете,но май много ни подценявате!Успех срещу другите след нас! ;)
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 31 окт 2010 17:59

ЕМИЛ написа:Спокойно може да пиете по няколко ракии за успехът срещу Левски и да мечтаете за 3 победи в следващите 3 мача.

Благодаря ти. Досега си седях и ме беше страх да мръдна, но след твоето разрешително... почвам да пия ракия и да мечтая. Ако разрешиш, и до тоалетна чат пат ще ходя?

Върни се в “Локо Пловдив”