maximalniq написа:TPAKTOP написа:Да бе харчи като ненрмален!
То е от товара, който носи...![]()
За това ЦСКА затъват в дългове!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
maximalniq написа:TPAKTOP написа:Да бе харчи като ненрмален!
То е от товара, който носи...![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа: До сега никой собственик не разбра че е "тежко" да притежаваш ЦСКА!![]()
dindan написа:TPAKTOP написа: До сега никой собственик не разбра че е "тежко" да притежаваш ЦСКА!![]()
А на теб ти е леко да го дърпаш
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
TPAKTOP написа:dindan написа:TPAKTOP написа: До сега никой собственик не разбра че е "тежко" да притежаваш ЦСКА!![]()
А на теб ти е леко да го дърпаш
ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!! СКОРО ЩЕ УПРАВЛЯВАМ ЦСКА!!!
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
TPAKTOP написа:ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!! СКОРО ЩЕ УПРАВЛЯВАМ ЦСКА!!!
TPAKTOP написа:Колкото и глупаво да звучи в спортен форум от леко подпийнал фен го имайте предвид! Само бъдещето ще покаже!
VelBujd написа:как само 1/4 от населенито на земята ,аз освен баба ми и дядо ми друг непознавам да не ползва инет .. :O
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта