Оставете Митрев на вратата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Оставете Митрев на вратата!

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 окт 2010 13:34

nostradamus написа:
mrmitko написа:Според мен трябва да се даде шанс и на Акалски.Нали трябва да покаже какво може.

И той е същата риба,в момента имаме четирима много слаби вратари,през зимната пауза този проблем непременно трябва да се реши.

И какво да направим тогава? Да докараме Ван дер Сар или Петер Чех :) :) :)
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 29 окт 2010 13:41

Ето такива "фенове" като вас изгониха Н.Михайлов от Левски.А сега вижте на какво ниво е той.Ще сторите същото и с Божката.Много се радвах когато през първото полувреме на мачас с Литекс мисля,че беше малко след гола на Янев,цялата агитка на Левски започна да скандира името.Така трябва да се подкрепя това момче сега.Да ви припомням ли какви мачове е правил.Още веднъж ще напомня мача му срещу Челси (какви спасявания правеше).А мача с ЦСКА,а колко други Божката ни извади,сега 2-3 грешки и айде не ставал

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 окт 2010 13:45

nostradamus написа:
mrmitko написа:Според мен трябва да се даде шанс и на Акалски.Нали трябва да покаже какво може.

И той е същата риба,в момента имаме четирима много слаби вратари,през зимната пауза този проблем непременно трябва да се реши.

Всичките ви вратари бяха на много високо ниво и винаги сте имали добри вратари, проблема е, че го няма човека който ги учеше и знаеше как да ги поддържа в оптимална форма, ако някой се зачуди за кой става дума, тук беше дискутирано levski/viewtopic.php?f=1&t=57501
Изображение

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 29 окт 2010 13:50

petarivanov1985 написа:Ето такива "фенове" като вас изгониха Н.Михайлов от Левски.А сега вижте на какво ниво е той.Ще сторите същото и с Божката.Много се радвах когато през първото полувреме на мачас с Литекс мисля,че беше малко след гола на Янев,цялата агитка на Левски започна да скандира името.Така трябва да се подкрепя това момче сега.Да ви припомням ли какви мачове е правил.Още веднъж ще напомня мача му срещу Челси (какви спасявания правеше).А мача с ЦСКА,а колко други Божката ни извади,сега 2-3 грешки и айде не ставал

За Божката съм съгласен , наше момче си е и трябва да си пази просто много от нас искат да видят Акалски в действие но май е наистина по-добре да е някой друг мач !!! А татин Ники не разбирам какво ми го защитаваш , аз лично не хо харесвам нито като човек нито като играч.
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
TaseFski
Контакти:

Мнениеот TaseFski » 29 окт 2010 14:02

Според мен на Божката му е в повече самочувствието. Сектор Б никога няма да скандира против него, защото е от Люлин. КОйто и да е на негово място ще бъде оплют след първата грешка, както беше с Ники ( който също не ставаше за Левски ). Искам да кажа, че много вратари имат рефлекс, както и Митрев, но за да пазиш на Левски не се иска само това. иска се да ръководиш защитата, иска се да си спокоен при центрирания, да всяваш спокойствие у целия отбор. При МИтрев всеки удар е опасност. Общо взето изтръпвам винаги когато той пази. Да има и добри мачове няма спор, но това не стига за Левски. Никой не чакаше Гошо Петков след като влезе след Иванков. Летвата беше вдигната високо и нкои не казваше дайте да го изчакаме. Митрев трябва просто или моментално да влезе в час и малко да започне да си дава сметка за какво става въпрос или да се търси друго решение - Акалски също е вариант разбира се. Сега Пламен Илиев не е лошо да го вземем, но той няма да е титуляр най-вероятно, но недоразумението Цветан Димитров просто трябва да напусне.
Има само един Кралски клуб, всички други са поданици ! HALA MADRID
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 окт 2010 14:11

Митрев в момента е извън форма.Нека видим Акалски какво може.

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 29 окт 2010 14:13

Защо да не пробвате и Акалски? Защо го взехте тогава? На мен Божо Митрев ми харесва като вратар и със сигурност ще израства. Нищо не пречи обаче да се види в какво състояние е Акалски.
SINCE 1912

siniomomi4e
Контакти:

Мнениеот siniomomi4e » 29 окт 2010 14:42

На моменти Митрев е добър вратар, но пък прави тъпи грешки и естествено си получаваме заслуженото! Нека се даде шанс на Акалски в този мач, мисля че ще се справи доста добре, а пък и Локото не са чак такъв ГРАНД : ) Пък и като сме го зели нека го видим какво може :) !
другият ми профил е ralka_levskarka :DDDD

ОБИЧАМ ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 29 окт 2010 15:06

Sorry че се намесвам във вашите теми ;) нема да плюя споко :D
Аз съм на мнение че и Левски и ЦСКА нямат никво уважение към хората който са дали много на клуба... вместо да подкрепите Гошо вратарчето, вие почнахте да го плюете и го съсипахте... а според мен той беше най-добрия вратар за последните 10год (Иванков за мен е най-голямара риба). В ЦСКА положението не е по-различно... буквално и Левски и ЦСКА се е*ават с футболистите си...
ПС: Изгонили Н.Михайлов?! Това от Левски да идеш в Ливърпул ако е гонене..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 29 окт 2010 15:16

Слаб , много слаб , безумно слаб за съжаление е Божката Митрев. Добре е , че евентуално взимаме Пламен Илиев от Видима. Иначе Божка , Гошка и т.н много слаби за жалост ;)

Върни се в “Левски”