Сливен - Монтана
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сливен - Монтана
Дерби за оставане в групата.Монтана са в серия от 3 мача без загуба.Дано продължи ,но мисля ,че Сливен ще бие с 1-0.
- leche_leche
- Контакти:
Ще стане като мача с Видима моля по малко приказки повече голове и Само Сливен оле 5-0
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
Trickstyle написа:Без да имам каквито и да е фенски пристрастия към двата отбора,ще кажа,че освен фактора домакинство,всичко друго е в полза на Монтана. Много добър отбор,бърз и страшно техничен! Според мен мача е 1-2.
И фактора изпълкомство е в полза на Сливен. Днеска Дуци бил обяснявал нещо, как първенството е уредено още през юли...

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Победа за Монтана. След мача с Черно море,които бяха меко казано смазани от Монтана, нищо хубаво на очаква Сливен. Естествено, ако съдията не отсвири някоя несъществуваща дузпа за Лечков и компания, защото все пак няма как да се види, нали отново няма да го предават по телевизията за съжаление. Монтана трябва да победят за покажат защо и двубойте между по-малките отбори заслужават да бъдат излъчвани.
Сега погледнах, че и съдия ще е Ахмед Ахмед. За изпълкомски отбори Ахмед на терена е повече от Меси и Форлан заедно. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- FK_Montana
- Контакти:
защо написа:Сега погледнах, че и съдия ще е Ахмед Ахмед.
значи да очакваме днес на мача Ахмед Ахмед да направи един "тромпет" за отбора на сливенския кмет.
ЦСКА Шампион
FK_Montana написа:защо написа:Сега погледнах, че и съдия ще е Ахмед Ахмед.
значи да очакваме днес на мача Ахмед Ахмед да направи един "тромпет" за отбора на сливенския кмет.
Ми той ни свири мача с Локо СФ първия кръг, та сети се как свири на такива отбори. А и гостуването на ЦСКА май беше той.
Даже и Ахмед не е могъл да ни спре!