Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Мнениеот JohnnieWalker » 28 окт 2010 21:51

Levskar_90 написа:Престанете да се изживявате на треньори, има хора които си знаят работата Гонзо и Ясен. Какво ли ви обяснявам вие сте фенове на победите и успехите.

:lol: :lol: :lol:

Ясен Петров е толкова треньор, колкото и лявото ми мадо :lol: А Гонзо, колкото и да го уважаваш заради играта му в Левски, сигурно не може и да се подписва... Относно темата, мисля че автора е много прав ! Капитан трябва да е човек на който може да се разчита, а не леке което всеки един момент може да си изпусне нервите ;) Аз лично мисля, че капитан трябва да бъде Минев или Жо ;)

П.С. Не става дума за загубата, а за общата картинка ;)

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 28 окт 2010 21:52

Пичове, прави сте в някои от критиките си за Гаджев. Но тази необяснима злоба към него не я приемам. Един истински левскар никога не би говорил така за друг истински левскар, какъвто е Гаджев. Да, има много недостатъци, да, може би не заслужава да е капитан. Но е истински левскар, и е добър футболист, който помага много на отбора, дори когато не е във форма.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 21:53

bojiTHEmaster написа:Пичове, прави сте в някои от критиките си за Гаджев. Но тази необяснима злоба към него не я приемам. Един истински левскар никога не би говорил така за друг истински левскар, какъвто е Гаджев. Да, има много недостатъци, да, може би не заслужава да е капитан. Но е истински левскар, и е добър футболист, който помага много на отбора, дори когато не е във форма.

+1 ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

koi4i

Мнениеот koi4i » 28 окт 2010 21:55

JohnnieWalker написа:
Levskar_90 написа:Престанете да се изживявате на треньори, има хора които си знаят работата Гонзо и Ясен. Какво ли ви обяснявам вие сте фенове на победите и успехите.

:lol: :lol: :lol:

Ясен Петров е толкова треньор, колкото и лявото ми мадо :lol: А Гонзо, колкото и да го уважаваш заради играта му в Левски, сигурно не може и да се подписва... Относно темата, мисля че автора е много прав ! Капитан трябва да е човек на който може да се разчита, а не леке което всеки един момент може да си изпусне нервите ;) Аз лично мисля, че капитан трябва да бъде Минев или Жо ;)

П.С. Не става дума за загубата, а за общата картинка ;)

Разбирач си гледам. "Капитан трябва да е човек на който може да се разчита, а не леке което всеки един момент може да си изпусне нервите" - това е цитат от твоето мнение, а след това предлагаш Минев за капитан? Разбираш ги тия работи явно.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

necessarypain
Контакти:

Мнениеот necessarypain » 28 окт 2010 21:57

Самоцитирам се от друг форум:

Единствената грешка на Ясен според мен е това, че е сложил Гаджев да е капитан.
С НИЩО не заслужава да е капитан ..
Нито с игра,
нито с поведение,
нито със "сърце, борбеност, желание",
нито дава пример на колегите си...
Цитат(Euler @ Oct 28 2010, 20:51 )
може и да си прав, ама пък кой заслужава да е капитан тогава ?

Ми в интерес на истината / против черните в отбора съм/ но Грийн е плеймейкър, играе с най-много желание, доста класен играч е и бих казал, че повече заслужава от него.
Или поне да е някой млад с повече желание.
В интерес на истината, ако бях треньор (естествено - АКО) бих я дал на Дани Младенов или БОЖО МИТРЕВ!!, за да ги стимулирам да играят повече и да не се притесняват чак толкова.
Даже предпочитам на Божката, защото не мисля, че в следващите 20 години ще видя младо момче, което тича със знаме на Левски, взето от публиката и да вика с всичка сила ..

И тримата заслужават повече от Гаджев..

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 28 окт 2010 22:00

bojiTHEmaster написа:Пичове, прави сте в някои от критиките си за Гаджев. Но тази необяснима злоба към него не я приемам. Един истински левскар никога не би говорил така за друг истински левскар, какъвто е Гаджев. Да, има много недостатъци, да, може би не заслужава да е капитан. Но е истински левскар, и е добър футболист, който помага много на отбора, дори когато не е във форма.

Абе я стига бе!!!!!Какво,като е истински Левскар?!?!Аз съм заклет Левскар и ако от Б сектор метна бомба и уцеля човек на терена,и в следствие на което ни наказват с лишават от домакинство за 8 мача и губим титлата,ти ще застанеш ли зад мен?!?!
Предпочитам класните "наемници" пред "истинските Левскари"-Митрев,Гаджев,Балтанов и Огнянов ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 окт 2010 22:04

LSFC 1914 написа:Абе много сте смешни някои от вас! Сега като изкарахме 1 загуба и почнахте да говорите тоя не ставал, ония не ставал. Ами като си по-добър от него отиди да играеш бе ! Ако същия този, който в момента го плюеш и вкара победния гол срещу Лил на 4 ноември какво ще говориш бе?

+1 дайте малко време на Гаджев и като цяло на отбора , след НГ каза Гонзо !!!

Офтопик:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 28 окт 2010 22:06

necessarypain написа:Самоцитирам се от друг форум:

Единствената грешка на Ясен според мен е това, че е сложил Гаджев да е капитан.
С НИЩО не заслужава да е капитан ..
Нито с игра,
нито с поведение,
нито със "сърце, борбеност, желание",
нито дава пример на колегите си...
Цитат(Euler @ Oct 28 2010, 20:51 )
може и да си прав, ама пък кой заслужава да е капитан тогава ?

Ми в интерес на истината / против черните в отбора съм/ но Грийн е плеймейкър, играе с най-много желание, доста класен играч е и бих казал, че повече заслужава от него.
Или поне да е някой млад с повече желание.
В интерес на истината, ако бях треньор (естествено - АКО) бих я дал на Дани Младенов или БОЖО МИТРЕВ!!, за да ги стимулирам да играят повече и да не се притесняват чак толкова.
Даже предпочитам на Божката, защото не мисля, че в следващите 20 години ще видя младо момче, което тича със знаме на Левски, взето от публиката и да вика с всичка сила ..

И тримата заслужават повече от Гаджев..

Абе вие чувате ли се?!?!Бойжата тичал с знаме на Левски и дай да е капитан :shock: Еми по тая логика Дани Кики трябва да е легенда на Локо ПД,а той милия за нищо не става и не го пускат и на тренировките даже!!!
Наистина във всеки отбор трябва да има лидер и той да е заклет фен на отбора си,но има едно голямо НО-да е класен играч!!!
Последна промяна от SAMP на 28 окт 2010 22:45, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 28 окт 2010 22:06

За мене няма никакво значение кой ще е капитан, не намиран никаква интрига в това (жалко, че повечето от футболистите отдават голямо знчение на това).
Въпросът е кой какво поведение има на терена, пък ако ще да влиза само за 15 минути!
Ужасно впечатление оставя Гаджев с подобно поведение. Очевидно е, че не може да се контролира - треньорите трябва много да му говорят!
Същата работа беше и Сърмов - винаги в най-важните мачове издънки с червени картони.
Тези футболисти трябва да си защитава ембелемата и имената си на терена! Така че, по-малко приказки и повече футбол...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 окт 2010 22:12

Не мислите ли, че понякога прекаляваме с подобни отричания. Гаджев не заслужавал да е капитан на Левски. И защо? Защото бил се държал като "селяндур" или че ритал топката от дистанция...Извинете ме, но това е крайно несериозно. Та по цял свят хората бият от дистанция нима всеки опит им е сполучлив? А при създадената ситуация с мелето в Ловеч как искате да се държи? Но само който е преживял подобни контузии като неговата знае какво е усещането. А вие как бихте реагирали при такава ситуация? Само не ми казвайте, че ще се здрависате с атакуващия ви съперник, защото и вие няма да си повярвате. Всъщност ходили ли сте 60 дни с патерица, и след това 4 месеца да "прохождате" отново... Кое ви кара да бъдете толкова крайни към един наш юноша, който винаги играе с хъс в мачовете на отбора ни. Да, признавам- понякога не му върви играта, сега не е в оптимална форма, но дайте пример за поне един футболист в световен мащаб когато винаги е бил в топ форма. Просто няма такъв. Поведението на Гаджев беше напълно логично при положение, че само преди няколко месеца се върна от супер тежка контузия, а онази вечер Йеленкович му влезе именно в оперираното място...Що се касае до "черния му хумор" след мачовете- ами какво да прави?! При тези тъпи и измислени журналисти е нормално да ги "поднася" с някой и друг тъпизъм, но който има достатъчно интелект само той ще разбере какво иска да каже Владо Гаджев.
И в заключение, както спомена по- горе и синия запалянко от Варна, всички трябва да си подкрепяме отбора, но не само когато играем домакински мач с някой европейски тим, а ВИНАГИ. Дори и да сме най- слабите, ние сме ЛЕВСКИ- ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”