Защо чужди съдии само за дербитата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Защо чужди съдии само за дербитата

Мнениеот stannn » 27 окт 2010 09:55

ЕМИЛ написа:когато играеш нападателно нормално е да правят нарушиния срещу теб и да получаваш дузпи съответно...

да получаваш дузпи като срещу Черно море и Миньор ли? И защо тогава не дадоха дузпа за Пирин? Там случая май е открийте разликите.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 27 окт 2010 09:57

stannn написа:И само Литекс ли бутат съдиите? Я да погледнем през първите 7 кръга колко дузпи има дадени за Левски и колко против тях.

1. ЦСКА - Левски 01.08.2010 0:1 - дузпи няма в мача
2. Левски - Локомотив (София) 09.08.2010 3:1 - дузпа за Левски в 80 мин
3. Черноморец - Левски 15.08.2010 2:1 - дузпа няма
4. Левски - Калиакра (Каварна) 22.08.2010 3:0 - дузпа за Левски в 89 мин
5. Видима Раковски - Левски 30.08.2010 1:2 - дузпа за Левски в 55 мин
6. Левски - Миньор (Пк) 12.09.2010 4:0 - дузпа за Левски в 45 мин
7. Черно море - Левски 20.09.2010 2:3 - дузпа за Левски в 64 мин

в останалите кръгове до 11 дузпи за Левски няма, но идентична на дузпата срещу Черно море не е дадена срещу Левски. Защо ли?

И после плачат срещу съдиите. А Видима, Черно Море, Пирин и Миньор какво трябва да направавят? Може би да искат чужди съдии на мачовете си с Левски за да им се позволи да играят?

Равносметка:

11 кръга
5 дузпи в полза на Левски и нито една срещу тях. Хайде някой разбирач да ми обясни това.

От тези дузпи, срещу Калиакра и Видима дузпите бяха за игра с ръка в наказателното поле и бяха свирени! Ако Левски е подпиран в първенството питам тогава аз защо за същото нарушение не бяха свирени две в Ловеч? Или има и един по-бутан отбор от Левски?
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 окт 2010 10:00

emko написа:От тези дузпи, срещу Калиакра и Видима дузпите бяха за игра с ръка в наказателното поле и бяха свирени! Ако Левски е подпиран в първенството питам тогава аз защо за същото нарушение не бяха свирени две в Ловеч? Или има и един по-бутан отбор от Левски?

Че Литекс ги подпират това я асно, но точно вие да плачете и да правите революции като миналата година със сваляне на шефа на съдиите. Малко много ви идва. Порязали ви един мач и вече ореваха света.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 окт 2010 10:01

stannn написа:
ЕМИЛ написа:когато играеш нападателно нормално е да правят нарушиния срещу теб и да получаваш дузпи съответно...

да получаваш дузпи като срещу Черно море и Миньор ли? И защо тогава не дадоха дузпа за Пирин? Там случая май е открийте разликите.

случаят е ,че различните съдии различно тълкуват правилата

нямат еднакъв критерий

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 окт 2010 10:05

ЕМИЛ написа:
stannn написа:

случаят е ,че различните съдии различно тълкуват правилата

нямат еднакъв критерий

Ами приемете, че и този на мача ви с Литекс различно е тълкувал правилата.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 окт 2010 10:07

в случаят съдията беше дошъл да изпълни поръчка

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 27 окт 2010 10:09

stannn ти не си цесекар, ами антилевскар ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 окт 2010 10:12

stannn написа:И само Литекс ли бутат съдиите? Я да погледнем през първите 7 кръга колко дузпи има дадени за Левски и колко против тях.

1. ЦСКА - Левски 01.08.2010 0:1 - дузпи няма в мача
2. Левски - Локомотив (София) 09.08.2010 3:1 - дузпа за Левски в 80 мин
3. Черноморец - Левски 15.08.2010 2:1 - дузпа няма
4. Левски - Калиакра (Каварна) 22.08.2010 3:0 - дузпа за Левски в 89 мин
5. Видима Раковски - Левски 30.08.2010 1:2 - дузпа за Левски в 55 мин
6. Левски - Миньор (Пк) 12.09.2010 4:0 - дузпа за Левски в 45 мин
7. Черно море - Левски 20.09.2010 2:3 - дузпа за Левски в 64 мин

в останалите кръгове до 11 дузпи за Левски няма, но идентична на дузпата срещу Черно море не е дадена срещу Левски. Защо ли?

И после плачат срещу съдиите. А Видима, Черно Море, Пирин и Миньор какво трябва да направавят? Може би да искат чужди съдии на мачовете си с Левски за да им се позволи да играят?

Равносметка:

11 кръга
5 дузпи в полза на Левски и нито една срещу тях. Хайде някой разбирач да ми обясни това.

Сега а я виж кой отбор прави най-много атакаи -резпективно има най много вкарани гола - т.е. когато атакуваш повече шанса за дузп а е много голям, ако играеме вашия стил всички в окопа няма как да ви свирят дузпа!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 27 окт 2010 10:20

stannn написа:
emko написа:От тези дузпи, срещу Калиакра и Видима дузпите бяха за игра с ръка в наказателното поле и бяха свирени! Ако Левски е подпиран в първенството питам тогава аз защо за същото нарушение не бяха свирени две в Ловеч? Или има и един по-бутан отбор от Левски?

Че Литекс ги подпират това я асно, но точно вие да плачете и да правите революции като миналата година със сваляне на шефа на съдиите. Малко много ви идва. Порязали ви един мач и вече ореваха света.

Ами хората си имат мнение и го изразяват. Това е по-добрия вариант, за да се знае, че нещата се виждат от много хора. И честно казано аз не вярвам да има нормален фен, който да си замълчи при съдийските грешки, бил той фен на Левски, Литекс, ЦСКА, Славия, Локо СФ, т.н. Да припомням ли думите на Спас Делев и червена България след победата на Левски 1 кръг. Пак имаше подобно реване и мрънкане. Нормално е и го има по цял свят. Сър Алекс го наказаха миналата година пак заради приказки по съдиите. Стига сме се подценявали и изкарвали като бушмени, аборигени и други такива!!
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 окт 2010 10:26

Първо и в мозъка на костите си съм армеец и не ме слагай към анти привържениците защото много от вас сините са точно такива. Злобеят, че ЦСКА е в криза, а не се радват, че Левски бие макар и с леко побутване от чернодрешковците. А за това, че сте правили атаки. Другите отбори не атакуват ли? Пирин не атакуваха ли когато трябваше да им се даде двойника на дузпата от Варна? Стига сте ревали, че сте паднали. Ако сте толкова силни никой няма да може да ви спре. Дори и да свири срещу вас съдията като вкарата гол повече от противника и да се сбръчка да свири срещу вас пак няма да паднете. Ама нали са ви помагали и сега изведнъж палачинката се обръща и се помага на друг отбор и веднага революции почвате да правите. Защо не подкрепихте ЦСКА когато искаха нов конгрес. Тогава Батков каза: ние сме доволни от съдиите. Ами щом сте били доволни тогава сега ще си траете.

Върни се в “Литекс”