INZAGHI_99 написа:cska_90 написа:cska_90 написа:Виж сега че изброените от теб са добри футболисти спор няма , ама велики е много преувеличеноЗа да си велик трябва да притежаваш нещо изключително.
ЗА МЕН ДОСЕГА БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА САМО ДВАМА ВЕЛИКИ ФУТБОЛИСТИ - ГУНДИ И СТОЙЧКОВ,А ПО ТЕХНИТЕ СТЪПКИ ВЪВРИ И БЕРБАТОВ
В тази класация имам предвид чисто футболните качества на горепосочените, а не неща като характер, интелект, възпитание и др.
А иначе добри футболисти е имало много и ще има още толкова.
ВСЕКИ ЕДИН ИГРАЧ който съм написал е дал радост на синята публика и то не малка, за всеки един от тези играчи съм сигурен че ще се намери левскар да ти каже че е НАЙ,
ТОЗИ СПИСЪК Е МОЙ.
ако ти имаш друго мнение кажи го...
Още нещо ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ ДИМИТЪР ЯКИМОВ или Петър Жеков( КАТО ВИЗИРАШ Стоичков Гунди и Берба) НЕ СА ВЕЛИКИ??? ЗНАЧИ НЕ РАЗБИРАШ ОТ ФУТБОЛ.
Не бе че са ФЕНОМЕНАЛНИ футболисти две мнения няма.Просто под велик аз разбирам нещо друго-нещо което да ги отличава.Нима Гаринча, БАтистута , Рикелме не са феноменални,но ВЕЛИК е само МАрадона.Както в Бразилия такъв ореол има ПЕле , в Холандия-Бастен и т.н.Няма начин да се сравняват Гонзо със Стойчков или Манчев с Гунди.