ЦСКА - БЕРОЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА - БЕРОЕ
Винаги са се получавали хубави мачове между ЦСКА и Берое. Надявам се на заряд до последната минута. Берое не е за подценяване, все пак игра в Европа тази година. Хубави неща се правят в Стара Загора и отбора прогресира. А ако има и публика от двете страни ще е чудесно. Публиката на Берое е страхотна. Помня последно след мача на 1/4 финал за купата в Стара Загора, как феновете бяха полудяли от радост. Крещеше се по улиците, надути клаксони, песни, лудница
И все пак 2-1 за ЦСКА, дано !

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Аз ще съм доволен и на 0:1
Само БЕРОЕ!!!!!!!!!!
Само БЕРОЕ!!!!!!!!!!
трудна червена победа с 2-1
според мен победа над един за съжаление разбит отбор 0-2
mironi88 написа:Титаните всячески се опитват да ни изгонят от стадиона затова си мисля, че ако наистина протестираме срещу тях е хубаво да се съберем поне 2-3000 в Г сектор и цял мач да ги малтретираме със скандирания.
по този начин можеш да малтретираш еднинствено футболистите от любимия ти отбор. вие май не разбирате че продължавайки така скоро ще се окажем без собственици и най вероятно ще отидем като Ботев във В група... и тогава пак ще се събирате по 2-3 хиляди души да викате ама на някоя селска нива където ЦСКА ще играе срещу Изтребител Бацова Махала

Надявам се да ги бием за първи път в историята като гост,но като знам как обичаме да реанимираме отбори в криза,не искам да давам подобна прогноза.По трибуните е ясно,че зелената идея ще преобладава 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Бате, когато на мач на ЦСКА във В група се съберат 2-3000 зрители ела да ми се обадиш. НИЕ НЕ СМЕ ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ- НИЕ СМЕ ЕДНИ ЛЕКЕТА ,КОИТО ТРУДНО МОГАТ ДА СЕ НАМЕРЯТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ. ОТ 1971 ГОДИНА СЪМ НА "НАРОДНА АРМИЯ" /ТАКА Е ПЪРВОТО ИМЕ НА СТАДИОНА/ И ТАКИВА КЕЛЕШЛЪЦИ КАТО ФЕН КЛУБОВЕ И ДУЧЕТА НЕ Е ИМАЛО В МИНАЛОТО И ТОГАВА ОТБОРА БЕШЕ ЕВРОБОЕЦ И ПОСТОЯНЕН ШАМПИОН. САМО ЩЕ ТЕ ПОПИТАМ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ХОРА БЯХМЕ ПРЕД БФС НА ПРОТЕСТА ЗА ЛИЦЕНЗА?sentinel написа:mironi88 написа:Титаните всячески се опитват да ни изгонят от стадиона затова си мисля, че ако наистина протестираме срещу тях е хубаво да се съберем поне 2-3000 в Г сектор и цял мач да ги малтретираме със скандирания.
по този начин можеш да малтретираш еднинствено футболистите от любимия ти отбор. вие май не разбирате че продължавайки така скоро ще се окажем без собственици и най вероятно ще отидем като Ботев във В група... и тогава пак ще се събирате по 2-3 хиляди души да викате ама на някоя селска нива където ЦСКА ще играе срещу Изтребител Бацова Махала
chorbeto написа:Бате, когато на мач на ЦСКА във В група се съберат 2-3000 зрители ела да ми се обадиш. НИЕ НЕ СМЕ ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ- НИЕ СМЕ ЕДНИ ЛЕКЕТА ,КОИТО ТРУДНО МОГАТ ДА СЕ НАМЕРЯТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ. ОТ 1971 ГОДИНА СЪМ НА "НАРОДНА АРМИЯ" /ТАКА Е ПЪРВОТО ИМЕ НА СТАДИОНА/ И ТАКИВА КЕЛЕШЛЪЦИ КАТО ФЕН КЛУБОВЕ И ДУЧЕТА НЕ Е ИМАЛО В МИНАЛОТО И ТОГАВА ОТБОРА БЕШЕ ЕВРОБОЕЦ И ПОСТОЯНЕН ШАМПИОН. САМО ЩЕ ТЕ ПОПИТАМ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ХОРА БЯХМЕ ПРЕД БФС НА ПРОТЕСТА ЗА ЛИЦЕНЗА?sentinel написа:mironi88 написа:Титаните всячески се опитват да ни изгонят от стадиона затова си мисля, че ако наистина протестираме срещу тях е хубаво да се съберем поне 2-3000 в Г сектор и цял мач да ги малтретираме със скандирания.
честно да ти кажа аз съм от тези фенове които не ходят много-много по мачове напоследък. да 1989 не пропусках, ама след това като се ожених ходя на 4-5 мача на година.
не знам колко хора са били пред БФС, обае сегашната ситуация е безумие!!!
Напред Берое! Господ с нас!
Събота се очертава един прекрасен ден за разходка до София