Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Като изключим грешката при гола срещу Лил защитата ни игра доста добре.Ако играеме така и в Ловеч добре организирано в защита, мисля че доста лесно ще ги биеме. На пред определено има кой да ги тормози
Мисля че и равния резултат е добър за нас !На пролет програмата ни е доста по-лесна .С всички по-силни отбори играеме в София, така че напред ЛАВИНА !!!

- Levskar_90
0:2 ще им е малко.
Неприятни отбори,като Литекс,Черно море и Берое трябва да ги бием с повече.
Неприятни отбори,като Литекс,Черно море и Берое трябва да ги бием с повече.
Последна промяна от ENTOMBED на 22 окт 2010 14:01, променено общо 1 път.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Мисля че ще паднем. В момента сме в много тежка серия..
- емо73канар
- Контакти:
Независимо как свърши мача ,виновен за всичко ще е съдията.

емо73канар написа:Независимо как свърши мача ,виновен за всичко ще е съдията.![]()
![]()

Това е 100% сигурно!
За мен мачът е троен с лек превес за домакините.
Тежка серия, каза някой?Кое му е тежката серия, след 2 седмична почивка без мачове, сега им е 3-тия мач няма що мноого тежка серия!!!Ако не бием и Литекс вече наистина започвам и аз като Ефрем да се съмнявам в качествата на Ясен-ЧО!!! 

Иска ми се да е победа, но най-вероятният знак е Х. И все пак зависи как ще тръгне мача, а и знаем напоследък кой е фактора допринасящ за победите на Ловеч...
ingolsht написа:Тежка серия, каза някой?Кое му е тежката серия, след 2 седмична почивка без мачове, сега им е 3-тия мач няма що мноого тежка серия!!!Ако не бием и Литекс вече наистина започвам и аз като Ефрем да се съмнявам в качествата на Ясен-ЧО!!!
Момче, спирай да четеш балона бързо!!! Инае лошо за теб....
Иначе за мача- Х2 ще е идеален знак за нас. Пролетта имаме по лека програма, а ако бием в Ловеч, ще направим сериозна крачка към титлата

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Литекс- Левски 1-1 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !