Кого гледа Хер Матеус ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кого гледа Хер Матеус ?
да гледа Стефано Кунчев Дани Пеев(С Уелс Матеус беше сгрешил и извикал брат му) и таран БОЖОВ
vaskonti написа:plamenst7 написа:Титулярите българи в Левски са 6 човека-1.Митрев,2.Милиев,3.Иво Иванов,4.Минев,5.Гаджев,6.Младенов. Поне са повече от половината отбор, а и чужденците са си класа.
Ами и в ЦСКА минимум 6 човека са титуляри - Минев, Стоянов, Янчев, Виданов(въпреки, че е контузен), Делев, Трифонов, а Галчев и Тонев също могат да се броят за такива. Очевидно не са 3-4, както "компетентно" е преброил автора на темата. И не съвсем умно е дал за пример Черноморец, където пък почти няма българи.
от всички само Тонев е достатъчен талант и може би Минев,на едно ниво е с Веско Минев,но не мисля че са за националния...но при избор Зетя или Веско,то е ясно че Веско.
vallige написа:да гледа Стефано Кунчев Дани Пеев(С Уелс Матеус беше сгрешил и извикал брат му) и таран БОЖОВ
Божов....чакай бе ние градим отбор за следващите квалификаци примерно....Божов е на 33 :D
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
vallige написа:да гледа Стефано Кунчев Дани Пеев(С Уелс Матеус беше сгрешил и извикал брат му) и таран БОЖОВ
Колега за Кунчев вероятно си 1000% прав! Щом Захариев в едно интервю каза, че до 2 години е национал

По темата; Не зная днес в Перник какво е гледал, но е нормално да обикаля всички стадиони по възможност.
Последна промяна от MCMXIII на 24 окт 2010 23:42, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
bluepower12 написа:Искам някой да ми обясни какво правеше Матеус на мача м/у 9-тия и 12 в БГ шампионата игран в Перник ???
Защо не гледа Берое ( 6-ти ) - Академик , Калиакра - Черноморец ( 3-ти ) ???
И това при положение че в ЦСКА има 4 или 5 Българи , а в Берое са поне 10 !!!
Дали някой не натиска Хер Матеус за разни Видановци ??? 1 ден след като каза , че в ЦКСА няма играчи за националния викна Виданов ... доста странно !!!
Ало мощно синия я погледни отборите на ЦСКА и Миньор
ЦСКА
Мболи, Минев, Акуаро, Стоянов, Трифонов, Янчев, Галчев, Маркиньос, Нелсън, Тонев, Делев
Миньор
Иванов ,Божиков, Олегов, Златков, Тодоров, Траянов, Янкович, Хазуров, Витанов, Иванович, Марков
Колко българи виждаш ти?
Както бе казано малко по рано. Това не е господина с правилния футбол който спеше на Герена.
[center]
[/center]

Важното е че гледа и иска да разгледа, за да може сам да види и да избере
Айде пак Българска работа: Що гледал 12-я и 9-я? Ами това му е работата, и така се работи - с гледане на мачове. Селекция се прави на база информация, не на база чаша скъпо вино. Адмирации за Матеус, показва желание за работа, следи родните футбалери отблизо.
После ако го питат подлите журналя: "Защо взехте Иван а не Петкан", човекът ще каже с чиста съвест: " Щото гледах и Иван и Петкан, и прецених че Иван е в по-добра форма този сезон"

После ако го питат подлите журналя: "Защо взехте Иван а не Петкан", човекът ще каже с чиста съвест: " Щото гледах и Иван и Петкан, и прецених че Иван е в по-добра форма този сезон"
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Абе малко му взеха страха днес май.
Щом избяга толкова бързо

[center]
[/center]

Мене ме гледа Матеус.Още не мога им смогвам на пиенето на сегашните национали,ама в скоро време ме очаквайте.
И според мен е похвално, че обикаля колкото се може повече. Дано да е за добро!
Хайде, започнаха конспирациите, кого гледал Матеус, след като играели 32-рия и 73-тия?
По света има много затворени поради диктатура държави, и те се борят с всякакви жертви да са независими и отворени към света.
Единствената самозатворила се държава е България - обичаме го това, да потънем в нашата си, затворена атмосфера на съмнения, подозрения, презрения, а че някъде по света нещо става, ами да си става, тук ние ще си се подозираме, мразим, ненавиждаме - потопени в тясната ни кална локвичка.
Присъствието на Матеус в Перник може да се обясни по два начина:
1. Играе участник в Лига Европа, набелязал е някого, който обаче е играл слабо срещу Рапид и Матеус иска да види как е пък във вътрешното първенство, дали не става въпрос за траен спад на формата;
2. Матеус е минал от блондинки на брюнетки, харесал е някоя перничанка, а посещението на мача е да замаже очите. Така де, като искаш мачове, ето ти Левски, там българите са в суперформа (Дембеле и холандците са за попълване до 11), ето ти го Берое, които бяха напълнили гащите срещу Рапид там и тичаха в неясни посоки по терена.
Ех, братя мили, както е казал Странджата от "Немили-недраги".
По света има много затворени поради диктатура държави, и те се борят с всякакви жертви да са независими и отворени към света.
Единствената самозатворила се държава е България - обичаме го това, да потънем в нашата си, затворена атмосфера на съмнения, подозрения, презрения, а че някъде по света нещо става, ами да си става, тук ние ще си се подозираме, мразим, ненавиждаме - потопени в тясната ни кална локвичка.
Присъствието на Матеус в Перник може да се обясни по два начина:
1. Играе участник в Лига Европа, набелязал е някого, който обаче е играл слабо срещу Рапид и Матеус иска да види как е пък във вътрешното първенство, дали не става въпрос за траен спад на формата;
2. Матеус е минал от блондинки на брюнетки, харесал е някоя перничанка, а посещението на мача е да замаже очите. Така де, като искаш мачове, ето ти Левски, там българите са в суперформа (Дембеле и холандците са за попълване до 11), ето ти го Берое, които бяха напълнили гащите срещу Рапид там и тичаха в неясни посоки по терена.
Ех, братя мили, както е казал Странджата от "Немили-недраги".